Rockband 2!

95,7 kg :D Det går neråt med vikten :) Fast jag tuggar sjukt mycket tuggummi, bara 4 kcal i 2 tuggummin, och det är xylitol, så det är bra för tänderna också ;)

Jag har igen nattpermis, bad om att få det eftersom Anne är här och lovat komma över till syrran ikväll så då far jag väl också dit så får vi spela lite ;D Till midnatt typ xD Om vi orkar :P Rockband 2 blir det nog nästan ;) Kanske något annat också, vi får se, syrran har massor med spel.

Egentligen borde jag försöka städa lite nu men jag är astrött, bara att om jag går och lägger mig kan det hända att jag somnar, vilket inte vore så bra för man ska inte sova på dagen. Usch, får bara lov att hitta på något som piggar upp mig, dricka massor med kaffe kanske?

vikt och yrselanfall

Jag har gått ner i vikt, vilket jag är mega mega nöjd med, gått ner från 100,3 till 97,1 och börjat träna ;D Så om jag äter lite och tränar går jag ner i vikt trots Seroquel, vilket är bra att veta :) (man går annars upp i vikt av den medicinen, en orsak till att jag väger så mycket jag gör är ju mediciner) och jag har inte hetsätit på över en vecka :D Min bulimi kanske går om, anorexi vore roligare att ha, men skitsamma, äs är äs och helveten båda två. Det är bra att jag kommit igång med träningen iallafall, även om jag inte tränar mycket, men det borde höja min kondition som i kombination med järntabetterna borde göra att jag svimmar mindre (även det en biverkning av Seroquel, ho ho, mediciner har skitmycket biverkningar. Men min läkare sa att man kan få yrselanfall av Seroquel). Vanligtvis lyckas jag svimma när jag stiger upp från toaletten då jag inte tar det lugnt att stiga upp, men jag börjar lära mig :P

Nu ska jag se på Project Runway och mysa i min egen säng och ta det lugnt, det är ju trots allt söndag ;)

änglar och demoner

Jag kan känna dem, när de rör vid mig, som om en normal person skulle röra vid mig. Men de är genomskilniga, det går att gå genom dem, men det känns skumt, så jag gör inte det.
De försvinner inte, hur mycket mediciner jag än har. Jag kan höra taket prata men det försvinner, men inte demonerna och änglarna, de finns alltid här omkring. De brukar prata med mig, de är inte hotfulla eller kränkande som rösterna är, de berättar om sin syn på olika saker, till och med skämtar.

Min brandvarnade piper, bip, bip, bip, den behöver nytt batteri. Jag hittade två påsar tuggummi, paracetamol och tre paket russin när jag letade efter min vackraste babydocka, hittade henne också, och hennes kläder, som är mest äkta babykläder. Blä, fuktituggummi ha aldrig varit min sak, varför har jag köpt det? Bra fråga, jag minns inte, tuggummit är gammalt, det är hårdare att bita i än nytt, men nu är det helt som vanligt.

Akuro no Oka S.N.Y

Helvete vad full jag är. Och jag har skurit upp armen också. Är på en dags permis, så jag ska sova hemma en natt, och redan har jag fuckat upp, rejält. Lyssnar på kostig musik och läser Crosses, bra bok, letat efter den i flera måmnader, äntligen hittat den. Buh. Länge sedan jag lyssnbade å Dir En Grey,j-rock, men idag är det Dir En Grey. Korn och Cradle Of Filth, Moi Dix Mois som gäller. Skiter i att jafg inte förstår vad j-rovk banden sjunger, de ögör härlig musik.
puss på er <3

never say never

Jag vet inte vad jag babblade om i förra inlägget, ibland när jag druckit blir jag så jävla pratsam att jag antagligen skulle kunna skriva i timmar, och jag pratar massa nonsens.

Jag har sett en massa på House, damn House är sexig xD Jag har konstig smak på killar, män, whatever, nog säkert på kvinnor också, gillar mulliga tjejer, de är sÅ vackra (ja jag har druckit igen...) Och hon i Cold Case, hon är söt :] Så jag har två sötnosar att kolla på <3 Kollar på House och Cold Case.

 I förrgår var ja ghem till mamma och pappa, igår var jag och hälsade på min farmor, hon matar alltid i en en massa bulla och kex och kaffe xD Men det gör inget, hon är så söt :) Vi pratade lite och gömde oss för påskhäxor xD Och lyssnade på kaffekvarnen, jag tycker inte illa om gammaldags musik, ibland kan den vara riktigt intressant, det är helt annan stil än min musiksmak, d eband jag har på min väska (som jag gjort om helt annrolunda än den var innan) har X-Fusion, Mechanical Moth och Blutengel nämnda. Och min igelkotte som är reflex so mjag fick av Brita, diakonissan, tll min födelsedag :)

 Ser på Project Runway just nu, de ska göra "fashion" av (inte bosktavligen, utan ha dem som "muse") och med hundar xD De är så söta :D Där är en mops :D De är jättesöta, min favoritras, jag har en mops som kramdjur på psyket ^^ Och en äkta liten nintendogs mops ovanför min dator :P Mågon gång i framtiden vill jag äga en mops, det är en av mina drömmar O_O

På psyket hade de en katt, Svante, hon sov i mitt rum den vecka jag mådde så dåligt att jag inte pratade. Nu får de inte ha djur, för det är ett sjukhus, men jag tycker det är dumma regler, för man mår bättre av djur, och på ett psyk skulle man väl ändå kunna ha ett djur :/

Iallafall, min väska är mörkröd och silver, med säkerthetsnålst och svart ty med silvertext på de tre band jag nämnde, och en liten nattfjäril ritad vig Mechanical Moth ;)

Men nu ska jag ta en cigg och kolla på Project Runway ;)

God has a plan for us all

Jag är kanske inte rikitgt typiskt kristen, jag syssla med magi, vilket inte är kristet, men min tro på Gud har ändå hjälpt mig. Jag träffar, som ni kanske sett, diakonissan Brita och prästen Sara lite nu och då, båda två är jätetrevliga (och det skriver jag inte för att Sara brukar läsa min blogg :P) och är ett ENORMT stöd för mig. I tonåren var jag inte specielt kristen av mig, jupp, jag läste Bibeln, men det var väl ungefär allt. I tonåren försöker man väl att inte bli som sin mamma antar jag, för min mamma är troende.
Jag vet att magi fungerar, så jag antar att det nog kan finnas en Gud där ute. Sara frågade mig om jag tycker att Gud är orättvis, men det är inte HAN som är orättvis, utan människorna. Vi är kanske kopior av Gud men inte lika perfekta som han.
Mina röster brukar säga att jag är Satans dotter, det var nog därför jag började att be, och läste en bok, Blade Silver, om en tjej som skär sig men til lsist blir troende och det hjälper henne från skärandet. Det är så för mig, jag brukar be, men hjälper der inte så skär jag mig, vilket jag inte gjort på länge nu.
Gud som haver barnen kär,
Se till mig som liten är
Vart jag mig i världen vänder
Står min lycka i Guds händer

Det brukar jag be om och om igen när rösterna torterar mig. När jag varknar från en mardröm om min morfar. Det hjälper. Jag brukar lugna ner mig. För mig är Gud en fast punkt som fanns under min uppväxt till det helvete det blev.
Folk ser ofta ner på kristna, hur kan vi tro på något det inte finns bevis för? Det är lätt för mig, eftersom jag inte tror på logiken, allt är inte logiskt, det finns något mera. En faktor, Gud kanske, som inte förljer logiken. Annars skulle vi alla väl vara amöbor ännu. Jag syndar, jag är en syndare, det är vi alla, men Gud älskar oss trots det. Det är en sak jag har svårt med, ett någn som vet ALLT om mig, ändå älskar mig, det är svårt. Det är inte lätt att tro, jag tvivlar ofta, men jag vill tro att det finns någon rättvisa där ute, att min morfar är i helvetet för sina pedofilier. För det han förstörde för mig och kanske också för mina kusiner. Jag vill tro på övernaturlig rättvisa, är det så fel? Jag är inte Satans dotter, jag är en av Guds barn. någon älskar mig, ovilkorligen. Trots att jag gör fel, trots at jag inte kan vara perfekt. Ingen människa kan väl vara perfekt, men det är kravet jag ställer på mig själv, men Gud gör inte det, han älskar mig ändå. Trots alla mina misstag, trots allt.
Jag kanske är full, men det gör mig bara öppnare för att säga vad jag tycker, och jag VILL tro, för det innebär att någon älskar mig. Kanske jag dör och inte finns till imorgon, men i så fall har jag iallafall levt med hoppet, för hoppet är väl det sista som lämnar en människa, sägs det iallafall. Finns det inget mera än det här rör det mig inte i ryggen, men jag hoppas att jag någon får träffa Gud, och fråga honom mna Varför?

Sara, du får gärna kommetera, hoppas vi ses i veckan :)

it's not an easy life to live

Mamma tycker inte jag är riktit redo att komma ifrån avdelningen ännu, jag håller nog med henne, just nu mår jag inte bra förutom med alkohol i kroppen, eller nikotin, eller båda, eller benzo, fast jag har svårt att sova så mår jag bra när jag fått min sömnmedicin. Nu är jag igen full, lite, men det är snart slut på min rom, så jag borde gå till alko, men det är så "lång" väg dit, åtminstone med mina boots som jag ju förtfarande får ont i fötterna av.
Ska till aktiva idag, vet inte ved vi ska prata om, kanske min kommande arbetsprövng, om jag nu får det, på kårkulla, när jag kommit ut ur psyket. Tidigare ville de ha betalt för att jag skulle få vara där, för de hade dåligt med pengar, hoppas det inte är så nu :/ Jag trivdes på kårkullas butikken, trevliga människor, roligt arbete. Kårkulla är en plats för sådana med typ.... olika störningar, som man föds med, som cp och sådant. Men det är jättetrevliga människor :D Ärliga och så.
Jag vill ha plättar :( Får väl gå och köpa sådana, typ morotsplättar, de är skitgoda :D Eller någon annan sort. Mums. Okej, så jag spyr oftast efter at jag ätit, men ändå, kan väl försöka?
Ska ha en av mina sjöjungrur med mig idag, Sasha, jag har alla utom Yasmine som sjöjungrur, och nu pratar jag Bratz då alltså ;) Älskar alla fantasygrejs :D
Har tre stycken tamagotshin igång också, jobbigt väre -_- Fast en är som tur var vuxen, men en är inte äkta och därför mycket jobbigare. Det är en Fitgirlz, som man ska ha att äta och motionera lagom mycket, min har gått upp massor i vikt x_X INTE bra, den dör snart :/ Den är krävande, piper frå och med 8 på morgonen till 10 på kvällen, och jag vill sova mykcet xD
När kan jag må bra utan att ha tagit något? Jag vill veta, vill veta om jag ska orka kämpa eller ge upp och ta livet av mig :(

adore me

Det var länge sedan jag räckte ut tungan åt folk så nu får ni se min nya tungpiercing :P Den är i plast så den är helt annorlunda än min gamla titanpiercing och mycket kortare också. Köpt i Cyber Shop :PJag köpte ett rött linne och en skitsnygg svart kjol i Indiska som jag har på mig nu, trivs verkligen i linnen, även om de visar mina armar och jag fpr kommentarer för det ibland, för min vänstra arm består i princip bara av ärr. Köpte två svarta linnen också, att ha med min röda kjol, tihi, de passar så bra med mina röda stövlar <3
Jag får blåsor under fötterna av mina stövlar men jag använder dem ändå för till sist så vänjer sig fötterna vid högklackat, dessutom gillar jag ju smärta, nu vet jag hur det kännens för Den Lilla Sjöjungfrun när hon gick, sagor är typ bäst haha ^^ Seriöst, Disneys De linnla Sjöjungfrun är INGET som sagan ju, så LÄS DEN!

Jag funderar på om jag orkar gå till kyrkan imorgon, borde vara då den först börjar 12? Mamma kan inte komma med för hon är med pappa och de ska se en revy och få den nya bilen pappa köpt, kanske om jag kommer hem imorgon igen så får jag åka i den tillbaka till psyket :D
Der är ju snart påsk, och någon gång efter påsk ska jag ut från psyket, känns fortfarande lite scary, är så van att vara där och alltid ha någon att prata med när man mår dåligt :/ Hemma är det lättare att man skär sig och så :/

Läste en bok igår också :D Fast jag vanligtvis har svårt att koncetrera mig men igår gick det, det var en ungdomsbok som heter Killar Kompisar ocjh Goda Gärningar. Det är en rätt bra serie tycker jag. Man får så bra böcker från Barnens Bokklubb att jag funderar på att gå ur TL-klubben, är ju ändå bannad på deras forum så, skit samma liksom o_O

Jag är lite full, rom och Coca Cola Zero, fy fan vad sprit smakar äckligt, men jag tuggar ruggummi just nu så då försvinner smaken ^^ Egentligen får man inte dricka alkohol när man är inlagd men jag dricker inte SÅ ycket och bara när jag är hemma och kan ligga i sängen och kolla på Project Runway och umgås men min docka Anabell som de tvingade mig att föra hem :( Kanske ska jävlas och ta med henne tillbaka idag xD För jag har svårt att sova igen, och då är det skönt att krama henne och blir lättare att somna. jag skiter iatt jag är för gammal,. 23 som Ritva ensivsas med att säga, jag sover med dockor och nallar för det, för jag behlver det, till jag int behöver det tänker jag sova med dem, så det så.
 
Nu ska jag kolla på Project Runway igen, och tipsa er om min kompis blogg http://ka0sflickan.wordpress.com/ hon lver lite annorlunda än jag, men jag känner ändå igen mig i det som hon skriver, och jag älskar henne, så det så!

look but don't touch

Jag gillar när män ser på mig. I mina röda stövlar och röda minikjol. Jag gillar att de ser på mig för jag vet att jag har något de vill ha, men de får inte. För de vill ha mig men jag vill inte ha dem. Och min farsa skulle slå till dem för att de ser på mig. JAg är kanske fet och ful, men jag har något män vill ha. Och de får inte det, haha. Ja gälskar mina röda stövlar, de drar verkligen till sig mäns blickar, jag ser det. Puss puss på er <3

RSS 2.0