Bloody MaryKan inte sova (och det är inte för att jag har henne i sängen, jag lever med min Living Dead Dolls, just nu är de min trygghetsfaktor, de, och Gud)

Så nu är det upp till dig Maria, är hon läskigare? :P

Och min egen döda bebis jag lagat är gjord av plast, inte porslin eller trä som folk brukar gissa :P
 Nu ska jag försöka få sömn igen, ska ju till socialen imorgon och vill inte sitta där och halvsova -_-

Kommentarer
Postat av: Maria

Nej usch då, den där får man ju mardrömmar av. :S Haha, jag fattar inte hur du kan vilja ha såna där dockor. Men om du känner dig trygg av dem så... Jag skulle känna mig livrädd! :Psvar: Ja, back to school för mig. Ser verkligen INTE fram emot det.Oj oj, det där låter inte alls bra. Men huvudsaken är ju att du klarat dig och mår bättre nu. Alla har sina svackor (och vissa tyvärr oftare än andra), men bara man klarar sig upp igen så får man ta nya tag.

Skola är ju ändå inte det som kommer i första hand för din del. Sånt får du ju ta itu med någon gång när du har orken till det.Ja, det gör ju det. Speciellt efter riktigt tryckande varma dagar är det riktigt härligt när en åskskur drar över.

Men utfärder brukar väl nog vara roliga?Har du simmat någonting i sommar? Själv har jag simmat mycket mindre än vad jag brukar göra. Det är ju först nu mot slutet av sommaren som det börjat bli riktigt varmt.

Läste att det ska regna på torsdag, det är bra det så att det inte är fint väder när man blir tvungen att sitta i skolan och mögla.

2009-08-11 @ 23:51:14
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0