Total Eclipse of the Heart

http://www.youtube.com/watch?v=lj-x9ygQEGA

Literal Version av Total Eclipse Of The Heart, jättebra och jäterolig xD

Jag var till butiken och köpte coca cola light och till psyket och fick mediciner till tisdag, sen såg jag att de har Pepsi billigare på Reimari (K butik)  13-15 augusti, så jag måste fara imorgon efter det :O Orkar inte idag, dessutom har jag ju coal light... Men iallafall, 1.99 för en tvåpack av 1,5liters pepsi, 2 per hushåll, perfekt för mig, mera orkar jag inte bära, eller rättare sagt, får inte i min ryggsäck, trots att den är rätt stor. Det är ne Bratz-ryggsäck xD Den var billigare än vanliga i samma storlek och mig gör det inget att det är en Bratzryggsäck trots att jag är 23 år gammal... Oh Well. Nu ska jag läsa Finding Alice igen, lånade den till mamma och fick tillbaka den för några dagar sedan. Påminner mig om jag jag ska delta i Melody Carlsons tävling igen, man ska bara skriva titteln på boken i Subject Line och sitt och dens namn man lånade den till i själva meilet och man kan vinna en signerad bok ^^ Skulle vara roligt att vinna, hon är min nya favoritförfattare, seriöst skitbra. Minaandra favoritförfattare är bland annat Terry Pratchet, Neil Gaiman, Torey Hayden, Peter Pohl och Inger Edelfeldt. Några till också men jag kommer inte på vad de heter nu. Inger Edelfeldt är en svensk författarinna som skrivit allt från barn till vuxenböcker och både prosa och poesi, Melody Carlson har skrivit över 100 böcker för samma åldersgrupper, hon är en kristen författarinna och hon skriver väldigt bra om olika saker, Finding Alice är om en som är shizofren, en vuxenbok, sen har jag alla i hennes Truecolors serie för ungdomar, det är en av dem jag lånat ut till mamma. Moon White, om en som experimenterar med Wicca, precis som jag gjorde i tonåren. Tycker man lär sig mycket av hennes böcker.

Fick en tröja av mamma idag igen, har fått mycket käder av henne, vi har typ samma storlek just nu :P Men jag vill gå ner mera i vikt. Väger ca. 85 kg just nu, har som minst vägt 71 innan jag fick Leponex och gick upp till 98, antipsykotiska mediciner är jobbiga :/ Har ett par snygga jeans i storlek 40 som jag hade då jag vägde runt 71 så jag är rätt smal redan vid den vikten men jag vill helst gå ner till mest 65, är 171 cm lång så det är ungefär i mitten på vad jag ska väga, 71 är typ normalvikt men vid högsta gränsen på BMI. Ska börja spara pengar så jag har råd med kläder när jag gått ner i vikt xD
En topp jag köpte från The Earth Collection (typ citrongul, jag gillar inte gult så mycket men den här var en snygg gul) på kvinnomässan i Åbo har blivit stor på mig, jag är mkt nöjd :D


Kommentarer
Postat av: Maria

Lycka till i den där tävlingen! Du har så bra fantasi, så du kommer säkert på någonting riktigt klatschigt.svar: Förstås verkligen varför hon tycker det, haha. :D Den där dockan såg ju ut som Regan i Exorcisten. Läskigt. Men man kan ju tycka olika, och om du tycker att de har motsatt effekt så är det ju bara bra.

Clowner kan faktiskt vara hemska de också. Inte vanliga clowner då, men sådana där i filmer. Det finns ju folk som har clownfobi också, haha.Tråkigt att hon bor långt borta. Det är ju alltid så där när skolan börjar, att alla försvinner åt olika håll. Undrar vart jag själv tar vägen efter gymnasiet...Och vikten, 85 kilo är ju inte mycket. Du är ju lång så då märks det inte om man har något kilogram extra. Man kan ju inte vara trådsmal heller.

Tror absolut inte att du skulle vara för fet för att kunna använda baddräkt offentligt. Tycker man att det är skämmigt kan man ju alltid åka och bada på kvällen när det inte är något folk vid badstränderna. Här vid simstranden är det aldrig folk efter klockan åtta, annars är det barnfamiljer där mitt på dagen.

2009-08-14 @ 18:44:29
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Maria

HAHAHA, jag håller på att skratta ihjäl mig!!! xD Kollade den där videon du skickade. Dagens bästa, helt klart! :D

2009-08-14 @ 18:49:27
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0