bilderJag fick min nya mobil igår, så jag tog lite foton på mitt rum på psyk och på mig själv. Haha, mit rum ser uberstökigt ut trots att städerskorna städar varje vecka x) Jag kan inte låta bli att stöka till. Sen tog jag en bild på mig själv med mobilen i handen på toan, jepp, vi får ha speglar, inte alla psyk som tillåter det.

Annat då? Har mått lite upp och ned, en av vårdarna sa att mitt humör skiftar snabbt, och det är sant, jag kan helt prötsligt börja skratta fast jag minuten innan låg och grät, och vice versa. Man ser inte mina brännsår på bilden, men jag har sex stycken, det ser inte direkt snyggt ut, men jag går ändå med kortärmat för annars får jag så varmt. Ska ta på mig en armvärmare sår/om jag far till ett sorts samtalsmöte som ordnas av vår nya unga präst i församlingshuset idag.

Kan också säga att den här mobilen är mera avancerad än min gamla som var dyrare, bättre kamera iallafall, och så fungerar "rörelsespel" på den, precis som en Wii! Dens märke är Sony Ericsson F305 och den är köpt från cdon.com. Och hittils har jag inte fått de där konstiga meddelandena att jag inte kan skicka till betalnummer fast jag inte försökt skicka så den gamlla har troligtvis virus på sig ;/ Den 10de ska jag byta operatör till Parnets mobil och sen ska pappa betala mina ungefär minimala räkningar, eller nu kan det ha blivit en del när jag ringt och pratat i en timme med mamma ibland, men den räkningen får jag.

Min katt verkar trivas hos sina "fosterföräldrar", den blev ju dit för jag mår så dåligt att jag ska vara på psyk ännu den här månaden och nu behöver jag inte gå hem varje dag, fast idag gick jag ju hem för jag skulle betala räkningar, och ikväll ska pappa kanske köra mig til ldet där som församlingen ordnar, diskussionsgrupp för unga vuxna, jag vet inte vilka där är, känner iallafall prästen lite så någon där känner jag ju...

Men nu måste jag tillbaka till psyket, jag har redan missat maten, vilket inte stör mig, jag gillar inte korv med rotmos xP

Kommentarer
Postat av: Maria

Cool mobil. :) Jag tycker att man får ha stökiga rum, annars ser de ju obebodda ut, det är läskigt. Det måste ju synas att man bor där. :)Hoppas prästen är trevlig.

2009-02-04 @ 16:18:24
Postat av: SvarteVarg

störkiga rum är det bästa. dom ger liv i rummet och ett intryck av att ett litet väsen bor i dom mörka hörnen i rummet.

lycka till

cool frilla föresten!

2009-02-05 @ 22:36:40
Postat av: nattbarn

Ja, prästen är trevlig :PJag trivs också bäst i stökiga rum :P Antagligen därför jag stökar ill det xD

2009-02-06 @ 12:07:03
URL: http://nattbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0