comon devil hold on tight

Min katt är kelsjuk som vanligt, den springer mig i föttrna när jag ger mat åt den och byter vatten och hoppar på mig när jag sitter här.

Idag är jag utan Kava Kava och imorgon ska jag inte röka, allt gör man för att inte bli beroende eller få leverskador. Jag har säkert leverskada redan, så ofta och mycket som jag överdoserat.

Jag har tappat mitt fladdermusreflex så nu är jag ledsen för det, ska se om jag hittar ett nytt, när jag har pengar, hehe, för jag är jämt utan pengar... Mycket går till tobak nu när jag inte får lugnande på psyk så jag måste självmedicinera med rökning och Kava Kava. För att inte tala om vad min Kava Kava och Hoodia jag beställde kostade + att jag betalade mina skatter vilka var mycket för jag hade tagit ut mina fonder, men jag har ju typ inga inkomster. Det kostar ju att vara inlagd på psyk också men det får socialen lov att betala för JAG har inte råd. Tur att jag inte behöver beställa mina naturmediciner på länge nu. Dessutom har min mobil virus så jag är sur på den och skulle vilja ha en ny, men men, drömma kan man ju alltid xD

Idag började jag dagen med att svimma när jag steg upp från toan och stöta foten så jag fick lov att be pappa köra hem mig när han slutat jobbet, tur att han inte var på resa ännu. Men nu har jag sjukt i min vrist igen :[ Enligt min läkare berodde det att jag svimmade på att man kan få lågt blodtryck av Seroquel som jag ju äter 600mg till kvällen.

Jag är ännu inlagd, tills vidare, jag mår inte tillräkligt bra för att vara hemma ännu, jag vet det själv, däremot är jag väl inte akut självmordsbenägen längre, vilket väl antagligen är bra... Eller okej, så jag fick för mig att jag kommer att ta livet av mig när jag tänkte på framtiden som bara ser ut som ett enda svart mörker. Jag vet ju inte vad det är för fel på mig och jag vet inte hur jag ska bli bra heller...

Kommentarer
Postat av: Maria

Din katt låter jättegullig! En riktig "famnkisso". ;)Låter däremot inte så kul med den dr svimningen. Jag har varit nära att svimma flera gånger jag med, antagligen på grund av lågt blodtryck eller lågt blodsocker. Det är hemskt är allting antingen vitnar eller svartnar.

Tur att du inte slog huvudet i toan eller nåt åtminstone!Går du ännu på kryckor eller har din fot läkt förrästen?

2009-01-19 @ 18:57:04
Postat av: nattbarn

Utan kryckor nuförtiden, men foten kan bli sjuk ändå...

2009-01-19 @ 19:09:43
URL: http://nattbarn.blogg.se/
Postat av: Anonym

Beställa mobiler och hoodia det går minsann bra. Men soc (vi skattebetalare) ska betala din sjukhusnota?

Folk som tänker som dig är en stor bidragande faktor till att sveriges välfärd går utför!2009-03-06 @ 23:03:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0