fammo

Igår var jag hem till min farmor och farfar och hälsade på, det ver trevligt :) Fammo har nyss blivit opererad i halsen för hon hade några kchystor (kan inte stava det där...) så hon hade typ nyss kommit hem då jag kom dit igår. Pappa kom också för att hälsa på henne så jag fick se honom med :)
Nu när jag har mina naturligt lugnande piller så varken rökte jag eller brännde mig igår, jag kämpar fortfarande mot lusten att skära dock, och att hetsäta, det är jobbigt -_- Men hittils har det gått.

Jag köpte ne ny docka idag, haha, jag samlar på dem ;D Den här gången var det en Annabell-docka från Hong Kong till nedsatt pris, den gurglar och jollrar och suger och pladdrar gulligt x) Okej, så jag är lite för gammal för dockor... Men orka bry sig?

Igår läste jag Raisin Rodrigues Hemliga Blogg, den var faktiskt rätt bra, fick mig att önska ja gbeställt den andra också i serien ;/ MEn nu ska jag läsa... Antagligen något av Anne Rice, eller om jag inte orkar med engelskan så något annat då... Hm... På tal om böcker skulle jag beställa mera från adlibris :P

xoxoxo Kai/nattbarn

Kommentarer
Postat av: €!!n

Min Lillasyster har en AnnaBellDocka x)

Dem är faktiskt ganska söta :)

Logga in mer på msn, Har du sett att du får låna Peris användare? :)

2009-01-14 @ 15:02:03
Postat av: Lizzie

Hej! Saknar dig på forumet! Alla skickar klagomail. Hoppas TL låter dig komma tillbaka.

2009-01-15 @ 21:43:13
Postat av: Maria

Låter inte så kul det där med din farmor, hoppas hon blir bra.Och hoppas att DU mår bättre nu. :) Vi saknar dig!!!

2009-01-16 @ 22:41:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0