nej jag vill inte ha sex

Jag är 23 år gammal och jag är oskuld. Om jag inte ville vara det så hittar man lätt killar som har sex med vad som helst på två ben. Men jag vill inte ha sex, jag känner mig ännu inte redo för det. Redo kanske jag blir när jag hittar kvinnan eller mannen i mitt liv. Eller så säljer jag min oskuld för en miljon, sådär som man hört att vissa tjejer gjort. För trots allt hatar jag min kropp och mig själv tillräkligt mycket för att kunna göra det.

Jag skriver kanske lite sluddrig, pratar säkert sluddrit också, tog en överdos paracetamol, 12 tabletter, man dör inte av et, men mna känner sig förvirrad. Och töstig. Mycket törstig. Nu ska jag gå och dricka Coca Cola Zero.

epilepsi och mediciner

Jag hade ett epileptisk anfall förra måndagen, så hela förr veckan gick liksom i en sorts dimma, blir alltid sådan efter att jag fått ett anfall. Läkaren höjde min dos epilepsimedecin så får hoppas det räcker nu, har fullt med blåmärken överallt eftersom ja grammlade från stolen när jag fick anfallet ;/ Pappa lär ska ha rusat upp och hållit i mig så jag inte slog mig ännu mera, själv minns jag som vanligt ingenting av anfallet och en stund före och efter. Det var min lillasysters födelsedag så min bror var också där, han lär ska ha blivit förskräckt för han visste inte att jag har epilepsi, har väl bara haft det i lite på något år eller så, åtminstone de stora anfallen. Typiskt nog ökar Seroquel vad jag hört risken för att man får anfall men det är annars en bra medicin så ja gvet inte :/ Tror inte jag skulle kunna sova utan den... Har rätt hög dos också, 900 mg per dag + vid  behov.

Idag fick jag min Peratsin-injektion så jag har ont i högra skinkan :(

dödens änglar vakar över mig

Seanste vackan ungefär har jag varit självmordsbenägen. Veckan innan det hörde jag röster hela tiden. Nu börjar det jämna ut sig lite, men jag har fortfarande svårt för att lita på att marken under mina fötter finns där.

Pappa är och jobbar ihäl sig utomlands och faffa ligger på bäddavdelningen med sorg i ögonen. Houtskärsdagarna det här året är inte vad de brukade vara förrut.

RSS 2.0