orddiarré som vanlig + fem bilder :P

Idag blir det mycket bilder :) Två på hundarna Snuffe och Lillen och två på mig i olika klänningar (och jag ser väldigt fet ut också haha, det blir bara så för båda klänningarna är för stora så det blir extra flabb, inte för jag är smal, men jag väger iallafall en bra bit från 103 kg som jag vägt som mest xD 84 för att vara nästan exakt, men jag HAR en kraftig benstomme, inte som Cartman som alltid säger "I'm not fat, I'm just big boned!" utan jag är faktiskt en person med väldigt kraftig benstomme, men jag trot syrran har ÄNNU kraftigare benstomme, fast jag vet inte, hon är så mycket längre än mig att det kanske därför ser ut så?)

Anyway, låt mig presentera, Snuffe, sover som en död hund:


Och Lillen, lednsen för att matte är på toaletten:


Haha, de är så söta :D Rasen är Bichon Frisé men klippningen är inte "perfekt" utan mera normal, de ser rätt konstiga ut när de är "rätt" klippta faktiskt, mamma klipper dem bara kort men deras päls växer jättefort! Sen behöver de ju badas också, ingendera är speciellt förtjust i det, faktum är att om man säger bada och sträcker ut händerna mot dem så springer de iväg xD Och när de ska klippas så vänder de och vrider sig så det är avårt att få det rätt, stackars mamma, det är alltid hon som hamnar att göra det :| De är på diet nu också, för Snuffe har något fel på hjärtat och det hjälper inte att han är rättt överviktig... Lillen är mera aktiv så han blir inte så fet trots att han är mindre, Snuffe gillar mest attt sova, tigga kel och tigga mat xD Lillen är mera lekfull och springer ocfta omkring och är komisk, sen är han väldigt mattebunden också, han vill alltid vara där matte är, därför ligger han utanför WCn och ser ledsen ut. Sen så är han en Förstörare Av Strumpbyxor också, han hoppar alltid på en under kjolen så det går hål i folks strumpbyxor -__- Anyway, jag älskar de där två, och de är alltid glada när jag kommer och hälsar på också :D

Jag vet inte vad det är men jag har börjat må illa några timmar efter att jag fått min injektion två gånger i rad nu :/ Den här gången kräktes jag faktiskt, men jag gjorde det självmant för jag HATAR att må illa och man mår alltid lite bättre när man kräkts. Förra gången hade jag inte hunnit äta innan jag började må illa (för jag åt sedan 13.30 ungefär och jag brukar äta runt 16 för det är då man får mat på psyket). Så nu tuggar jag tuggummi, det hjälper mot magsyror som förstör emaljen, tuggar alltid efter jag ätit, kräkts, druckit coca cola light/zero eller kaffe. Så med andra ord gör jag det typ jämt xD Nu hade jag druckit Coca Cola Zero för jag börjar må mera illa om jag dricker vatten så när jag mår illa dricker jag mest light-läsk eller Kevyt Olo (bubbelvatten med smak :P).Men jag undrar seriöst om jag börjar bli överkänslig mot min inektionsmedicin :/ Mår jag illa efter nästa gång också så tänker jag säga till om det, för om jag verkligen håller på att bli överkänslig mot det så är det INTE så bra att få det injecerat var tredje vecka :/BOOBS! Oekj, så ja g har typ rätt stora bröst <_< Det går i släkten xD Min mamma har och min farmor har. Jag har stor c-kupa, lien d-kupa just nu, men jag ska gå ner i vikt så jag hoppas de minskar i storlek också, redan har de gått ner från att vara för stora för stor c-kupa till att fungera i sådan, men jag har ju iofs gått ner från 98kg till 84kg så det är väl bara naturligt. Det som minskat mest i storlek är dock min mage, den minskar och ökar snabbast tycker jag, fast vad vet jag, jag mäter mig inte, jag har tappat bort mitt måttband. Sen så brukar folk tycka jag har snygga ben? Kanske därför jag börjar visa upp dem mera (kortare kjolar (för korta enligt mina föräldrar) och byxor som sitter bra) Haha, jag måste ta en bild i min korta svarta slitna jeanskjol, min mamma tappade nästan ögonen, haha, men pappa sa som vanligt inget, men jag vet att han håller med henne xD MEn jag har börjat balansera det med att ha mera täckande övredel så men inte ser så slampig ut (mammas lilla tips då jag envisas med mina korta grejs xD Okej, så jag har inte det på andra bilden men jag hade min snygga jacka idag (den är faktiskt längre än klänningen xD))

Min mobil tar inte så bra bilder, men på den andra bilden ser man ett av mina keloida ärr, de är kliande, utstickande, röda ärr som vissa människor får, och tyvärr är jag en av dem. Skär jag för djupt får jag keloider, har till och med fått på ena låret trots att man inte brukar få under midjan enligt min kontaktperson på rehabiliteringen! Men jag har ju alltid antingen tjocka svarta strumpbyxor eller tights så DET brukar iallafall inte synas.

Jag har skor på mig på första bilden? Tror jag skulle gå och handla mera makaroner, haha, jag har slutat med nudlarna för makaroner är ännu billigare xD Och så är det väldigt stökigt runt omkring mig, seriöst, min lägenhet börjar likna en sophög -__- Förrut fick jag alltid rastlösa anfall av min injektionsmedicin så om jag får det nu också skulle jag nog passa på att städa upp lite, men jag har inte fått det på hela sommaren, kanske har något med mitt nya illamående att göra det också? Trött blir jag iallafall alltid första dagen, idag alltså, är så trött att jag bara vill sova men då lyckas jag inte somna på kvällen so suck it up and watch America's Next Top Model. Sen att jag skriver engelska fraser i min blogg beror på att jag för tillfället bara ser på engelskspråkiga tv-serier och filmer och läser böcker på engelska. Fast jag började läsa Pappa Pralin, men nu har den försvunnit it sophögen brevid min säng... Där är min Bibel också, haha, verkligen inte respekt för Bibeln att ha den där xD Jag borde leta reda på de böckerna för jag VET att de är där. Började dock läsa Pitch Black av Melody Carlson idag, verkligen en snyftbok, för mig iallafall, jag börjar typ gråta jämt i den för den handlar om självmord. Jag menar, jag gråter väldigt sällan förrutom när jag läser rörande böcker, jag är nämligen SVÅRT deprimerad, då är det svårt att visa känslor till och med svårt att gråta vilket en del gör när de är deprimerade. Har för mig det var en av frågorna på blanketten jag fyllde i där de skulle kolla min depressionsgrad. Fick iallafall svår deppression, fast minns typ inte vad jag svarade, jag är rätt spacey i huvudet, värre nu när jag äter mediciner än när jag inte gör det? Men det är ju antipsykotiska mediciner mest och epilepsimediciner så båda påverkar ens huvud så kanske inte så konstigt att jag är lite "borta" (passar bra med min blondinlook dock ;D).

Jag får alltid ord-diarré när jag börjar skriva i min blogg och bara skriver allt jag kommer att tänka på xD Seriöst, jag skriver ju långa inlägg O_O Inte så konstigt om folk inte orkar läsa. Mmhm... Tillbaka till bilderna, det där klara kristallhalsbandet jag har är ett av mina favorithalsband, det är från Indiska, enda problemet är att mitt konfirmationskors är lika långt nere så de krockar med varandra <__< Fast det är guld (förståss). Brukar inte ha guld så ofta men det kortset och mina dyraste örhängen (som jag också har på mig nu) är både guld och vitguld och någon klar kristall. Tror båda delarna, hansbandet från Indiska och örhängena är bergskristall, knappast diamant iallafall xD OCh hansbandet från indiska var med äkta stenar, fanns ametist och sådant också, sådana biligare äkta stenar, inte som rubin och diamant och smaragd (jag älskar rubiner och smaragder, de är så häftiga! men diamant tycker jag är rätt tråkigt, jag menar, det är ju bara klar kristall som bergskristall och glas? glas färgat i rött och grönt är förståss likt rubin och smaragd men man ser det inte så ofta. Okej, så jag hade ett dricksglas som var rött, oh lala, jag älskade det, men nu vet jag inte var det finns, säkert någonstans hemma hos mina föräldrar).

Nu kan jag inte slita mig från min blogg bara för jag är så trött att min hjärna går på högvarv, seriöst, varför gör den det när man är trött? Iallafall min, alltid när jag är FÖR trött och ska sova går hjärnan på högvarv och man somnar inte, och om jag är för LITE trött gör den typ samma sak (pluss att jag då vänder och vrider mig mera än normalt i sängen) så mna kan ju nästan aldrig somna, gah! Jag förstår nog att jag har sömnproblem med en sådan hjärna. Men nu har jag slutat ta Melatonin (sömnhormon) till kvällen och tar "bara" Seroquel Prolong 600mg och Keppra 500mg och Seroquel Prolong, precics som vanliga Seroquel, gör en trött, så det är bajs att jag har ännu 300mg på morgonen? Inte konstigt att jag somnar om efter att jag vakknat och tagit min morgonmedicin och sedan sover till typ två? Jag menar, jag tar mina kvällsmediciner 21 och sömnmedicinerna 22 oc hsedan antingen somnar jag eller inte efter typ 10 inuter, Stilnoct har seriöst kort tid innan den börjar verka, när man är van med Tenox som tar minst en halv timme (men verkar längre, och mamm sa att man inte får ha tagit Tenox på två veckor om man ska ge blod! För hon brukar både ta Tenox ibland och ge blod. Med alla mina mediciner får jag inte heller ge blod, eller med mitt HB! Seriöst, har man för lite röda blodceller är det inte bra att ge bort dem xD En gång på sjukhuset skulle de till och med ge mig blod för mitt HB var under 80, men jag bara NEJ TACK, jag vill inte ha någon annan människas blod om det inte är ABSOLUT nödvändigt (typ man varit md om en olycka) så jag åt en superkur järntabletter och vad jag vet hade jag 110 senast jag hörde så det är lite mera normalt, aka, det fungerade :P).

Buh, jag tycker jag har mycket mediciner men har jag låg dos Keppra (man kan ta upp till 1000mg 3 gånger om dagen, så ja, 500gm två gånger om dagen är väl rätt låg dos då). Det var en som sa att man nästan måste fråga mig vilken sjukdom jag INTE har xD Det var rätt LOL, men seriöst, jag har rätt mycket sjukdomar, även om de flesta är psykiska (bara epilepsi och sköldkörtelns underfunktion och järnbrist är fysiska, okej, så jag har väl svår deppression, shizofreni (säger min läkare) och bulimi och sömnproblem. Min mamma menar att jag antgligen har borderline som min kusin för vi är väldigt lika och hon har fått borderline som diagnos, jag passar bra in på kriterierna för borderline, tyvärr, det är inte en smickrnade sjukdom <_<) Fick bulimi som diagnos efter att städerskorna märkt att jag ungefär fyllde upp min roskis på två dagar med saker jag ätit och kräkts upp och han och en vårdare konfronterade mig om det, skulle garnaterat gått upp massor i vikt om jag INTE kräkts upp allt jag åt... Oh well, konstiga är väl att jag hatar att kräkas, haha, det går ju inte ihop xD

Damn jag vill röka :| Trots att jag tuggat nikotintuggummi idag... Men rökande lugnar ner mig bättre än nikotintuggummi, säkert för mna GÖR något också när man röker. Brukade röka L&M Silver men nu röker jag L&M Blå (lite starkare) för de hade inte silver på båten då brorsan var på kryssning, han var snäll som köpte tobak åt mig <3 Fast jag naturligtvis betalade den, men ändå. Mamma var så sur när jag börjat röka, fast jag var inte beroende av nikotin men nu är jag ju det, men tuggar oftast nikotintuggummi istället för att röka, problemet är att det är dyrare! Och det BORDE vara billigare tycker jag, man vill väl ändå att folk ska SLUTA röka? Inte är hon glad åt att jag röker nu heller men hon har vant sig vid det antar jag, tycker det är bättre att jag röker än skär mig, båda delarna lugnar ner mig. Vet inte varför jag fick ett så kraftigt återfall av skärande då när jag skrev om det :/ Och nu när jag skriver om det vill jag också göra det, nä, det är triggande bara att TÄNKA på det, kanske jag borde röka istället, uh, jag blir yr. Ah, scarf, snygg <3 Vänta lite ska ,ta bild på det :P Hittade en scarf här på skrivbordet och satte den i håret, ser säkert cp ut xDJag har mascara på mig :D Kunde ju inte ha det förrut då min trich ännu höll på hela tiden, men nu kan jag ha det :D Ser deffinitivt bättre ut med ögonbryn och fransar. Och scarfen var inte heller så dålig som jag trodde xD Ser lite hippie ut kanske :P Den är svart med vita prickar. Det där är min webcam, den tar ännu sämmre bilder än min mobil xD Jag menar, min mobil har faktiskt 2gigapixlar, men dålig kvalité ändå, den var trots allt näst billigaste Sony Ericsson jag hittade på CDON.com Uhm... F305 tror jag den är. Måste dock alltid starta Bluetooh när jag ska ha bilder (eller videon) till datorn så därför använder jag min webbcam ibland. Vill ni kollla videon så kolla in TheSuicideBaby på youtube.com, gör ibland videoinlägg på den. En video jag har där är faktiskt gjord under en minneslucka! Fick troligtvis ett kort epileptiskt anfall antingen under tiden jag gjorde den videon eller efter, det gör inget annat än att man tappar minnet, det är bara vid de stora epileptiska anfallen man faktiskt krampar och så. Det inlägget är "skitdumt skärande" tror jag jag döpte den till och är återfallet föra mitt förra återfall. Jag har bara "återfall" nuförtiden o_O Tänker inte börja skära mig var och varannan dag igen, är över det nu, hoppas jag iallafall. Och jag hoppas min trich är över också. Nu när jag köpt och börjat använda mascara :) Har faktiskt bara mascara och vit ögonskugga på mig, inget på läpparna, kommer över det med att ha naturligt mörka läppar, i högstadiet höll mobbarna på och säga att jag hade läppstift på mig, vilket jag naturligtvis nekade då jag inte hade det, men mobbare är ju idioter anyway :) På vintern anvnder jag dock ibland läååfett för jag fåt lätt torra läppar på vintern, mam mhar lagat ett själv nu, ska tigga ett av henne, för det är garanterat mycket nyttigare än de man kan köpa, jag menar, hälften av dem har ju vaselin (mineral olja eller petrolium gel eller petroliatum) i sig och det lägger sig bar på läpparna och gör inget åt att de är torra förutom ett lager PÅ dem och man vill ju att det ska GÖRA något åt ens läppar så de INTE blir torra, vaselin lägger sig bara på som en yta och gör en beroende av det för att hålla läpparna inte torra, men de UTAN det behöver man inte använda HELA tiden, bara när läpparna faktiskt är torra. Vaselin görs ur råolja, precis som bensin, så det är INTE något jag vill lägga på min läppar :| Hellre någon aturlig växtolja, jag har till exempel använt kokosolja och aloe vera gel på mina skärsår och de har blekt och blivit mindre framträdande :D Så SÅDANT är det ju mera man borde använda :) Det var i Blade Silver av Melody Carlson som det stod att huvudpersonen som skar sig använde en blandning av kokosolja och aloe vera och det gjrode hennes ärr mindre framträdande när hon var på ett behandlingshem för sitt skärande så jag tänkte, why not? Och så gjorde jag samma sak och det fungerade :) Men jag har slut på min aloe vera, dock inte kokosoljan, hade typ ett halvt kg sådant xD Använde det på läpparna också och det gjrode dem mjukare + kokosolja smakar gott xD Om man gillar kokos iallafall, det smakar inte för oljigt heller trots att det är olja. Aloe Vera har jag också använt när jag bränt mig i solen, känns som ett svalt lager läggs på ens sjuka (i mitt fall) axlar. Jag bränner mig lätt i solen :| Men aloe vera gör att det läker snabbare, mamm har till och med två aloe vera växter O_O man kan klippa ett blad av den och det håller i kylskåp en vecka, då är det 100% aloe vera, den salva jag hade var tror jag 99,8% för i den behövs något som gör att den inte blir dålig efter en vecka :)

Aja, nu har jag babblat en massa. Ska ta och röka snart. Tänkte bara skriva att min mamma gör egna hudvårdsprodukter och sådant, med saker från Pieni Tuoksukauppa (hoppas jag stavade finskan rätt nu :P) som också har recept, man beställer via Internet och det är vad mamma hittat den mest förmånliga butiken hon hittat. Hon är helt koko med att vara typ miljövänlig och naturlig :P Det är hon som lärt mig allt sådant *skyller på*

Now it's time for L&M, over and out!

Top Model

Jag har sett SJUKT mycket på Top Model, först Australias och nu Americas (finns 12 säsonger av det men jag har inte alla o_O) och jag tycker det är för mycket whinande när de gör makeovers, seriöst? Skulle JAG få en makeover på hur jag skulle se bäst ut skulle iallafall JAG bli glad, men det kanske är för att jag är en kameliont, jag har haft allt från medium långt till pojk-kort hår, alla möjliga olika färger och stilar. Just nu har jag rätt långt hår, det är kul för jag gillar att kunna lägga upp det på olika sätt. Mamma har också för typ första gången i sitt liv långt hår men hon lägger alltid upp det, fast hon klagar på att hon inte vet hur man ska göra xD Det är därför jag och min syster hade kort hår när vi var små, vi såg mera ut som tre pojkar än en pojke och två flickor xD Fast syrran blev tagen för pojke lite för ofta tyckte hon, jag minns att hon inte var glad när hon blivit kallad pojke när vi var små, jag däremot har alltid haft ett tjejigt utseende, som en docka säger folk, så till och med i kort hår såg man vad jag var, medan syrran alltid varit en pojkflicka. Fast hon var mera intresserad av makeup än jag var då vi var i tonåren nu är jag så intresserad av makeup att jag skulle vilja bli makeupartist, det skulle vara SÅ coolt. Eller fotograf och ta sådana bilder de gör i Top Model, älskar att fotografera men jag gör inte det så ofta ;/ Ingen i min familj vill ens vara med på foto! Utom typ hundarna, åtminstone Snuffe är en riktig linslus, kolla här bara:

http://www.youtube.com/watch?v=R1k9-mkKtJE

Oh här är jag med mitt hår bakåt så det ser kort ut för jag har en pannlugg jag försöker få att växa ut :PDet är taget för ett par dagar sedan, borde snart blondera igen, OH WELL. Men man ser att mina ögonbryn och ögonfransar börjat växa ut :) Jag har haft Trich (http://sv.wikipedia.org/wiki/Trichotillomani) sen jag var 12 år och det är först nu jag nästan lyckats sluta med det, En annan ovanlig sak är att jag INTE har svart på mig på bilden :P På senare tid har jag börjat använda lite mera andra färger, imorgon ska jag ha på mig jeans och en rosa tröja (mamma har köpt jeansen och tröjan har jag också fått av henne :P själv köper jag nog fortfarande mest svart xD) för jag var nyss och duschade men jag har inte gått i svart den här veckan heller för jag hittade en klänning från The Earth Collection som gick på mig, yay, den får mig till och med att se smalare ut :P Vilket alltid är ett pluss när det gäller kläder. Har fåt mycket komplimanger för den klänningen kan jag säga, och det var nog tur det, för The Earth Collection är INTE billiga kläder, har bara tre plagg därifrån, en kort rosa kjol, en citrongul topp och den här ljusare olivgröna klänningen. Jag satsar inte pengar på kläder xD Ska försöka sluta upp med bulimin också så jag kanske kan SPARA pengar också, oh man, jag vet inte hur många kg choklad jag käkat och kräkts upp, vilken Waste Of Money. Ska försöka spara ihop till en bärbar dator istället, mycket mera prisvärt, och så börjar jag kanske gå ner i vikt igen för jag har gått upp ett kg trots att jag kräkts upp allt jag ätit sen jag kom ut från psyket sist. Borde sluta med nikotintuggummina också, för de kostar också en massa, men jag HAR halverat mängden jag tuggat och tuggat vanliga tuggummin istället, xylitol är bra för tänderna :D

Jag trivs faktiskt som blondin, och det matchar mitt IQ, hihi ^^ Eller så får man blondinIQ när man blonderar sig :O Skämtar bara :P Jag har faktiskt IQ som är högre än normalt men vad gör man med IQ när man inte kan studera utan att stressa så att man börjar höra röster? Fast jag har tagit det lugnt och inte hört röster på ett par veckor nu, fast veckoslutet blir ett test, för det är på måndag jag ska få min injektionsmedicin Peratsin så det är vid lägsta värdet nu i veckoslutet, men bara jag kommer ihåg att sova orentligt så borde det gå bra, jag blir stressad av inget alls om jag inte sover, därför måste jag ta en lite tupplur efter att Sara gått härifrån, för jag somnade liksom fem i natt och skulle upp nio, znark. Så jag vilade en timme ungefär, kanske sov lite, men lite piggare blev jag iallafall.

I morgon ska jag föra lite flaskor till butiken och köpa Cola Light (eller Zero) och tuggummi, mitt bästa sätt att leva på, bara dricka lightläsk och tugga tuggummi, synd att man typ måste äta för jag har INGEN som helst aptit, men jag har ätit idag, bara makaroner kokta i fiskbuljong som vanligt men bättre än inget va? Med mitt låga blodtryck och lågt blodsocker till på köpet svimmar jag annars. Fast i och för sig har jag för mig att jag fick högt blodsocker av Seroquel (samma medicin som gör att man får lågt blodtryck, yay...) så I don't know.

Jag har så torrt hår av alla blekningar att jag tvättar håret med bara balsam, det blir mycket bättre då, köpte ett bra balsam utan dimethicone (eller hur man nu stavar det), silikon iallafall, som gör att man tappar hår, så jag har inte tappat så mycket hår och det känns inte heller lika slitet som när jag använder shampoo. Mamma tvättar ju typ med bara vatten, inte för det syns, när ens hår vant sig av med schampoo så behöver det inte det heller utan blir rent med bara vatten. Så OMG, jag tvättar håret en gång i veckan och bara med balsam vissa tvättar nästan varje dag, vilket inte alls är bra för håret, jag har också ibland tvättat med bara vatten, och inte märks det. Tvättar jag med shampoo blir det bara torrt och elektriskt för det är så slitet av alla blonderingar xD Min mamma klagar på att jag färgar/blonderar för ofta xD Men mitt hår växer med racerfart :O Seriöst :O Får utväxter jättesnabbt, kanske därför man inte orde färga eller blondera, men jag tycker jag har så tråkig hårfärg <_< Kanske man borde göra något drastiskt, som raka av sig håret xD Men jag har nog för runt huvud för att klara en så drastisk förändring, jag skulle se ut som en volleyboll xD

Vet ni vad som också skulle vara kul? Att vara modell. Men det kan jag nog bara drömma om, för jag har så mycket ärr över hela kroppen att det aldrig skulle fungera. Dessutom skulle det nog aldrig fungera att ha shizofreni, bulimi, svår deppresison och sist men absolut inte minst, epilepsi. Jag har varit på gränsen till att få anfall av epilepsin för när man kräks far en massa saker i oblalans och får lättare anfall, så ännu en orsak till varför jag borde sluta. Till och med bulimiker som INTE har epilepsi kan få anfall om de kräks för ofta.

jag badar i blod

Jag hade inte skurit mig på länge länge länge men nu, jag känner blod som rinner på min kropp och jag har torkat blod som drar och jag allting är helt.
Hur det började vet jag inte men wow, jag är helt yr. Det kommer inte att komma upp några bilder på det här. Det är bara få människor som ändå skulle vilja se, medan de mesta inte vill se.
Ett steg frammåt, och ännu ett steg frammat, jag kan klara det här, och så faller man och skär upp armarna, benen, magen och det är blod överallt.

Inte så mycket tankar, bara göra.

Det hade gått riktigt bra, inte hört röster, tagit det lugnt, sett på Top Model. Låg i sängen och skakade av ångest och nej, somnade inte av stilnocten, ta seroquel, ta en till, ta resten, ta zyprexa, ta värktabletter, ta vad fan jag råkar ha i huset. Faller ner på golvet, hittar ett rakblad. *blank* Plötslingt blöder jag så mycket från olika ställen att jag måste försöka kontrollera det så det inte spiller överallt för blodfläckar är svåra att bli av med.

Svarta myskläder, för blodfläckarna syns inte då. Jag borde sova. borde försöka sova. Men jag undrar en sak, hur hamnade jag i den här sititujonen igen? Lär jag mig aldrig? Vad ska jag göra när ångestens helvetetseldar kryper sig närmare mig. Visst, jag har ju seroquel VB och Zyprexa VB men de gör inte något mot alla den helvetesjävla ångesten. Lungnande fungerade, men eftersom de inte litar på mig vill de inte ge mig lugnande.

Inga röster, men ångestanfall får mig att göra crazy saker. Jag hatar hur mitt humör växlar från den ena extrema till något annat extremt och ibland är jag lugn. Jag är helt svartvit, allting är svartvitt, antingen älska eller hata. Jag är bara ett sådant failure, jag vet inte vem jag är och varför jag gör som jag gör. Känner mig bara så jävla tom. Försöker fylla tomheten men det går inte. Det går inte. Och jag tror att jag faller sönder snart.

there is allways place in hell if you don't want heaven

Jag kom ut från psyket på måndag, blev inskriven på torsdag förra veckan. Intervallvård, så jag inte ska bli så sjuk att jag är tvungen att vara inne en längre tid, för då kan jag bli av med min bostad ;/ Det vill jag liksom inte, vart skulle jag få alla mina saker isf? Har varit ner i källaren (alla mina saker rymms inte ens uppe) och hittade en skitsnygg väska jag köpt någon gång men sen inte använt för den var en sådan väska som har en flik man viker över, kallar de floppväskor. Det är en Victoria Frances med den här bilden http://www.popartuk.com/g/l/lgpp31284+skull-girl-by-victoria-frances-poster.jpg och en plånbok som också är Victoria Frances, http://media.photobucket.com/image/Victoria%20Frances/AngelTheEchidna/Victoria%20frances/victoria_frances_2.jpg shiet, de har säket kostat massor, men nu använder jag den för min Emily The Strange handväska väger så mycket i sig att trots att jag har lika mycket i min nya handväska som i den väger den mindre än hälften o_O

Imorgon ska jag till socialen, idag var jag till Aktiva och pratade med Jenni, hon hade skickat mail om när vi alla som har att göra med om jag får jobba på Kårkulla eller inte ska samlas för ett möte, men det är liksom så många att det nog är svårt att hitta en dag, men ska väl bli så småningom, ska i vilket fall som helst och prata med Jenni igen nästa tisdag.

Jag har lagat fejknaglar (som jag klippte rätt korta, de fastnade i och slets lös hela tiden) så jag inte ska bita på naglarna och har ett nagellack som är lite samma färg som torkat blod, ser rätt bra ut iallafall, med tanke på hur nedbitna och frasiga mina naglar burkar vara. Det är mest för jag inte ska bita på naglarna, om det nu går någon svininfluensa häromkring, tror inte det ännu. Sen har jag blå ögnskugga runt hela ögonen, mörk på ögonlocken och ljusare runt, det ser rätt bra ut. Jag brukar inte mejka mig men nu har jag gjort det en halv vecka så haha, jobbigt bara när man måste tvätta bort det till natten. Snart borde jag ha så länga ögonfransar att jag kan ha mascara också, har ju den "sjukdomen" som man plockar bort hår på olika ställen på kroppen, åt mig ögonfransarna och ögonbrynen, har ögonbryn som syns nu och fransarna har vuxit kanske en halv cm :D Men jag har naturligt väldigt långa ögonfransar så de ska nog bli mycket längre om de ska vara som innan jag började plocka bort dem, vilket jag började med när jag var 12. Lösnaglarna gör också att man inte kan plocka bort ögonbrynen eller fransarna för man får liksom inte rätt grepp. Två flugor i en smäll med det :) Samma som mitt tuggummituggande, nikotintuggummi innehåller tydligen xylitol, åtminstone den jag kollade på innehållsförteckningen på, så det är bra för tänderna och så behöver jag inte röka :P Det är en som var patient på avdelningen när jag var där som fick mig att börja röka regelbundet, visst, jag behövde inte, men jag gjorde det ändå, så nu är jag nikotinberoende. Yeah, grattis till mig ... not.

Pappa är äntligen hemma från Portugal och har semester, han hade typ 3 veckor med övertid att ta ut som semester + sommarsemestern och två vintersemestrar, så det blir länge ledigt o_O Sen ska han antagligen bli perimterad till årets slut, vilket är jobbigt, för mamma får ju inte så mycket pengar när hon är sjukpensionerad :/

Jag har hållit på och se på Top Model när jag varit hemma, ser på 5 säsongen av Australias Top Model nu, gillar den bättre än Americas, Tyra har alltid någon favorit eller något, och sen har australiensare så kul dialekt :D Och så har jag sett på Supernatural, första säsongen, Murder She Wrote, första säsongen och CSI Miami, 3 säsongen. Och jag har beställt en skiva, Vast Abysum av X-Fusion, det jag hört på youtube har varit bra så jag satsade på att köpa den då den inte fanns att ladda ner. Har en mangabok, One, första delen, på svenska, som mamma hittade på ett loppis, om den är bra kanske jag beställer flera, om inte, skit samma, den var bara 50 cent. Sen läser jag ju Från Helvetets Brevskola av CS Lewis också (han som skrivit serien om Narnia) och läste om Sekten av Peter Pohl, en av mina favoritförfattare. Förståss har jag läst en hel del av Melody Carlsons böcker om och om igen, har inte tröttnat på dem ännu, och nästan varje Truecolors-bok får mig att gråta någonstans, de är bara så jävligt bra skrivna att man lever in sig så mycket i dem. Pitch Black är värst, den handlar om självmord, och den är triggande så jag får akta mig att inte läsa de när jag mår dåligt för då får jag bara självmordstankar och det är bara jobbigt.

Mamma mailade en artikel för en disputation av en doktorsavhandlig om epilepsi, väldigt mycket av de symptom jag haft som alla trott är psykiska kan mycket bero på epileptiska anfall som jag haft, troligtvis har jag haft epilepsi i många år innan de kom på det! Så det kan mycket väl hända att jag inte är schizofren utan "bara" psykotisk, för hälften av symptomen kan ju liksom förklaras av epilepsi. Men men, jag vet inte, min läkare påstår iallafall att jag är shizofren. Dessutom är jag bulimiker och har svår depression, men mina bulimianfall har minskat mycket, en tid höll jag på flera gånger i veckan och äta och kräkas, okej, så jag har kräkts idag efter att ha smällt i mig en massa glass men det är betydligt mindre ofta nu. Dessutom har jag magsjuka idag så jag spenaderar mera tid på vessan än jag har lust till anyway -_-

Nu ska jag se på något (lite sugen på CSI Miami) eller läsa eller båda delarna innan jag ska sova, hoppas jag har lättare att somna ikväll än igår, alltid första natten hemma har jag svårt att somna, för jag ska till socialen klockan 10 imorgon, har redan packat väskan, annars glömmer jag alltid något i sömnen (haha, jag sover typ fast jag är uppe på morgonen, jag är ingen morgonmänniska xD).

Här är en av mina söta Living Dead Ragdolls, den andra jag har är Orchid, det här är Jeppers, som jag också hittade nere i källaren :)

JEEPERS

Jeepers had such a tough life

For having one evil eye was her strife

Through her left eye she saw beauty and all seemed well

But through her right eye she was given peepshows of hell

Driven mad by the horror, she plucked out the evil peeper

Only to find the left eye was the deceiver

Now nothing is beautiful poor Jeepers weeps,

And now all that she sees.......GIVES HER THE CREEPS


RSS 2.0