orddiarré som vanlig + fem bilder :P

Idag blir det mycket bilder :) Två på hundarna Snuffe och Lillen och två på mig i olika klänningar (och jag ser väldigt fet ut också haha, det blir bara så för båda klänningarna är för stora så det blir extra flabb, inte för jag är smal, men jag väger iallafall en bra bit från 103 kg som jag vägt som mest xD 84 för att vara nästan exakt, men jag HAR en kraftig benstomme, inte som Cartman som alltid säger "I'm not fat, I'm just big boned!" utan jag är faktiskt en person med väldigt kraftig benstomme, men jag trot syrran har ÄNNU kraftigare benstomme, fast jag vet inte, hon är så mycket längre än mig att det kanske därför ser ut så?)

Anyway, låt mig presentera, Snuffe, sover som en död hund:


Och Lillen, lednsen för att matte är på toaletten:


Haha, de är så söta :D Rasen är Bichon Frisé men klippningen är inte "perfekt" utan mera normal, de ser rätt konstiga ut när de är "rätt" klippta faktiskt, mamma klipper dem bara kort men deras päls växer jättefort! Sen behöver de ju badas också, ingendera är speciellt förtjust i det, faktum är att om man säger bada och sträcker ut händerna mot dem så springer de iväg xD Och när de ska klippas så vänder de och vrider sig så det är avårt att få det rätt, stackars mamma, det är alltid hon som hamnar att göra det :| De är på diet nu också, för Snuffe har något fel på hjärtat och det hjälper inte att han är rättt överviktig... Lillen är mera aktiv så han blir inte så fet trots att han är mindre, Snuffe gillar mest attt sova, tigga kel och tigga mat xD Lillen är mera lekfull och springer ocfta omkring och är komisk, sen är han väldigt mattebunden också, han vill alltid vara där matte är, därför ligger han utanför WCn och ser ledsen ut. Sen så är han en Förstörare Av Strumpbyxor också, han hoppar alltid på en under kjolen så det går hål i folks strumpbyxor -__- Anyway, jag älskar de där två, och de är alltid glada när jag kommer och hälsar på också :D

Jag vet inte vad det är men jag har börjat må illa några timmar efter att jag fått min injektion två gånger i rad nu :/ Den här gången kräktes jag faktiskt, men jag gjorde det självmant för jag HATAR att må illa och man mår alltid lite bättre när man kräkts. Förra gången hade jag inte hunnit äta innan jag började må illa (för jag åt sedan 13.30 ungefär och jag brukar äta runt 16 för det är då man får mat på psyket). Så nu tuggar jag tuggummi, det hjälper mot magsyror som förstör emaljen, tuggar alltid efter jag ätit, kräkts, druckit coca cola light/zero eller kaffe. Så med andra ord gör jag det typ jämt xD Nu hade jag druckit Coca Cola Zero för jag börjar må mera illa om jag dricker vatten så när jag mår illa dricker jag mest light-läsk eller Kevyt Olo (bubbelvatten med smak :P).Men jag undrar seriöst om jag börjar bli överkänslig mot min inektionsmedicin :/ Mår jag illa efter nästa gång också så tänker jag säga till om det, för om jag verkligen håller på att bli överkänslig mot det så är det INTE så bra att få det injecerat var tredje vecka :/BOOBS! Oekj, så ja g har typ rätt stora bröst <_< Det går i släkten xD Min mamma har och min farmor har. Jag har stor c-kupa, lien d-kupa just nu, men jag ska gå ner i vikt så jag hoppas de minskar i storlek också, redan har de gått ner från att vara för stora för stor c-kupa till att fungera i sådan, men jag har ju iofs gått ner från 98kg till 84kg så det är väl bara naturligt. Det som minskat mest i storlek är dock min mage, den minskar och ökar snabbast tycker jag, fast vad vet jag, jag mäter mig inte, jag har tappat bort mitt måttband. Sen så brukar folk tycka jag har snygga ben? Kanske därför jag börjar visa upp dem mera (kortare kjolar (för korta enligt mina föräldrar) och byxor som sitter bra) Haha, jag måste ta en bild i min korta svarta slitna jeanskjol, min mamma tappade nästan ögonen, haha, men pappa sa som vanligt inget, men jag vet att han håller med henne xD MEn jag har börjat balansera det med att ha mera täckande övredel så men inte ser så slampig ut (mammas lilla tips då jag envisas med mina korta grejs xD Okej, så jag har inte det på andra bilden men jag hade min snygga jacka idag (den är faktiskt längre än klänningen xD))

Min mobil tar inte så bra bilder, men på den andra bilden ser man ett av mina keloida ärr, de är kliande, utstickande, röda ärr som vissa människor får, och tyvärr är jag en av dem. Skär jag för djupt får jag keloider, har till och med fått på ena låret trots att man inte brukar få under midjan enligt min kontaktperson på rehabiliteringen! Men jag har ju alltid antingen tjocka svarta strumpbyxor eller tights så DET brukar iallafall inte synas.

Jag har skor på mig på första bilden? Tror jag skulle gå och handla mera makaroner, haha, jag har slutat med nudlarna för makaroner är ännu billigare xD Och så är det väldigt stökigt runt omkring mig, seriöst, min lägenhet börjar likna en sophög -__- Förrut fick jag alltid rastlösa anfall av min injektionsmedicin så om jag får det nu också skulle jag nog passa på att städa upp lite, men jag har inte fått det på hela sommaren, kanske har något med mitt nya illamående att göra det också? Trött blir jag iallafall alltid första dagen, idag alltså, är så trött att jag bara vill sova men då lyckas jag inte somna på kvällen so suck it up and watch America's Next Top Model. Sen att jag skriver engelska fraser i min blogg beror på att jag för tillfället bara ser på engelskspråkiga tv-serier och filmer och läser böcker på engelska. Fast jag började läsa Pappa Pralin, men nu har den försvunnit it sophögen brevid min säng... Där är min Bibel också, haha, verkligen inte respekt för Bibeln att ha den där xD Jag borde leta reda på de böckerna för jag VET att de är där. Började dock läsa Pitch Black av Melody Carlson idag, verkligen en snyftbok, för mig iallafall, jag börjar typ gråta jämt i den för den handlar om självmord. Jag menar, jag gråter väldigt sällan förrutom när jag läser rörande böcker, jag är nämligen SVÅRT deprimerad, då är det svårt att visa känslor till och med svårt att gråta vilket en del gör när de är deprimerade. Har för mig det var en av frågorna på blanketten jag fyllde i där de skulle kolla min depressionsgrad. Fick iallafall svår deppression, fast minns typ inte vad jag svarade, jag är rätt spacey i huvudet, värre nu när jag äter mediciner än när jag inte gör det? Men det är ju antipsykotiska mediciner mest och epilepsimediciner så båda påverkar ens huvud så kanske inte så konstigt att jag är lite "borta" (passar bra med min blondinlook dock ;D).

Jag får alltid ord-diarré när jag börjar skriva i min blogg och bara skriver allt jag kommer att tänka på xD Seriöst, jag skriver ju långa inlägg O_O Inte så konstigt om folk inte orkar läsa. Mmhm... Tillbaka till bilderna, det där klara kristallhalsbandet jag har är ett av mina favorithalsband, det är från Indiska, enda problemet är att mitt konfirmationskors är lika långt nere så de krockar med varandra <__< Fast det är guld (förståss). Brukar inte ha guld så ofta men det kortset och mina dyraste örhängen (som jag också har på mig nu) är både guld och vitguld och någon klar kristall. Tror båda delarna, hansbandet från Indiska och örhängena är bergskristall, knappast diamant iallafall xD OCh hansbandet från indiska var med äkta stenar, fanns ametist och sådant också, sådana biligare äkta stenar, inte som rubin och diamant och smaragd (jag älskar rubiner och smaragder, de är så häftiga! men diamant tycker jag är rätt tråkigt, jag menar, det är ju bara klar kristall som bergskristall och glas? glas färgat i rött och grönt är förståss likt rubin och smaragd men man ser det inte så ofta. Okej, så jag hade ett dricksglas som var rött, oh lala, jag älskade det, men nu vet jag inte var det finns, säkert någonstans hemma hos mina föräldrar).

Nu kan jag inte slita mig från min blogg bara för jag är så trött att min hjärna går på högvarv, seriöst, varför gör den det när man är trött? Iallafall min, alltid när jag är FÖR trött och ska sova går hjärnan på högvarv och man somnar inte, och om jag är för LITE trött gör den typ samma sak (pluss att jag då vänder och vrider mig mera än normalt i sängen) så mna kan ju nästan aldrig somna, gah! Jag förstår nog att jag har sömnproblem med en sådan hjärna. Men nu har jag slutat ta Melatonin (sömnhormon) till kvällen och tar "bara" Seroquel Prolong 600mg och Keppra 500mg och Seroquel Prolong, precics som vanliga Seroquel, gör en trött, så det är bajs att jag har ännu 300mg på morgonen? Inte konstigt att jag somnar om efter att jag vakknat och tagit min morgonmedicin och sedan sover till typ två? Jag menar, jag tar mina kvällsmediciner 21 och sömnmedicinerna 22 oc hsedan antingen somnar jag eller inte efter typ 10 inuter, Stilnoct har seriöst kort tid innan den börjar verka, när man är van med Tenox som tar minst en halv timme (men verkar längre, och mamm sa att man inte får ha tagit Tenox på två veckor om man ska ge blod! För hon brukar både ta Tenox ibland och ge blod. Med alla mina mediciner får jag inte heller ge blod, eller med mitt HB! Seriöst, har man för lite röda blodceller är det inte bra att ge bort dem xD En gång på sjukhuset skulle de till och med ge mig blod för mitt HB var under 80, men jag bara NEJ TACK, jag vill inte ha någon annan människas blod om det inte är ABSOLUT nödvändigt (typ man varit md om en olycka) så jag åt en superkur järntabletter och vad jag vet hade jag 110 senast jag hörde så det är lite mera normalt, aka, det fungerade :P).

Buh, jag tycker jag har mycket mediciner men har jag låg dos Keppra (man kan ta upp till 1000mg 3 gånger om dagen, så ja, 500gm två gånger om dagen är väl rätt låg dos då). Det var en som sa att man nästan måste fråga mig vilken sjukdom jag INTE har xD Det var rätt LOL, men seriöst, jag har rätt mycket sjukdomar, även om de flesta är psykiska (bara epilepsi och sköldkörtelns underfunktion och järnbrist är fysiska, okej, så jag har väl svår deppression, shizofreni (säger min läkare) och bulimi och sömnproblem. Min mamma menar att jag antgligen har borderline som min kusin för vi är väldigt lika och hon har fått borderline som diagnos, jag passar bra in på kriterierna för borderline, tyvärr, det är inte en smickrnade sjukdom <_<) Fick bulimi som diagnos efter att städerskorna märkt att jag ungefär fyllde upp min roskis på två dagar med saker jag ätit och kräkts upp och han och en vårdare konfronterade mig om det, skulle garnaterat gått upp massor i vikt om jag INTE kräkts upp allt jag åt... Oh well, konstiga är väl att jag hatar att kräkas, haha, det går ju inte ihop xD

Damn jag vill röka :| Trots att jag tuggat nikotintuggummi idag... Men rökande lugnar ner mig bättre än nikotintuggummi, säkert för mna GÖR något också när man röker. Brukade röka L&M Silver men nu röker jag L&M Blå (lite starkare) för de hade inte silver på båten då brorsan var på kryssning, han var snäll som köpte tobak åt mig <3 Fast jag naturligtvis betalade den, men ändå. Mamma var så sur när jag börjat röka, fast jag var inte beroende av nikotin men nu är jag ju det, men tuggar oftast nikotintuggummi istället för att röka, problemet är att det är dyrare! Och det BORDE vara billigare tycker jag, man vill väl ändå att folk ska SLUTA röka? Inte är hon glad åt att jag röker nu heller men hon har vant sig vid det antar jag, tycker det är bättre att jag röker än skär mig, båda delarna lugnar ner mig. Vet inte varför jag fick ett så kraftigt återfall av skärande då när jag skrev om det :/ Och nu när jag skriver om det vill jag också göra det, nä, det är triggande bara att TÄNKA på det, kanske jag borde röka istället, uh, jag blir yr. Ah, scarf, snygg <3 Vänta lite ska ,ta bild på det :P Hittade en scarf här på skrivbordet och satte den i håret, ser säkert cp ut xDJag har mascara på mig :D Kunde ju inte ha det förrut då min trich ännu höll på hela tiden, men nu kan jag ha det :D Ser deffinitivt bättre ut med ögonbryn och fransar. Och scarfen var inte heller så dålig som jag trodde xD Ser lite hippie ut kanske :P Den är svart med vita prickar. Det där är min webcam, den tar ännu sämmre bilder än min mobil xD Jag menar, min mobil har faktiskt 2gigapixlar, men dålig kvalité ändå, den var trots allt näst billigaste Sony Ericsson jag hittade på CDON.com Uhm... F305 tror jag den är. Måste dock alltid starta Bluetooh när jag ska ha bilder (eller videon) till datorn så därför använder jag min webbcam ibland. Vill ni kollla videon så kolla in TheSuicideBaby på youtube.com, gör ibland videoinlägg på den. En video jag har där är faktiskt gjord under en minneslucka! Fick troligtvis ett kort epileptiskt anfall antingen under tiden jag gjorde den videon eller efter, det gör inget annat än att man tappar minnet, det är bara vid de stora epileptiska anfallen man faktiskt krampar och så. Det inlägget är "skitdumt skärande" tror jag jag döpte den till och är återfallet föra mitt förra återfall. Jag har bara "återfall" nuförtiden o_O Tänker inte börja skära mig var och varannan dag igen, är över det nu, hoppas jag iallafall. Och jag hoppas min trich är över också. Nu när jag köpt och börjat använda mascara :) Har faktiskt bara mascara och vit ögonskugga på mig, inget på läpparna, kommer över det med att ha naturligt mörka läppar, i högstadiet höll mobbarna på och säga att jag hade läppstift på mig, vilket jag naturligtvis nekade då jag inte hade det, men mobbare är ju idioter anyway :) På vintern anvnder jag dock ibland läååfett för jag fåt lätt torra läppar på vintern, mam mhar lagat ett själv nu, ska tigga ett av henne, för det är garanterat mycket nyttigare än de man kan köpa, jag menar, hälften av dem har ju vaselin (mineral olja eller petrolium gel eller petroliatum) i sig och det lägger sig bar på läpparna och gör inget åt att de är torra förutom ett lager PÅ dem och man vill ju att det ska GÖRA något åt ens läppar så de INTE blir torra, vaselin lägger sig bara på som en yta och gör en beroende av det för att hålla läpparna inte torra, men de UTAN det behöver man inte använda HELA tiden, bara när läpparna faktiskt är torra. Vaselin görs ur råolja, precis som bensin, så det är INTE något jag vill lägga på min läppar :| Hellre någon aturlig växtolja, jag har till exempel använt kokosolja och aloe vera gel på mina skärsår och de har blekt och blivit mindre framträdande :D Så SÅDANT är det ju mera man borde använda :) Det var i Blade Silver av Melody Carlson som det stod att huvudpersonen som skar sig använde en blandning av kokosolja och aloe vera och det gjrode hennes ärr mindre framträdande när hon var på ett behandlingshem för sitt skärande så jag tänkte, why not? Och så gjorde jag samma sak och det fungerade :) Men jag har slut på min aloe vera, dock inte kokosoljan, hade typ ett halvt kg sådant xD Använde det på läpparna också och det gjrode dem mjukare + kokosolja smakar gott xD Om man gillar kokos iallafall, det smakar inte för oljigt heller trots att det är olja. Aloe Vera har jag också använt när jag bränt mig i solen, känns som ett svalt lager läggs på ens sjuka (i mitt fall) axlar. Jag bränner mig lätt i solen :| Men aloe vera gör att det läker snabbare, mamm har till och med två aloe vera växter O_O man kan klippa ett blad av den och det håller i kylskåp en vecka, då är det 100% aloe vera, den salva jag hade var tror jag 99,8% för i den behövs något som gör att den inte blir dålig efter en vecka :)

Aja, nu har jag babblat en massa. Ska ta och röka snart. Tänkte bara skriva att min mamma gör egna hudvårdsprodukter och sådant, med saker från Pieni Tuoksukauppa (hoppas jag stavade finskan rätt nu :P) som också har recept, man beställer via Internet och det är vad mamma hittat den mest förmånliga butiken hon hittat. Hon är helt koko med att vara typ miljövänlig och naturlig :P Det är hon som lärt mig allt sådant *skyller på*

Now it's time for L&M, over and out!

Kommentarer
Postat av: Michael Jackson | Minnesblogg

Ha en bra dag!

2009-09-23 @ 17:51:07
URL: http://mjackson.blogg.se/
Postat av: Maria

Jättesöta hundar! :D Och jag gillar skorna och tunikan som du har på den första bilden.sv: Hehe, förhoppningsvis. ;) Annars brukar jag sitta och proppa i mig chips och choklad när jag läser på prov eller gör läxorna. :PDet nöter nog rätt rejält på håret om man blonderar ofta. Det märks ju på såna som inte är blonda på riktigt att när de hela tiden blonderar får de väldigt tunt och slitet hår. Satsa på någon hårinpackning eller balsam lite nu som då!Aha, vad smart! :) Jag borde också börja spara småpengar. Fast jag har alltid en massa småpengar i alla mina byxfickor ifall det skulle behövas någon gång. :P Bra att ha liksom. fast när jag köpte min stationära dator hade jag sparat en massa småpengar, så jag hade typ 50 euro i bara småpengar. Killen i kassan höll på att skratta ihjäl sig när han skulle kontrollräkna alltihop. x)Hahaha, kul pappa du har :D När mamma var till Tyskland från skolan så visste hon och hennes kompis inte vad Kartoffelsalat var för någonting, så de beställe sånt och trodde det skulle vara någonting jättelyxigt. Så de blev nog lite besvikna när de fick sin potatissallad. :POjdå, det låter ju inte som någon särskilt bra anslutning. Man vill ju nog gärna få sin sms i tid. :P Fast jag tycker att DNA har fungerat väldigt bra. Har inte så höga telefonräkningar ändå.

2009-09-24 @ 16:48:28
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Maria

sv: Ajdå, låter inte bra. Men mår du bra nu då, när du fått medicinen? Kan sånt där komma tillbaka?

(Ja, House äger ju! :D)Så är det. På tal om motion borde jag också börja röra på mig mera. Jag är i stort sett aldrig ute längre, förut brukade jag gå på promenader och sånt men nu blir det aldrig av längre. Jag kommer alltid på någonting annat jag vill göra istället.Vilka kap! De var ju jättesnygga :D Tur att man kan göra såna där fynd ibland, när man inte vill lägga ner för mycket pengar på kläder. Jag brukar inte heller shoppa ofta eller köpa dyra saker, men ändå ligger det alltid kläder över hela rummet och garderoben. :PAha, vad smart. Mitt hår blir smutsigt hela tiden. Jag har kommit in i någon ond cirkel, för när håret blir fett fort blir jag ju tvungen att tvätta det ofta också, vilket gör att det fortsätter att bli fett snabbt igen osv.. Svårt att komma ur sånt där, för jag vill ju inte gärna gå runt med skitigt hår i skolan heller. x) Fast på helgerna när man bara är hemma går det ju bra.Vad hemskt att din pappa drabbats av stroke! :( Hoppas att han återhämtar sig och blir bättre igen.vad bra när ni fick allt i ett så där, det brukar ju bli billigare på så vis.

Det är synd att det ska vara så dyrt att surfa med mobilen, man har ju ofta lust att göra det när man har tråkigt och sitter någonstans utan dator och tv. Fast det är nog dyrt vilken anslutning man än har, så jag surfar nästan aldrig.Tack! :) Solrosor är fina.

2009-10-05 @ 19:09:21
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Maria

Haha, det blir värsta novellerna av kommentarerna x) Undrar vad folk ska tänka när de ser dem. :P

2009-10-05 @ 19:10:10
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0