jag badar i blod

Jag hade inte skurit mig på länge länge länge men nu, jag känner blod som rinner på min kropp och jag har torkat blod som drar och jag allting är helt.
Hur det började vet jag inte men wow, jag är helt yr. Det kommer inte att komma upp några bilder på det här. Det är bara få människor som ändå skulle vilja se, medan de mesta inte vill se.
Ett steg frammåt, och ännu ett steg frammat, jag kan klara det här, och så faller man och skär upp armarna, benen, magen och det är blod överallt.

Inte så mycket tankar, bara göra.

Det hade gått riktigt bra, inte hört röster, tagit det lugnt, sett på Top Model. Låg i sängen och skakade av ångest och nej, somnade inte av stilnocten, ta seroquel, ta en till, ta resten, ta zyprexa, ta värktabletter, ta vad fan jag råkar ha i huset. Faller ner på golvet, hittar ett rakblad. *blank* Plötslingt blöder jag så mycket från olika ställen att jag måste försöka kontrollera det så det inte spiller överallt för blodfläckar är svåra att bli av med.

Svarta myskläder, för blodfläckarna syns inte då. Jag borde sova. borde försöka sova. Men jag undrar en sak, hur hamnade jag i den här sititujonen igen? Lär jag mig aldrig? Vad ska jag göra när ångestens helvetetseldar kryper sig närmare mig. Visst, jag har ju seroquel VB och Zyprexa VB men de gör inte något mot alla den helvetesjävla ångesten. Lungnande fungerade, men eftersom de inte litar på mig vill de inte ge mig lugnande.

Inga röster, men ångestanfall får mig att göra crazy saker. Jag hatar hur mitt humör växlar från den ena extrema till något annat extremt och ibland är jag lugn. Jag är helt svartvit, allting är svartvitt, antingen älska eller hata. Jag är bara ett sådant failure, jag vet inte vem jag är och varför jag gör som jag gör. Känner mig bara så jävla tom. Försöker fylla tomheten men det går inte. Det går inte. Och jag tror att jag faller sönder snart.

Kommentarer
Postat av: Maria

Nej men, vet inte vad jag ska säga. Kanske du behövde ta ett steg bakåt för att kunna ta två steg framåt?

Du får antagligen väldigt lågt HB av det där också, eller hur? :(sv: Tyskland verkar vara ett väldigt spännande land. Tyska är ju ett så häftigt språk också, fastän det kan vara rätt jobbigt med grammatiken ibland. Undrar om man vågar sig på att försöka prata lite tyska när man är där också, haha.

Nu längtar jag verkligen till april.Ja, gör det! :)Vad häftigt att du kunde få ett nummer med ditt födelsedatum i! Fick du välja eller var det bara en mycket perfekt slump?

Förut hade jag också problem med telefonnummer, men nu kan jag åtminstone mitt eget, mammas och pappas. Andra nummer har jag inte ens försökt att lägga på minnet, när man ändå har dem i telefonboken på mobilen.Vad bra att Moses fick ett sånt bra hem! :) Kanske du får åka och hälsa på honom någon gång också?

2009-09-15 @ 20:08:23
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: blabla

du är läskig...

2010-01-02 @ 13:27:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0