there is allways place in hell if you don't want heaven

Jag kom ut från psyket på måndag, blev inskriven på torsdag förra veckan. Intervallvård, så jag inte ska bli så sjuk att jag är tvungen att vara inne en längre tid, för då kan jag bli av med min bostad ;/ Det vill jag liksom inte, vart skulle jag få alla mina saker isf? Har varit ner i källaren (alla mina saker rymms inte ens uppe) och hittade en skitsnygg väska jag köpt någon gång men sen inte använt för den var en sådan väska som har en flik man viker över, kallar de floppväskor. Det är en Victoria Frances med den här bilden http://www.popartuk.com/g/l/lgpp31284+skull-girl-by-victoria-frances-poster.jpg och en plånbok som också är Victoria Frances, http://media.photobucket.com/image/Victoria%20Frances/AngelTheEchidna/Victoria%20frances/victoria_frances_2.jpg shiet, de har säket kostat massor, men nu använder jag den för min Emily The Strange handväska väger så mycket i sig att trots att jag har lika mycket i min nya handväska som i den väger den mindre än hälften o_O

Imorgon ska jag till socialen, idag var jag till Aktiva och pratade med Jenni, hon hade skickat mail om när vi alla som har att göra med om jag får jobba på Kårkulla eller inte ska samlas för ett möte, men det är liksom så många att det nog är svårt att hitta en dag, men ska väl bli så småningom, ska i vilket fall som helst och prata med Jenni igen nästa tisdag.

Jag har lagat fejknaglar (som jag klippte rätt korta, de fastnade i och slets lös hela tiden) så jag inte ska bita på naglarna och har ett nagellack som är lite samma färg som torkat blod, ser rätt bra ut iallafall, med tanke på hur nedbitna och frasiga mina naglar burkar vara. Det är mest för jag inte ska bita på naglarna, om det nu går någon svininfluensa häromkring, tror inte det ännu. Sen har jag blå ögnskugga runt hela ögonen, mörk på ögonlocken och ljusare runt, det ser rätt bra ut. Jag brukar inte mejka mig men nu har jag gjort det en halv vecka så haha, jobbigt bara när man måste tvätta bort det till natten. Snart borde jag ha så länga ögonfransar att jag kan ha mascara också, har ju den "sjukdomen" som man plockar bort hår på olika ställen på kroppen, åt mig ögonfransarna och ögonbrynen, har ögonbryn som syns nu och fransarna har vuxit kanske en halv cm :D Men jag har naturligt väldigt långa ögonfransar så de ska nog bli mycket längre om de ska vara som innan jag började plocka bort dem, vilket jag började med när jag var 12. Lösnaglarna gör också att man inte kan plocka bort ögonbrynen eller fransarna för man får liksom inte rätt grepp. Två flugor i en smäll med det :) Samma som mitt tuggummituggande, nikotintuggummi innehåller tydligen xylitol, åtminstone den jag kollade på innehållsförteckningen på, så det är bra för tänderna och så behöver jag inte röka :P Det är en som var patient på avdelningen när jag var där som fick mig att börja röka regelbundet, visst, jag behövde inte, men jag gjorde det ändå, så nu är jag nikotinberoende. Yeah, grattis till mig ... not.

Pappa är äntligen hemma från Portugal och har semester, han hade typ 3 veckor med övertid att ta ut som semester + sommarsemestern och två vintersemestrar, så det blir länge ledigt o_O Sen ska han antagligen bli perimterad till årets slut, vilket är jobbigt, för mamma får ju inte så mycket pengar när hon är sjukpensionerad :/

Jag har hållit på och se på Top Model när jag varit hemma, ser på 5 säsongen av Australias Top Model nu, gillar den bättre än Americas, Tyra har alltid någon favorit eller något, och sen har australiensare så kul dialekt :D Och så har jag sett på Supernatural, första säsongen, Murder She Wrote, första säsongen och CSI Miami, 3 säsongen. Och jag har beställt en skiva, Vast Abysum av X-Fusion, det jag hört på youtube har varit bra så jag satsade på att köpa den då den inte fanns att ladda ner. Har en mangabok, One, första delen, på svenska, som mamma hittade på ett loppis, om den är bra kanske jag beställer flera, om inte, skit samma, den var bara 50 cent. Sen läser jag ju Från Helvetets Brevskola av CS Lewis också (han som skrivit serien om Narnia) och läste om Sekten av Peter Pohl, en av mina favoritförfattare. Förståss har jag läst en hel del av Melody Carlsons böcker om och om igen, har inte tröttnat på dem ännu, och nästan varje Truecolors-bok får mig att gråta någonstans, de är bara så jävligt bra skrivna att man lever in sig så mycket i dem. Pitch Black är värst, den handlar om självmord, och den är triggande så jag får akta mig att inte läsa de när jag mår dåligt för då får jag bara självmordstankar och det är bara jobbigt.

Mamma mailade en artikel för en disputation av en doktorsavhandlig om epilepsi, väldigt mycket av de symptom jag haft som alla trott är psykiska kan mycket bero på epileptiska anfall som jag haft, troligtvis har jag haft epilepsi i många år innan de kom på det! Så det kan mycket väl hända att jag inte är schizofren utan "bara" psykotisk, för hälften av symptomen kan ju liksom förklaras av epilepsi. Men men, jag vet inte, min läkare påstår iallafall att jag är shizofren. Dessutom är jag bulimiker och har svår depression, men mina bulimianfall har minskat mycket, en tid höll jag på flera gånger i veckan och äta och kräkas, okej, så jag har kräkts idag efter att ha smällt i mig en massa glass men det är betydligt mindre ofta nu. Dessutom har jag magsjuka idag så jag spenaderar mera tid på vessan än jag har lust till anyway -_-

Nu ska jag se på något (lite sugen på CSI Miami) eller läsa eller båda delarna innan jag ska sova, hoppas jag har lättare att somna ikväll än igår, alltid första natten hemma har jag svårt att somna, för jag ska till socialen klockan 10 imorgon, har redan packat väskan, annars glömmer jag alltid något i sömnen (haha, jag sover typ fast jag är uppe på morgonen, jag är ingen morgonmänniska xD).

Här är en av mina söta Living Dead Ragdolls, den andra jag har är Orchid, det här är Jeppers, som jag också hittade nere i källaren :)

JEEPERS

Jeepers had such a tough life

For having one evil eye was her strife

Through her left eye she saw beauty and all seemed well

But through her right eye she was given peepshows of hell

Driven mad by the horror, she plucked out the evil peeper

Only to find the left eye was the deceiver

Now nothing is beautiful poor Jeepers weeps,

And now all that she sees.......GIVES HER THE CREEPS


Kommentarer
Postat av: Zandra Karlsson

Hejsan! Jag längtar efter att hinna läsa det du skriver. Det verkar vara mycket som är intresant av det jag skummläst. Zandra_83

2009-09-09 @ 16:58:05
Postat av: Maria

Huj, plockar du bort ögonfransarna utan att du tänker på det? Gör inte det något ont? Fast kanske man vänjer sig, som när noppar ögonbrynen.sv: De hade väl hörförståelserna den här veckan tror jag, för vi har varit tvungna att ha mobilerna avstängda för att det inte ska bli några störningar i sändningen.

Hoppas att det gått bra för din syster! :)Vet hur det är det där. Vi hade en lärare som gick att få bortkollrad så han pratade om någonting annat hela lektionen istället för det som han skulle lära ut. Det var ju förstås roligt, men synd för dem som faktiskt vill lära sig något också.Är det så att du har haft två stycken katter? Hade du inte en som hette Pepsi också? Han var söt, minns att du satte ut bild på honom förut.

2009-09-09 @ 17:13:04
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Maria

sv: Okej. Hoppas att du klarar att hålla dig borta från den ovanan, ögonfransar är ju så snygga :DOj, okej. Historia är säkert jättejobbigt att skriva om man inte är väldigt intresserad av det. Jag lyckas alltid blanda ihop alla årtal, krig och sånt och kommer bara ihåg obetydliga detaljer istället. :PVad tråkigt. :( Hoppas att Moses har det bra hos sin nya familj.

2009-09-13 @ 14:30:28
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0