inlagd på psyket

Är inlagd på psyket lite längre än jag brukar vara, är deprimerad, sover dåligt, skär mig och spyr ofta och har självmordstankar, samt hör viskningar när jag inte får sömn, trots min höga dos mediciner. Får se hur länge jag blir inne, förra året var det ju bestämt att jag bara får vara 10 dagar per månad, men vet inte om det gäller i år också.

Vi har en annan psykiatriker just nu för Kauko är på semester, men innan det hann han ändra så att jag tar all min Seroquel Prolong på kvällen, så jag sover lite bätte, men jag vaknar fortfarade ofta mitt i natten och är trött på morgonen och ligger mest och vilar och lyssnar på musik tills typ två på dagen.

Idag är jag hemma för Nancy skulle komma, orkade inte avbryta det, dessutom skulle jag kolla om jag fått några räkningar, vilket jag hade, och desutom mitt skattekort, blir varken att betala eller få tillbaka. Men inget beslut om vårdbidrag ännu :/

Har skurit mig, eller jaja, rispat typ, för hade inget annat än en nål jag hittade i mitt rum på psyket. Var en kärring som var jävligt otrevlig och jag tål inte sådant, fick en ångestattack så jag låg och grät i över en timme innan jag började leta efter något vasst, det följde mina regler, vänta minst en timme, och jag hade ju gråtit i en och en halv timme innan. Undviker den där kärringen nu, vetefan varför hon blev så sur på mig?

Nu ska jag börja gå tillbaka till psyket snart, missade maten men åt lite bröd jag bakade och två ägg, utan att spy, men mera tänker jag inte äta idag, åt lite lappskojs på lunchen också så det är ungefär normalt ätet.

Kommentarer
Postat av: H

Hoppas du får må bättre snart, och skit i surkärringar. Dom är inte värda att få din energi. :) Kramar

2010-04-22 @ 20:25:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0