Pokémon SoulSilver

Det tog sig sin lilla tid att komma det där paketet med min Pokémon SoulSilver med pokéwalker från play.com, billigaste stället jag hittade då jag skulle förhandsbeställa som blev ännu billigare sedan :O Men det kom nu på tisdagen så jag har gått omkring med pokéwalkern, första dagen med en Zubat, sen idag med en Wooper, imorgon ska jag ha (ändrade mig från Bellsprout när jag fångade den här) Hoppip för jag vill ha en gräspokémon när jag ska på trädgårdsmässa ;) Har annars inte kommit specielt långt i spelet, bara förbi första gymmet, för jag har sett på Project Runway och läst böcker, men någon dag får jag nog lust att maratonspela, brukar få det ;)

Var hem till min farmor och farbror idag, så drack tre koppar kaffe och åt två bitar bulla, tre kex och 9 geishabitar. Sedan kom jag förståss hem och lagade och åt precis äggröra smaksatt med vitlök (ett experiment) och det var JÄTTEGOTT. Blir nog inte att äta mera idag för klockan är redan 19.

Enligt min pokéwalker hade jag gått ca 5000 steg men enligt min gamla Pikachu-stegmätare hade jag gått ca 6000 steg så nu undrar jag vilken som är rätt, gah, irriterande. Nåväl, jag hitade en VANLIG stegmätare i en av mina väskor (visste inte ens att jag HADE en sådan?) så imorgon ska jag ha alla tre och NÅGON av dem borde väl visa ungefär samma (eller så gör jag det någon annan dag, spelar ingen roll, jag tänker iallafall försöka mig på det någon gång) men jag gillar ändå pokéwalkern bättre än Pikachu-stegmätaren för den har flera funktioner, som att man kan fånga pokémons eller leka hitta-saken, det kostar "watts" (man samlar också watts i Pikachu-stegmätaren och man kan spela roulette eller ge wattsen till Pikachu) och wattsen i pokéwalkern får man 1 per 20 steg man tar och att försöka fånga en pokémon kostar 10 watts och att försöka hitta en sak kostar 3 watts. Har hittils fångat 5 pokémons, tre med Zubat och två idag, man kan max ha 3 på pokéwalkern (samma med saker) så om man får mera måste man byta ut dem, MEN, man kan föra över sakerna och de pokémons man fångat till spelet (och naturligtvis byta ut vilken pokémon man har i pokéwalkern och vilken miljö man går i) så på det sättet fungerar det bra.

Nu ska jag försöka sova ordentligt så jag orkar med trädgårdsmässan med kvinnogruppen i rehabiliteringen imorgon och hopperligen sedan till Jenni efter det. Dessutom är jag jävligt sugen på Coca Cola Zero just nu så BYE! Hoppas ni har det bra <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0