videoinlägg - en allmänt råddig video, självskadan

Jag borde sova, men somnade inte, så gjorde en liten video, kan verka lite flummig eftersom jag tagit Tenox, som är en stark benzo.

Skar mig själv rätt mycket idag, det är som att det bara blir värre och värre, först när jag började efter mitt halvår utan att skada mig själv var det inget värre än tillräkligt djupa sår för att det skulle blöda, och bara 5-6 åt gången, nu har jag "kris-kross" överallt, på överarmen, på magen och på höger hand, som tur är har jag väldigt snygga spetsvantar så en sådan döljer de såren, resten hoppas jag min klänning kan dölja. Skär så att jag kan ha t-shirt på mig utan att man ser färska sår, dock ser man ju min helt ärrade arm trots det men inga nya sår.
Vill inte visa att jag skurit mig, min mamma mår dåligt av att jag skär mig, men jag kan liksom inte sluta, jag behöver något som tar bort ångesten innan den kommer till den punkt då bara självskadan fungerar.


Kommentarer
Postat av: Maria - TÄVLING PÅGÅR

Fler videoinlägg till folket! :D Du borde bli programledare eller nåt, dina videoinlägg är alltid så intressanta.sv: Om du har dem hemma så ska du absolut ta dig tid att läsa dem. Kan lova att du kommer att vara totalt fast i dem efter tio sidor. ;)

2010-04-10 @ 15:43:06
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0