videon jag gjort inne på psyket

Var lite uppvarvad en kväll så bestämde mig för att göra videoinlägg till bloggen, trots att jag var på psyket, tror mest reglerna gäller att man inte får filma ANDRA patienter och kanske vårdare och sådant också. Ljudet kan vara lite kasst då jag inte vågade prata så högt då väggarna inte är så välisolerade och jag har på musik i bakgrunden (som vanligt) :P Jag pratar lite om hur jag mår, lite om Berny Pålsson och om mina alkoholvanor xD Och så får man se lite hur det ser ut i rummet jag bor i på psyket. Och mina dockor jag har med mig, en trygghet för mig. Det blev allt som allt 3 filmer, först för att minnet tog slut och sedan för att jag hade tråkigt så jag gjorde en tredje film xDHär tog minnet i mobilen slut innan jag var klar, så jag fortsatte i en annan efter att ha rensat upp i mobilen.Hade fortfarande massor med tid innan kvällsmedicinerna skulle komma så jag gjorde en till film, här ser man mest mig sitta och prata om alltmöjligt, kanske upprepar mig också, har väldigt dåligt närminne, hör typ till när man har psykossjukdomar.
Jag sover fortfarande dåligt, äter lite bättre, är oftast för deprimerad för att orka göra något vettigt, att jag gjorde de här filmerna var för att jag för ovanlighetens skull inte var helt nere utan faktiskt blev uppvarvad som jag blir normalt innan jag tar mina kvällsmediciner, men just nu har jag hamnar i en svacka, det är vanligt att det händer mig den här tiden på året, när det är som ljusast.

Jag har också faktiskt hört röster, hörde röster men registrerade dem inte först men sedan märkte jag att jag hörde röster (det kan låta konstigt men jag är så van vid att höra dem att jag inte alltid registrerar att jag hör röster utan ljudkälla) och blev rädd, som tur är var det precis innan jag skulle få min injektion (eller det är väl som vanligt ungefär, men min läkare vill inte ändra på min medicinering trots att injektionsmedicinen uppenbarligen inte räcker hela tre veckor). Rösterna jag hör är hemska, de pratar mest med varandra om hur misslyckad och ful och äcklig jag är, eller så säger de åt mig att göra saker, mest typ destruktiva saker, som "varför åt du det där dumma jävel, gå och spy, NU!" eller att jag ska skära mig eller bränna mig eller något.

Enda jag skadat mig själv nu på senaste tid (sedan sist jag skrev) var att jag tog hål i naveln åt mig igen, men det gjorde inte specielt ont, eftersom stället är typ bara ärr efter alla gånger piercingen förskjutits, men nu har den inte gjort det, skumt o_O Kanske jag äntligen lyckas få så att det läker som jag vill istället för att förskjutas? Det går typ i familjen att den förskjutits av huden förrut för det hände två gånger åt min lillasyster när hon tog hål i öronen o_O Naveln är typ vanligaste stället att sådant händer, har inte ens hört om någon annan som skulle fått det av att laga hål i öronen? Allmänt skumt. Nåväl, måste se till att det inte blir någon infektion eller något, typ putsa morgon och kväll med vatten (bara vanligt rent vatten är vad de flesta piercare rekomenderat mig att använda, inte desinfektionsmedel till något annat än till tungan, då skulle man skölja med ett antibakteriellt munskölj).

Förresten är det mindre än ett år tills det jag bestämt mig att jag måste vara innan jag tatuerera mig, dvs 25 år :] Men man borde hitta en tatuerare som kan svenska eller engelska bra. Så typ om någon råkar känna till någon sådan i Åbo skulle det vara kul om ni skrev :P Sen vill jag hitta en vacker bild på en ängel eller en älva att tatuera in (det kan ni också tipsa mig om om ni vet några sådana bilder :P). Kan ju alltid fråga var en av de som jobbar på verksamhetscentralen hittade sin bild på en älva som hon har på ryggen :D Jepp, två av dem som jobbar där har tatueringar. Och nya städerskan på avdelningen hade taueringar på båda armarna såg jag när hon hade kavlat upp tröjärmarna :O Det var såååå snyggt. Vill absolut ha en snygg tatuering :D Man måste väl dock spara till det, för det är ju inte direkt billigt, inte för jag vet vad det kostar, men det tar ju typ rätt lång tid att tatuera och man måste vara skicklig, och jag har ju bara pension att leva på typ -__- Därför jag piercat mig själv på sista tiden också, det kostar ju typ 50 euro annars -__-

Men nu ska jag se på Uppdrag Granskning på SVT Play, borde ha sänts igår så det borde finnas nytt program upplagt? Det är rätt intressant, även om det handlar om Sverige, men det är ju grannlandet så ;) Fast Finland är ju naturligtvis bättre land, eller hur ;D Haha, nä, det är svårt att jämföra, fast i Sverige slipper man ju prata finska så det är ju bra o__o;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0