Why Not Wynaut?

I want another pokémon! Why not Wynaut? NO!

Ja, varför inte den här gulliga lilla saken som när den sger sitt namn, Wynaut, låter som om den säger why not? Den är en förevulution till Wobbuffet och ungefär lika värdelös, så det är väl inte varför inte det är nog mera varför skulle man ha en xD Förrutom att den är söt då, och kunde vara kul att ha i Pokéwalkern, för tilfället har jag en Snubbull, först gillade jag inte Snubbull men It Kind Of Grew On Me? Se själva, den är faktiskt rätt söt trots att den ser trumpen ut :PJa, jag har ju då förståss spelat lite Pokémon SoulSilver, men tror jag bara har 4 gymbadges ännu, laddade upp nya bilder på nattbarn.bilddagboken.se nyss, sett på Project Runway och Top Model, läst lite, men den bok jag läser just nu är rätt slö, utdragen och tråkig på något vis, nåja, jag kan ju alltid ge bort den när jag läst klart den :P

I torsdag ska jag in på intervallvård på psyket igen, har konstaterat redan nu att jag är mera deprimerad än vanligt, blir deprimerad på våren och det håller i sig tills det blir höst, så det må vara sommar och sol men jag har ingen lust att göra annat än ligga i sängen och lyssna på musik med gardinerna fördragna.

Vissa menar att man psykar sig själv till att bli deprimerad när man brukar bli deprimerad men jag tänkte inte ens på att jag skulle kunna bli deprimerad förrän jag började få självmordstankar, efter ett par dagar med att ligga i sängen, lyssna på musik och skära mig insåg jag att jag är mera deprimerad och har högre nivå på ångesten än vanligt. Att jag insåg det var att jag trots hur jag mådde försökte aktivera mig på viska.se, då fick jag plötsligt sjukdomsinsikt, så hopperligen klarar jag mig utan antidepressiva, man kan nämligen blir värrei början av sådana och preis det brukar jag bli också, skär mig mera och funderar mera på självmord, men sen tycker jag inte de hjälper tillräkligt för att man ska stå ut med biverkningarna. Och ja, jag äter redan Omega-3 som är bra mot depression, vem vet, utan det skulle jag kanske vara så djupt nere i en depression att jag inte skulle ha insett att det här är bara tillfälligt, överlev till hösten så blir det bättre!

Jag har skurit mig själv rätt mycket, har dock inte skurit mig så att det syns när man har t-shirt för det börjar bli tid att gå i kortärmat snart, faktum är att jag gått med kortärmat hemma och vinterrock ute, men ska nog byta bort vinterrocken snart, trots att den är bekväm :P Men det är rätt varmt hemma hos mig av någon anledning så därför går jag i kortärmat.

Nu ska jag se vidare på Top Model och försöka stå ut tills jag ska sova. Fick förresten ett halsband idag av mamma, det är väldigt snyggt, i silver med en stor swarzkofskikristall i ljust rosa, måste ta en bild. Här:Blev förresten sjukpensionär från och med början på den här månaden, fick till och med ett pensionärskort som man får typ gå billigare på olika tillställningar och saker. Jag har antagligen varit så länge på rehabiliteringsstöd att de ville ändra det, men ingen pratade med MIG om det, jag fick bara brev från FPA att jag blivit beviljad sjukpension. Det är samma mängd pengar som rehabiliteringsstödet och det hindrar antagligen inte att jag gör vad jag gör så det är väl inte någon större omställning. Men jag kan ju säga att när jag var liten drömde jag inte direkt om att bli fattig pensionär vid 24. Nåväl, blir jag bättre kan man häva det och jag kan börja jobba, för jag vill utbilda mig och börja jobba, typ med utvecklingsstörda eller så, bli närvårdare. Får bara hoppa jag blir bättre med tiden för starkare mediciner än jag har tål jag inte, dvs Leponex, den bästa antipsykotiska medicinen, den gjorde att jag fick en massa epileptiska anfall hela tiden, enda BRA med den var väl att det då blev utredning som konstaterade att jag har epilepsi.

Nåväl, fått sjukpension och bostadsbidrag, väntar bara på vårdbidrag nu, som jag VERKLIGEN hoppas de godkänner för även om jag har många mediciner specialersatta så är inte laktostabletterna, järntabletterna, melatoninet eller Tenox specialersatta, och det är mediciner jag MÅSTE ta, sen tar jag ju ännu till frivilligt multivitaminer, magnesium, d-vitamin och Omega-3. Visserligen köpte pappa åt mig Omega-3 och magnesiumtabletter från TarjousTalo (var dit med mamma och pappa just för jag sett att de hade Omega-3 av den sort jag tar billigare där) såjag har lager på det iallafall, men mina laktostabletter har blivit gamla och samma med järntabletterna :/ Bara för att jag inte räknat med att vara inlagd 7 månader förra året, då blev de otagna, sen blev de gamla (tagit dem trots det, inte orkat köpa nya just för jag haft problem med pengarna, men antagligen hjälper de inte lika bra nu som innan de blev gamla) och nu behöver jag nya, båda sorterna jag haft har dock gått ur produktion, så får försöka hitta några andra bra :[

Tror den järntablett jag fåt på psyket heter Retafer eller något sådant? Ska se efter den, för den får jag inte ont i magen av (som Obsidan tror jag den hette, fick typ diarré hela tiden av en, usch, mitt HB sjönk under den tiden jag tog den så den hjälpte INTE) och sedan någon av de billigare laktostabletterna eftersom jag tar, när jag är hemma, minst en gång om dagen då jag tar min största dos laktos, på kvällen, jepp, det är mina mediciner som innehåller laktos. Och ja, man märker av det.

Nå nu är det slut på riktigt!

Hejdå! Tack för att ni läste ^^

Kommentarer
Postat av: Erica

Jag trodde att det brukade vara tvärtom, att om man blev deprimerad vissa årstider så blev det bättre till våren i och med att det blir ljusare och så.

2010-04-15 @ 15:14:20
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Okej, men då hänger jag med. :)

2010-04-21 @ 12:11:37
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: magnesium tabletter

<a href="http://www.magnesiumtabletter.se/">magnesium tabletter</a> kan hjälpa vid depressioner

2010-10-26 @ 23:10:32
URL: http://www.magnesiumtabletter.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0