demonerna följer mig överallt (självmord?)

Jag kan knapt andras utan att en av dem är där, hånar mig, förbjuder mig att ta min medicin, och när jag väl tar min medicin tar jag också alla doser jag missat, vilket resulterar ett jag sover ett dygn och inte kan gå skaplig ett par timmar efter det. MEN, när jag tar min medicin enligt ordination så har jag samma problem på morgonen, jag kan helt enkelt inte gå normalt, jag skakar och är yr.

Mot kvällerna kommer de andra symptomen, jag skakar så mycket på mina händer att jag inte ens kan skriva på datorn, jag har ingen som helst balans och rammlar ofta omkull, ibland svimmar jag också, och det här är när jag tar min NORMALA medicin precis som jag ska. Mina föräldrar anser att jag är övermedicinerad, och nu har de dessutom minskat tiden mellan min injetionsmedicin från 3 till 2 veckor, alltså ska jag få den varannan vecka.

Jag var ju till neurologen och han såg tecken på parkinsons i mig, inte allvarligt, men det var å andra sidan en vecka efter injektionen och på morgonen, bara samma kväll skakade jag så mycket att jag inte på något sätt kunde hålla i något, skulle ha velat byta mina piercingar men det var helt omöjligt, jag måste hålla i mig för att kunna ta mig till toaletten. Parkinsonssymptomen kommer av min injektionsmedicin (vilket är mera än vad min psykiatriker någonsin sagt till mig). Medicinen heter här i Finland Peratsin, den finns i Sverige under ett annat namn, det är en av de äldre antipsykotiska medicinerna.

Jag är förmodligen övermedicinerad, men jag har ångestattacker, självmords och självskadetankar, hör rösterna ibland... Men jag vet hur jag blir utan mediciner, jag äter inte, sover inte, skär mig som om mitt liv hängde på det, min verklighetsuppfattning far helt åt helvete och jag börjar lyssna på rösterna och lyda dem. Jag kan bli helt paralyserad, en tid blev jag inskriven på psyk därför att dmeonerna befallde mig att inte prata, jag FICK skriva, men inte mycket, jag kunde inte förklara för någon. Mina ångestattacker och hummörsvängningar kommer tillbaka om jag slutar med medicinerna. Jag vet inte ens hur man lever ett liv utan mediciner att ta hela tiden!

Jag orkar bara inte så länge till, jag har allvarliga självmordstankar, och jag vill inte misslyckas den här gången, jag har tiotals misslyckade självmordsförsök, därför vill jag inte misslyckas den här gången, men jag har inte bestämt mig för vad jag ska göra ännu. Eller just nu vet jag vad jag ska göra, jag ska gå ut på balkongen och röka. Jag röker sällan men det lugnar ner mig, antagligen därför ungefär 90% av alla shizofrena röker.


Kommentarer
Postat av: Maria

Nej. Du får inte försöka en gång till. Du klarar att ta dig ur allt det här bara du är stark och tror på dig själv! Jag vet att du kan bara du försöker. Jag tror på dig.Tala med dina läkare om dina problem, det kan ju knappast vara bra att trycka i dig hur många olika mediciner som helst (kan ju vara så att några av dem inte ens passar ihop utan orsakar biverkningar tillsammans).

2010-08-22 @ 13:51:34
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: H

Håller med Maria, du har varit stark och klarat så mycket. Ge inte upp nu. Tala med läkarna, det låter som om din medicinering inte är som den borde vara. Ta hand om dej. Kram

2010-08-22 @ 20:43:03
Postat av: Emmie _1993_

Var stark. Du är stark. Du kan ta dig igenom det. Och självmord är inte rätt väg att gå.Jag önskar jag kunde säga alla de ord du behöver höra. Men för nu får det räcka med tanken och lite uppmuntran. ta hand om dig.<3

2010-08-25 @ 00:47:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0