självskadan är en jävlig drog

Jag har inte hört specielt mycket röster nu när de ändrade i min medicinering, men jag har blivit mera rastlös och kan inte sova ordentligt. Dessutom har jag blivit mera depressiv och börjat skära mig igen, vad det beror på vet jag inte, vet inte vad något beror på längre. Jag tar alla min vid-behovs-mediciner men det tar inte bort ångesten och jag orkar inte så jag skär mig, jag spyr upp maten och jag orkar nästan inte med något.

Jag tänkte sluta tugga niktointuggummi men då blev ångesten mycket värre så jag kan inte sluta med dem, även om det knappast är specielt hälsosamt, försökte med att bara röka när jag behövde det men när jag skakade så mycket av ångest att jag knapt kunde hålla i cigaretterna så insåg jag att jag är mycket mera niktoinberoende än jag trodde, antagligen mera psykiskt än fysiskt.

Hade faktist väldigt trevlig idag trots att jag inte mådde så bra, jag var hem till mina föräldrar och min lillasyster vaknade och ville gå till butiken så jag sa att jag kunde gå med henne. Hon nämnde att hon ville ha en läderväska med ordentliga handtag så sa jag att de hade massor med snygga väskor i Seppälä så vi gick dit först, hon köpte en väska, ett halsband och underkläder, hon behöver snygga underkläder om hennes pojkvän nu ska komma på besök, haha ;P De hade specialpris på underkläder, ta 3 betala för 2 så det är ju bra att passa på då ;) Älskar min lillasyster, även om vi är rätt olika är vi ju rätt lika också, tillräkligt för att komma bra överens :)

Tänkte också tacka för alla kommentarer i mitt förra inlägg, nu är jag mera van igen med att allting är svart och jag inte sover ordentligt och att jag har självmordstankar så jag antar att risken för självmord minskat, men jag höll på att bli riktigt hysterisk igår kväll, tog alla piller jag hade och lyckades somna och sova ända till morgonen (efter att bara ha sovit 3 timmar per natt tidigare veckan) så jag är minde labil nu efter att ha sovit ordentligt.

Dåliga nygheter kommer ju sällan ensamma och jag har börjat skära mig själv mer och mer nu igen, det är som en drog, en väldirg stark, kraftigt beroendeframkallande drog, men den håller mig borta från självmordsförsök, så det är väl det enda positiva. Vet inte hur länge jag klarade mig den här gången utan att skära mig. Det hjälpte lite när jag hittade några gamla Opamox (lugnande) men now I'm back to shit. Får inte lugnade utskrivet längre. Har några ört-piller-grejs jag fått av mamma som är lite lugnande, tar dem också, utan att ha frågat min läkare om dem dock, så vet inte om de påverkar mina mediciner? Men en sådan konstig sak som grapefrukt påverkar Seroquel, så jag får inte äta eller dricka grapefrukt.

Nu skaj ag se Zombieland och sedan ska jag nog börja försöka sova, vaknar jag ett på natten igen blir jag tokig! Jag har redan testat Imovane och Stilnoct som sömnemdiciner, men de är insomningsmediciner och när jag har dem istället för Tenox vaknar jag ÄNNU tidigare, typ bara somnar och sen vaknar jag igen...

Någon som vet var man kan köpa benzo utan recept? I need it.

Kommentarer
Postat av: Maria

På Seppälä hittar man alltid mycket snyggt! Speciellt underkläder brukar de ha väldigt billigt. Bra med såna affärer :)Hoppas att du får sova ordentligt inatt, kroppen mår inte bra av konstiga dygns- och sömnrytmer även om den vänjer sig efter ett tag. Jag brukar ibland lyssna på lugn musik ifall jag inte kan somna, det brukar hjälpa.Jag kom förresten att tänka på en sak, nämligen att en hobby kanske kan hjälpa mot självskadebeteendet. Försök hitta någonting nytt intressant att fylla ut dagarna med, så går det nog lättare att förtränga de depressiva tankarna. Att måla är du ju till exempel bra på, det kanske är någonting som du borde utveckla. :)

2010-08-27 @ 19:29:18
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Maria

sv: Tack! :) Jaså, ja då är det nog samma sak. Fast konstigt att det har ett annat namn. Skjuter ni raketer och sånt där också, eller handlar det mer om eldar?Det där med att bli dålig på skolfoton är nog någonting som verkar vara väldigt vanligt. Idag var det sådär att man knappt hann sätta sig ner innan fotografen hade knäpp en bild och så var det klart. När jag tar självporträtt tar jag typ femtio stycken (haha) och blir förvånad om det blir ens två stycken som är bra, men i skolan ska man bli bra på första försöket. Knäppt. :PTalande ögon låter väldigt vackert! Du får börja lägga in fler bilder där dina ögon syns. ^^

2010-08-30 @ 22:18:26
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Erica Ekblad

Hej!

Följ gärna min blogg som handlar om mitt liv och kampen för friheten utan låsta dörrar! Det skulle göra mig starkare och få mig att fortsätta skriva om sånt som ingen annan vågar ta tag i !

Erica!

2010-09-13 @ 14:41:17
URL: http://ekblaad.blogg.se/
Postat av: Zandra___83

Har du mail? Jag har länge tänkt fråga dej om det, men ej blivit av. Det är självklart att du inte behöver svara, men ibland tror jag det är lättare att prata via mail än via gsm. Så jag hoppas du skriver ett mail, men du gör självklart som du känner för. Kramar

2010-09-29 @ 18:17:23
URL: http://zandra83.bloggspace.se
Postat av: Maria

Nattbarn! Hur har du det nu för tiden? Hoppas att allt är okej, jag tänker på dig.

2010-10-09 @ 14:56:31
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Zandra___83

Vill bara att jag ej kan svara på gsm, modden se (någonting) gav mej T-O förut, hon har allvarliga problem och jag fick skulden för hennes problem med att hon inte kan se och sköta sitt jobb på gsm ordentligt med rätt låsta trådar. -.-<3

2010-12-06 @ 00:36:57
Postat av: mella

Jag har haft Seroquel innan, men jag blev så himla agressiv av dom - så jag var tvungen att sluta. Är det bara jag som märker av den bieffekten eller har du också märkt något?p.s.

Har börjat läsa sin blogg, jag vet inte hur jag kom in på den - men det var en ren slump. Men tycker det är väldigt intressant att läsa den. Jag är själv psykiskt sjuk och det är för omväxlings skull skönt att läsa en blogg som inte förskönar psykiska sjukdomar eller något annat :)

2010-12-31 @ 10:22:22
URL: http://thingsunsaid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0