att höra röster och mera pokémontjaffs

Det mesta får jag inte säga, av vad rösterna säger, men det som de ansiktslösa rösternasäger är minst "farligt" att säga, de brukar oftast haka upp sig på olika saker, kommentera allt jag gör, racka ner på mig, säga att jag inte duger, att jag är värdelös , att folk hatar mig och önskar att jag inte fanns, att jag ska skada mig själv, att jag ska ta överdoser eller ta livet av mig. Det som är kanske otäckast är att de säger att jag tillhör djävulen och förgör alla omrking mig, de säger att jag är satanist men jag vet inte, jag menar, jag tror ju faktiskt att djävueln finns och gud och jesus och så (faktum är att det är historiskt bevisat att det FANNS en man som gjorde mycket väsen av sig, alltså Jesus, under den tiden han fanns på jorden, men förståss inga "bevis" för alla mirakel han ska ha gjort. Så vare sig han var guds son eller inte så FANNS han). Man kan lätt se min ambivilens i och med att jag förutom ett kors alltid har på mig ett pentagram, jag får inte ta av pentagrammet för rösternas skull, och TRO MIG det är lättare att ha det på än att försöka vara utan det, för jga HAR FÖRSÖKT men rösterna blir värre då och ger inte upp, så om jag vill kunna sova är det bäst att försöka lyda dem iallafall LITE.

För mig är det inte alltid så självklart att rösterna inte är verkliga, specielt de som är figurer, skuggor av änglar och demoner, de pratar inte med mig om de inte har något att säga eller om jag inte pratar med dem, det är de ansiktslösa rösterna som försvinner med mediciner men hittils har inget tagit bort de jag SER, och de skuggorna pratar inte högt med mig, för jag hör inte deras röster högre än viskningar, har att göra med att jag bara ser dem som skuggor säger de, så de använder typ telepati eller nåt... Jag har alltid sett dem, de pratar också olika språk, de flesta häromkring kan iallafall engelska, en del kan svenska, en del pratar ju förståss finska men de förstår jag typ inte så de får byta till engelska eller svenska om jag ska förstå dem... Nu har jag sagt så mycket som jag får säga.


Jag hittade mittPokémon Emerald, har ALDRIG spelat genom det, det är till GameBoy Advance, hör till Ruby/Saphire-versionerna men är det som kom senare. Hade "bara" 3 badges så jag började om från början så man bättre hänger med i storyn, det är också spelen Pokemon-X följer, min "rival" är Brendan, han har vitt hår, haha ^^ Jag har ofta önskat jag hade vitt hår, det vore så jävla coolt :D Min karraktär har mitt "spelnamn" Lilli förståss, och har brunt hår som jag naturligt har, (funderat på att låta mitt hår växa ut så jag blir brunett igen, börjar tröttna på att färga det), och alla min pokémons jag fångat har fått olika smeknamn. De jag har med mig nu, på väg till andr gymmet, är, Darkness (female POOCHYENA), Kitti (female SKITTY), Ember (female TORCHIC) och Waterwing (female WINGULL). Att alla min pokémons är female är bara en slump xD Specielt brukar den pokémon man börjar spelet med vara male? Den jag började med var Torchic som jag nämnde efter en av de svagare eldattackerna, tycker Ember låter doolt som ett smeknamn ^^

Till GBA har jag inte Action Replay så jag kan inte fuska men det gör inget, jag är ju bra på pokémon ^^ Däremot vet jag inte om jag ska ha kvar Skitty, det är lite av ett Wild Card att ha en normal pokémon, de är inte egentligen specielt bra på något, men Skitty är rätt söt, haha xD

Den evolverar till Delcatty som också är söt, men, som det oftast är så är de inte bra fast de är söta, kanske har den tills jag får Rayquaza, för den SKA jag nog ha, den lär ska vara väldigt bra :)
Här är förresten en bild av hur tränarna ser ut, den vithårige pojken är Brendan och den brunhårigen tjejen är May, beroende på vileken man väljer får man då nämna den man väljer och den andra får då det namnet.Nästa månad kommer Heart Gold och Soul Silver ut till DS, försöker få min pappa och lillasyster att beställa det åt mig på nätet, förhandsbeställa då ^^; Skulle vilja ha båda men det blir så DYRT så det får räcka med en, tror jag tar Soul Silver, ska inte fuska i det heller, börjar bli trött på att fuska om ja gska vara ärlig... Visst är det kul att kunna fånga andra tränares pokémons men man BEHÖVER inte det, man klarar sig bra med de man hittar vilda, och man klarar av att fånga dem utan 900 Master Balls (de fångar ALLTID en pokémon, så vida den inte är en annan tränares förutom då om man också fuskar att man kan fånga andra tränares pokémon), egentligen får man inte flera än en Master Ball så man ska tänka noga på när man vill använda den, det GÅR att fånga till och med Rayquaza utan att använda en Master Ball. När man inte fuskar får man lov att träna sina pokémons mera också då man inte har typ 512xEXP som fusk, just nu är alla mina i Emerald minst Lv 15, de jag har med mig då, Waterwing är högst LV för den är bra mot Rock-type som första gymledaren har, och jag tror mig minnas att andra har Fighting-type som Flying-type är bra mot, och Waterwing är en Water-Flying-type, är den inte tillräkligt hög LV för att klara gymnledaren så kan jag träna i en grotta som finns på ön där gymmet finns, det finns alltid Rock-type i grottor så det är ett bra ställe att träna en Water-type ^^ Värsta som kan hända min Waterwing är Electric-type, för Electric är effektivt mot båda dens typer, betyder 4xDamage :S Men jag gillar Wíngull ändå, vet inte varför? Kanske för den liknar en mås ^^ Dens evulution liknar dock en pelikan.


Håller på och läser böcker jag lånat från bibban också, var dit tillsammans med rehabiliteringens praktikant, eller den yngre av dem, och avdelningen hade också en praktikant, en som är lika gammal som jag, om jag minns rätt gick vi till och med i samma klass i lågstadiet ^^; Men mitt minne är ju som bekant inte specielt bra, även om det är mest närtidsminnet jag har problem med. Hon går på samma klass som min lillebrors flickvän, men min lillebrors flickvän vill bli läkare så hon söker in dit för att försöka komma in, det är inte lätt att komma in på läkarlinjen.

Änywäy, de böcker jag lånade var Mörka Domäner och Blå Gener av Val McDermid och Tio Små Negerpojkar av Agatha Christie och Kristens Omvägar av CS Lewis, har läst två redan men samtidigt hunnit se på Pokémon och spela pokémon så det är inte så illa ^^


Nu ska jag leta reda på något osm får min mage att inte göra så ont :S Men vet inte varför den gör ont...

Kommentarer
Postat av: Maria

Det måste vara hemskt det där med att höra röster. Kan inte ens föreställa mig hur du har det. Det är nog svårt för någon som själv inte har upplevt det.sv: Tur att det inte var någonting allvarligare i alla fall, och att du är tillbaka nu :)Det där namnet Anna Rice verkar så bekant så jag tror att jag har hört talas om böckerna. Eller i alla fall läst om dem någonstans.Du kan nog ha rätt i det där att andra märker bättre på en om det psykiska tillståndet förändras än vad man själv märker. Hoppas att banktanten har rätt i att du verkar bättre. :) Det hade ju varit trevligt om det går mot rätt håll i alla fall.Jo, det är nog lite för kallt, halt och snöigt för långa promenader just nu. Det är för vintrigt helt enkelt. Jag längtar verkligen till sommaren! Fast samtidigt har jag någon sorts hatkärlek till vintern också. :PTror det är rätt vanligt nu för tiden det där att föräldrar låter sina barn få som de vill ända från att de är små. Det utvecklas ju till en vana så småningom så barnen ständigt tror att de kan få sin vilja igenom.

2010-02-09 @ 20:44:47
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0