tankestörningar och pokémon obsession

http://sv.wikipedia.org/wiki/Tankest%C3%B6rning

Ganska intressant, man kan se i mina blogginlägg att jag har tankestörningar, jag hoppar från ett ämne till ett annat och tillbaka och fram och tillbka och hit och dit. Säkert väldigt jobbigt att läsa. Det märkt inte lika mycket när jag pratar, inte märks det heller när jag är i övervarv eller vad man nu ska säga, jag blir liksom hyper, skriver jättesnabbt så det blir en massa fel som jag sedan får rätta, men det märkte Jenni inte av när jag pratade med henne och var i övervarv, ungefär 20 minuter senare bytte det till att jag blev tankspridd, haha, jag minns inte alls vad vi pratade om då men tror inte hon märkte det heller, blev liksom sjukt trött och tankspridd.

Vet inte alls vad jag ska svara på om jag hör röster eller inte, jag menar, när jag pratar med dem hör jag dem ju men annars ser jag ju bara dem? Eller, ibland ropar de på mig om de är bakom mig typ, så då vet man inte om det är någon människa eller någon av dem för jag har ju hörlurar med musik på och deras röster hörs alltid svagt som om man försöker lyssna på någon annan människa med hörlurar på. Blir mycket att kolla bakom mig om där var någon människa eller om det var någon av dem. Suck. Alltid hamnar man att kolla hur man ska göra för att betee sig normalt -_-

Min minneslucka var dock troligtvis epilepsin, eftersom jag inte fått i mig alla epilepsimediciner den veckan då psyket glömt kvällsepilepsimedicinen den veckan, och min läkare menar att epilepsimedicinen gör att jag inte har så mycket humörsvängningar och jag hade ju humörsvängningar, alltså troligtvis inte lika mycket av medicinen i blodet som jag borde ha. Specielt om man spyr upp något av medicinen också när man nu har den här bulimin. Och när jag hade kräksjuka spydde jag upp morgonmedicinerna vilket är min högre dos av epilepsimedicinen.

Jag sökte runt lite om pokémon på piratebay och hittade Heart Gold och Soul Silver, japanska versionen, men ändrad av någon så det är lite engelska i den, typ ungefär så mycket att man kan följa med handlingen misstänker jag, men ALLT är inte översatt, haha, så de pratar japanska xD Man kan inte ens GISSA vad de säger xD Typ tyska kan man gissa vad de säger/sjunger har jag märkt, för det liknar lite svenska och engelska, men japanska förstår man ju inte ens tecknen xD Vare sig jag bestämmer mig för att spela genom den japanska versionen med engelska eller inte så ser jag fram emot att det kommer ut på engelska, går nämligen vanligtvis alltid runt och pratar med alla typer jag ser :P Och det är lite svårt att förstå dem om de pratar japanska xD I Heart Gold (som jag testat) följer ens börjanpokémon efter en som Pikachu gjorde i Yellow! Men jag vet inte om jag vill starta om med Chikorita istället för Cyndaquil, kan inte bestämma mig mellan de två, Totodile gillar jag inte, gillar inte krokodiler xP Håller på med Pokemon Platinum just nu för min save försvann :[ Så jag fuskar (Action Replay coder) för jag orkar inte träna igen xP Sen är jag kär i en helt crap pokémon också, Igglybuff, men den är såå sööt, (kommer inte ha en sådan i mitt team om jag inte använder pokésav och gör en überpokemonIgglybuff förståss, det kan man alltid göra ^^ Fast inte om man vill spela online förståss, uhm... Kommer antagligen inte göra det eftersom jag fuskar och det är ju liksom... fusk? Fast man kunde ju alltid spela mot någon som också använt AR koder, men inte pokésav för den kan man göra überpokémons med som är typ omöjliga att besegra...) blev kär i Igglybuff i Pokémon Mystery Dungeon Explorers of Sky i specialepisoden Igglybuff the Prodigy, den var liten, den var rosa, den var söt och den studdsade upp och ner, aawwww!

Vist är den söt? ;P I och för sig tycker jag nästan alla pokémons är söta. Kanske inte typ Dusknoir och sådana.
Jag har varit på GameFAQs hemsida på messageborden och läst lite, hittade några dåliga (men rätt roliga) pokémonvitsar där. Typ
Why shouldn't you take a Pokemon into the bathroom with you? Cause he'll Pikachu! (Peek-At-You för alla som inte fattade xD)
och
Why should you never eat your ice cream around an Onyx? Because they Steelix! (Steal-It, Steelix är en evolverad Onyx)
Sedan fanns där ett topic som handlade om The Top Strangest Pokémon som jag säger alla som bara evolverar när man byter dem med en annan tränare, hur i helvete evolverar de ute i det vilda? För det FINNS vilda Gengar! (man ser dem iallafall i tv-serien) Och så håller jag med de flesta andra, typ, vad finns inne i en Shellos eller Tangela? Man ser bara svart! Och Diglett, man har aldrig sett hur nedre delen av dem ser ut! Och förstås en kvinnlig Mr. Mime och en manlig Jynx är konstigt... Över huvud taget verkar det inte finnas många pokémons som fungerar hur man skulle se som logiskt xD Ditto är också konstig, den kan bli till vilken annan pokémon som helst o_O Det var den första konstiga i tråden också xD

Jag har blivit sjukt mycket pokémonfreak igen xD Ser på pokémon, spelar pokémon, skriver om pokémon... Jag ritar inte pokémon just nu iallafall, när jag var yngre blev jag rätt bra på att rita pokémon, men jag tappade intresset sen när det blv så många pokémon att hålla reda på... I tv-serien kommer "Who's That Pokémon" med en "skugga" av en pokémon och så ska man gissa, jag har rätt typ 99% av tiden, TROTS at det numera finns över 400 olika pokémons, de flesta kan jag namn och typ av, för det ger en ett övertag om man har en pokémon med ett element som är supereffektivt mot motståndarens. Fast jag är inte så långt i tv-serien att DÄR ännu skulle finnas över 400. Däremot lär jag mig hur man ska uttala namnen på alla pokémons, har svårt att veta sådant, hur något jag bara läst ska uttalas, och fonetisk skrift är en pain-in-the-ass.

Nu ska jag tillbaka till mina pokémon... Eller ska jag göra en superIgglybuff? Bara på skoj? XD Det tar tid för pokésav är jag inte van vid och det är mycket info som behövs för att det ska bli rätt... Har bara kollat på pokésav och sett att det ser krångligt ut (men inte omöjligt)... Oh, well, det skulle väl vara ett litet tidsfördriv xD

Kommentarer
Postat av: H

Vad kul att du uppdaterat igen. Har funderat på när du skulle göra det igen. Hoppas du har det bra. :)

2010-01-18 @ 22:58:28
Postat av: Maria

Jag har nog också tankestörningar. När jag skriver inlägg så hoppar jag ofta från det ena till det andra, eftersom jag bara brukar skriva ner allt möjligt som kommer i tankarna. Då blir det lätt rörigt och oförståeligt för andra förstås. :P

Fast jag tycker inte att du skriver rörigt. Inte mer rörigt än mig.sv: Haha, såg du också det Dr Phil avsnittet? :D Det var ju helt sjukt. Den där kvinnan hade ju aldrig ens låtit hunden gå på trottoaren. Och när hon tuggade dens mat då, usch. :PPrecis. Det är otroligt irriterande att folk inte kan läsa igenom sina texter för att kolla om det finns stavfel (eller hela ord fel, som i det här fallet). Det finns ju stavningskontroller på datorn, så är man lat så kan man ju bara sätta på den.Så är det för mig med. Jag går nog relativt mycket hela dagarna (åtminstone i skolan och så), men någon kondition har jag inte. Man borde nog medvetet försöka träna upp den. Börja med promenader och sedan trappa upp till joggingturer eller nåt sånt.Intressant det där du skrev om dyslexin. Att du hade mera fel på diktamen när du övade än när du lät bli att öva. Egentligen är det ju rätt logiskt när man tänker efter, men det är sjukt att ingen märkte någonting. Nu för tiden går man ju på såna där läs- och skrivsvårighetstest med jämna mellanrum i lågstadiet och högstadiet. Det är bra!

2010-01-21 @ 16:21:03
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Maria

sv: Det är ju bra att du har möjlighet i alla fall, även fast du för tillfället inte har lust. Förut var jag heller inte alls någon bastumänniska trots att vi har bastu hemma, men de senaste månaderna har jag börjat basta en gång i veckan. :PJa, det är så sorgligt. Alla borde få leva tills de blir gamla.

Borde jag ha sett den där filmen du skrev? I så fall får jag skämmas, för det har jag inte gjort. En till film att skriva upp bland mina måste-se filmer alltså.Schizofreni måste nog vara en av de obehagligaste psykiska störningarna man kan ha (inte för att jag tror att det finns en enda som är behaglig för den delen). Den där känslan att man inte vet vad man gjort fastän man varit vid medvetande. Läskigt.Bra om det inte märks att jag gör det, för oftast hoppar jag en massa mellan allt möjligt. Men jag brukar försöka ändra på meningarna lite innan jag publicerar inläggen så att de olika styckena ser ut att hänga ihop lite mer, hehe. :PJag tycker också att såna där talkshows att fördriva tiden med är rätt underhållande! Åtminstone om man är uttråkad och inte har någonting bättre för sig. ;)Håller verkligen med dig där med det där att jogga. Det är så otroligt jobbigt och tråkigt att jag aldrig gör det (förutom i högstadiet när vi var tvungna ibland). Min kropp är verkligen inte gjord för att jogga. :P Fast det skulle förstås vara roligt om man hade riktigt bra kondition så att man kunde springa fram på vägarna med musik i öronen. Tills dess (och det kommer aldrig att ske) nöjer jag mig med promenader lite nu som då. Idag var jag ute och gick med en kompis.Vilken bra mamma. :) Fler av dagens mammor borde uppfostra sina barn på det viset, men det är nog ytterst sällsynt. Vi fick inte heller dator med internet förrän jag gick på fyran eller nåt sånt och bredband skaffade vi först på femman/sexan. Innan dess var det böcker och TV som gällde. Och diverse lekar förstås.

2010-01-25 @ 22:06:09
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Jag saknar Maries blogg så himla mycket. Vet du om hon har någon ny?

2010-02-03 @ 18:00:42
Postat av: Maria

Nattbarn, var är du? :) Länge sedan du uppdaterade sist nu..

2010-02-06 @ 21:15:16
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0