ute från psyket igen och att vara en epielptisk girl-gamer

Var inlagd från fredag tills i tisdag, fick sovet ordenligt och varken hörde röster eller skar mig, däremot spydde jag rätt ofta, åt för mycket, ifkc ångest, spydde. Som vanligt. Går alltid upp i vikt på psyket, gick dock bara upp 0,5 kg den här gången, vilket jag lätt kommer gå ner igen.

Jag är trött, sov till ett idag, somnade ungefär 11, har sett på Invisible Walls podcast och lyssnat på Podcast Bayond. Funderar på att skriva in till någon "game-podcast" om hur det är att vara en epileptisk girl-gamer, för det första är girl-gamers rätt ovanliga, har inte hört någon tjej fåt ett mail uppläst ännu! Dessutom vill jag påpeka det där om epilepsi, att det orde stå på förpackningen eller i beskrivningen på en sida som säljer spel om epileptiker kan spela spelet eller inte, till exempel är Guitar Hero och Rock Band spel som jag INTE kan spela i flera än max 3 låtar egentligen, börjar känna mig konstig efter det. Pokémon SoulSilver spelade jag så länge att jag fick ont i fingrarna utan minsta påverkan. Det bror helt enkelt på om de har blinkade ljus eller inte, Guitar Hero och Rock Band har blinkande ljus eftersom det är "konerter" och många konserter har blinkande ljus (säger sig då att det antagligne inte vore så smart för mig att fara på en konsert, tyvärr.

Den "nya tekniken" är ju "äkta 3D", som Avatar på bio och den nyliggen avslöjade 3DS, det tål inte heller en del epielptiker, beror helt på vad för sorts epielpsi man har, själv har jag mest oprovocerade anfall, dvs jag får anfall precis när som helst utan utlösande faktorer, eller, FICK, tills de ändrade min medicinering, senaste anfallet jag hade var på syrrans födelsedagsfest den 13 juli (stora anfallet iallafall) då de höjde min medicinering med Keppra till 1000mg om dagen, nu har jag 1250 mg om dagen, större dosen på morgonen och lägre dosen till kvällen (eftersom man med Keppra alltid ska ta det två gånger om dagen).

Spelade dock Band Hero på min DS på avdelningen förra gängen ja gavr inlad och det är som Guitar Hero och Rock Band så jag började känna mig konstig, gick och sa till om det och fick rådet att stanna i den allmänna delen av avdelningen ifall jag skulle fått ett anfall, men Kepra hindrar antagligne att jag får dem. Så ska man spela spel man kan få epileptiska anfall av om man har ordentlig medicinering? Skulle inte rekomendera det.

Ett annat problem jag har med tv-spel är att mina "nagativa symtom" från min psykossjukdom, som dåligt närminne, koncentrationssvårigheter och kognitiva störningar gör mig dålig på en del spel, specielt Nintendo DSens "brain training" eftersom det kräver en hel del av ens hjärna xD Men också andra mera action-inriktade spel, så jag håller mig mest till klassiska rollspel och sådana kommer tyvärr inte så ofta :( Man märker specielt i FPS att jag inte hinner med, specielt om jag spelar med min syster som är ett ACE på sådana spel! Kanske skulle jag kunna träna upp mig till att bli bättre på sådna spel, jag vet inte, redan Harvest Moon-spel som har rätt långsam takt kan jag en dålig dag få problem med. Men Pokémon.grundspelen är som tur var klassiska RPGn och de spelen är jag BRA på, jag är nästan alltid "övertränad", dvs jag tränar mera än man behöver och det gör spelen lätta :P Däremto är tränandet egentligne väldigt tråkigt, men min depression gör att jag inte känner av enformighet lika mycket som när jag är mindre deprimerad, så kan man då säga att mina depression gör mig BRA på sådana spel? Who knows. jag har fortfarande inte klarat av Red i Soul Silver, det är det jag försöker träna upp mig att klara, han börjar md en Lvl 88 Pikachu, den tog livet av alla mina pokémons senast jag spelade (under Lvl 70) mot honom. Too bad.

Nu ska jag gå till Aktiva och sedan ska jag hem och sedan till butiken och köpa mera light-läsk och morötter. Respons (FSPCs tidning) kom idag också, läste en del artiklar, en handlade om ungdomar och Internet. Tydligen börjar redan FYRAÅRINGAR att vara på Internet! Måste man inte kunna läsa för att vara på Internet? Det tycker jag iallafall :S

överdosering igen, mår konstigt

Här är min facebook http://www.facebook.com/nattbarn


Bild på rondellen i Pargas med min nya mobil.

Jag har inte mått så bra på sista tiden, är ju utskriven men ska tillbaka till psyket nästa vecka fredag, i fredag däremot, ska jag få pengar, av vilka mycket går till mamma som betalade min mobil, men före jag far till banken ska jag och hämta mediciner på rehabiliteringen/verksamhetscentralen.

Det är egentligen bra att jag inte har så mycket mediciner hemma eftersom jag överdoserade mediciner IGEN igår, så mår lite konstigt idag, det var bara det vanliga paracetamol, mådde inte så bra helt enkelt... Men vaknade inte förrän min mobil påminnde mig om att jag skulle till Aktiva idag, ungefär 13:50 vaknade jag, skulle till Aktiva 14:30.

Vet inte vad jag ska göra nu, såg på Uppdrag Granskning på SVT Play och sedan på Neurotically Yours, det med Foamy, han är kul :D Inget för barn dock, haha.

Ska nog försöka vila nu, ciao.

RSS 2.0