överdosering igen, mår konstigt

Här är min facebook http://www.facebook.com/nattbarn


Bild på rondellen i Pargas med min nya mobil.

Jag har inte mått så bra på sista tiden, är ju utskriven men ska tillbaka till psyket nästa vecka fredag, i fredag däremot, ska jag få pengar, av vilka mycket går till mamma som betalade min mobil, men före jag far till banken ska jag och hämta mediciner på rehabiliteringen/verksamhetscentralen.

Det är egentligen bra att jag inte har så mycket mediciner hemma eftersom jag överdoserade mediciner IGEN igår, så mår lite konstigt idag, det var bara det vanliga paracetamol, mådde inte så bra helt enkelt... Men vaknade inte förrän min mobil påminnde mig om att jag skulle till Aktiva idag, ungefär 13:50 vaknade jag, skulle till Aktiva 14:30.

Vet inte vad jag ska göra nu, såg på Uppdrag Granskning på SVT Play och sedan på Neurotically Yours, det med Foamy, han är kul :D Inget för barn dock, haha.

Ska nog försöka vila nu, ciao.

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad bra kvalitet det blir på bilderna med din nya mobil! :D Nu måste du se till att ta många bilder.Och vad tråkigt att du överdoserade, men det är otroligt tur att ingenting värre hände i alla fall.

2010-06-03 @ 18:23:26
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Maria

sv: Haha, det låter lite jobbigt. Men jag är nog likadan jag också. På helgerna sover jag i ungefär 13 timmar, medan jag bara får runt 6 timmars sömn på vardagar eftersom tiden inte räcker till.

Men fastän man inte kan somna ibland så är det ju bättre att ligga i sängen och vila i alla fall, än att vara uppe mitt i natten och trötta ut sig ännu mer. Kroppen behöver ladda upp.

2010-06-05 @ 19:41:08
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0