Elite Four Emerald Finished! / Psykinläggning och Show MMX

Ja! Jag sa till Jenni att jag skulle klara Elite Four innan jag kom ut från psyket, och det gjorde jag :D På första försöket till och med, redan på lördag. Ska nu lägga upp hur mitt team ser ut efter det ;)

Aqua/AZUMARILL Lv 46
Static/MANECTRIC Lv 48
Darksol/ABSOL Lv 48
Ember/BLAZIKEN Lv 48
Anais/FLYGON Lv 50
Emerald/RAYQUAZA Lv 70

Den mest använda blev nog Ember, den som räddade mig i de två sista striderna var Emerald, att ta sig upp till Sky Pillar andra gången var en riktig pain in the ass och 20 Ultra Balls fångade inte en låg hp paralyserad RAYQUAZA och jag orkade inte försöka komma tillbaka efter att mina pokémons blivit bättre Lv så jag använde min Master Ball.

Det måste varit min lättaste Elite Four någonsin, seriöst, mitt team kom verkligen genom det för mig.

Nu började jag på Pokémon FireRed (som jag köpte via Hutto.Net) istället för LeafGreen, var envis nog att fånga en Pikachu i Viridan Forest riktigt i början, och en Mankey som tog hand om Brocks gym, Pikachu måste dock tränas lite till för att klara Mistys gym, började med Charmander förståss, det var ju FireRed ;) Den är nu en Charmeleon. Vet inte vilka andra jag vill ha förutom kanske en Poliwag och en Jynx, en Poliwhirl måste jag dock ha för att få en Jynx för man kan bara få den genom att byta med en figur i spelet, vet inte om jag ska ha Mankey kvar då Poliwrath är Water/Fighting och Mankey är en Fighting, eller om jag ska träna upp en Magikarp till Gyarados istället. Enligt bulbapedia ska Charizard kunna lära sig Fly så någon flying-type behöver jag troligtvis inte då.

--------

Jag var ju in på psyk då över veckoslutet, såg på Murder, She Wrote och Pokémon Advanced Battle och läste Shut The Door (väldigt bra bok för att vara skriven av en tjej mellan åldern 14-16 och utgiven då hon var 17) och spelade Pokémon Emerald och Pokémon FireRed.

Pratade med min psykiatriker men han ville inte höja dosen av melatonin, så jag har fortfarande väldigt svårt att sova, han menade att jag redan har mycket melatonin men om jag bara ens vid behov skulle kunna få ta en till skulle jag sova mycket bättre. Nåväl, så länge jag inte blir sjuk av att ja gsover så lite ibland så gör det inget.

Min mobil har sina problem igen, Monika hade ringt mig två gånger utan att min mobil gjorde något och meddelanden skickade på lördag dök upp först på söndag kväll, helt löjligt. Vet inte exakt vad problemet är, men det började när jag bytte anslutning, fast 3 månader innan det hade jag bytt mobil. Så ingen vet vad problemet är, men det är irriterande för ett av meddelandena var från min personliga hjälpare om hon kunde komma på måndag kl 13, vilket ju inte gick då jag frotfarande var inlagd då, hade sysselsättning med en grupp då, vi gjorde påskgrejs, jag gjorde en spiralkyckling av piprensare och en påskhare i rosa filttyg. Idag fick jag faktiskt ett sms från prästen Sara om hon kunde komma imorgon klockan 11 och det borde fungera för mig, måste börja stiga upp lite tidigare så jag ine vänder på dygnet bara för att jag har svårt att somna. Men det meddelandet varkade ha kommit fram i tid, så suck, vet inte alls vad som pågår med min mobil -_-

På torsdag kväll var jag på ungdomsshowen Show MMX med psykosociala föreningen Duetto, för Sonja från rehabiliteringen kom upp och sa att ordföranden ringt om att det fanns en biljett över och jag hade först inte tänkt fara, men sen visade det sig att båda mina föräldrar skulle dit så jag fick åka dit med Sonja och tillbaka till avdelningen med mamma och pappa. Det gick bättre än jag trodde att det skulle gå, brukar börja må dåligt av att vara runt massor med folk, men det gick bra och showen var verkligen värd att se! Det var sketcher och största delen var musik och dansnummer med olika kända låtar från 2010 till 1950, bakåtresa i tiden. Väldigt kul upplägg och de kunde sjunga bra och dansarna var också bra, och skådespelarna förståss. De var för unga för att jag skulle känna igen någon dock, man är ju gammal nu, 24 år, haha.

Nu ska jag försöka bestämma mig för om jag ska spela Pokémon FireRed eller läsa klart Shut The Door för surfat runt har jag nog gjort tillräkligt för just nu, får komma online igen senare och se vad som händer på viska.se, väldigt bra forum för psykiskt sjuka, specielt för shizofrena men jag har ju någon sorts psykoser jag också, även om jag inte vet vad jag har för diagnos förrutom att det är "icke organisk psykos". Man skulle kunna tro jag har något fel på hjärnan så mycket huvudvärk som jag har men varken EEG eller magnetröntgen har visat på något sådant, enda man kan se är att jag har epilepsi, fick det antagligen samma år jag fick migrän, när jag var 15 alltså, för någon epilepsi syntes inte på EEGt jag var på när jag var 13, fast i och för sig kollade de inte efter något sådant då heller, vet inte VAD de kollade efter men antagligen om det skulle vara organisk psykos, dvs typ hjärntumör, man kan typ få psykoser av det också. Men migrän och spilepsi kan vara sammankopplat, så det är bara att ha solglasögon på sig så fort solen kikar fram, migrän har jag haft men inte något epileptisk anfall på jättelänge, om inte det att jag såg inseketer, bruna skalbaggar, krypa över hela golvet, var pga epilepsin och inte psykos. Min psykiatriker menade nämligen att det kunde ha berott på epilepsin. Förrut skyllde de allt på psykisk sjukdom, nu på epilepsin, jaja, det är väl bara typsikt...

Kommentarer
Postat av: B E X

sv; de finns bara i 39 som minst, alltså inte min storlek..

2010-03-25 @ 13:30:57
URL: http://srebecca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0