antidepressiva

Jag började i förrgår med Mirtazapin som är ett antidepressivt preparat, inte ett SSRI utan någon annan sort, men fick det för jag har haft svårt att sova, läste dock att 45mg (som jag tar) har MINDRE sömnighet än lägre doser o_O (Mirtazapins märke är Remeron) 

Om inte Mirtazapin hjälper får jag ÄNNU en till medicin, antagligen Seronil, så blir kvar minst två veckor till på psyket. Det är om jag inte har helt fel en av de vanligare SSRI preparaten. Så för tillfället har jag tre piller på morgonen, ett på dagen och 10 till kvällen + mina vid-behovs som jag får upp till tre om dagen, det är då Seroquel, inte någon vanlig benzo-lugnande. Och så förståss mina vitaminer och mineraler och omega 3 som är 5 extra piller. Och sedan min injektionsmedicin som jag får var tredje vecka. Jag har rätt mycket mediciner, specielt till kvällen, ändå har jag svårt att somna, och att sova utan att vakna under natten, fast inatt sov jag 7 timmar i ett sträck ^^ Sedan kom någon in och väckte mig för jag skulle ge blodprov och kolla mitt sköldkörtelhormon och mitt järn, järn är den tabett jag får på dagen, men jag har den på recept så den hör inte till mina andra extra mediciner som jag tar. Ja, sen får jag ju huvudvärkstabletter ibland och antihistaminer (medicin mot allergi) vid behov.

Någon av mina mediciner gör att jag får ofrivilliga rörelser i fingarna och underarmarna så jag har ibland svårt att spela på min nintendo DS :/ Men så länge jag inte får dem i ansiktet (ofrivilliga tuggrörelser och att tungan rör sig) så är det inte allvarligt. De minskar också när jag tagit antihistaminer så det är nog någon sorts överkänslighet men inte ännu allerig mot någon av mina mediciner, antagligen min injektionsmedicin eftersom den är äldst av alla mediciner jag tar, typ nya mediciner har mindre biverkningar...

Nu ska jag se på Uppdrag Gransking, buh-ye :)

Kommentarer
Postat av: Maria

Det var inte lite mediciner det. Hoppas att de har den utlovade effekten också, så att de faktiskt hjälper.

Jag har på gränsen till för lågt hb så jag borde börja knapra järntabletter jag med. Fast tabletter och jag funkar ju inte särskilt bra ihop. ;)sv: Vad praktiskt med en bibliotekarie-mamma. Då kan du ju be henne reservera och låna hem böcker till dig.Har du läst Twilight ännu, förresten? :)

2010-05-07 @ 20:29:25
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Klippdockajag saknar dig. saknar och prata med dig på msn.

kan du inte adda mig igen? love you. <3http://www.youtube.com/watch?v=hXuwlY9dksE

2010-05-16 @ 22:26:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0