psykotisk trött tjej nu på twitter och facebook

På Twitter heter jag nattbarn, precis som här, på Facebook borde man hitta mig på min e-mailadress nattbarn@gmail.com.

Skaffade en ny mobil idag så efter att vi kom hem från Raisio (mamma och syrran fick en iPod Nano från Expert, jag hade beställt min mobil till Gigantti Megastore för de skulle ändå på "super sunnuntai" på Expert i Raisio och köpa de där mp3spelarna) så satte jag mig ner och försökte fundera ut hur den fungerar, efter att den laddat klart då. Min förra mobil fungerar inte ihop med mitt abonemang, den här BORDE fungera för jag valde bort 3G eftersom jag fick så dålig anslutning med 3G på, kan vara att min gamla mobil också försökte sig på 3G, dessutom valde jag ett annat nät än Partels Aina, för den sa att den inte fick kontakt med Ainas nät! Så jag är på DNAs nät nu, vet inte riktigt vad jag pratar om, försökte bara fixa så den fungerar. xD

Min mobil är, eftersom jag är van vid märket, en Sony Ericsson, den kallas Elm och är någon sorts "miljövänlig mobil", den har iallafall en stegräknare som räknar ut hur mycket koldioxid man sparat med hur många steg man gått xD Fast jag har ju min pokéwalker och mobilen kommer kunna hamna upp och ner och hit och dit i min handväska så den kanske inte kan räkna. Mna kan också använda Twitter, MySpace och Facebook på den, men datakostnaderna kan bli enorma om man gör det, fick redan datakostnader när jag fixade så att WAP och MMS fungerar på den, egentligen borde man byta till typ något abonemang med obegränsat med data utan extra kostnader som den föreslog, den varnade att det kan bli dyrt annars, haha, smart mobil :P Ja, och mobilen är "Pearly Rose" tror jag den hette, ville inte ha en svart då man lättare hittar något med färg i en handväska.

Egentligen har jag inte råd att köpa typ nästan något men en fungerande mobil MÅSTE jag har, ett plus också är att den har 5 megapixlars kamera så jag slipper köpa en ny kamera! För bättre kamera än så behöver jag nog inte, min gamla digitalkamera är 5,1 megapixlars så den här är bara lite sämmre, men batterierna till min gamla digikamera tar slut efter 2 bilder och vanliga AA batterier fungerade inte alls i kameran så yeah, den är bara skäp nu -_- Dessutom slipper man släpa med sig en kamera överallt. Anyway, här är en bild på hur min mobil ser ut:Jag är utskriven från psyk för tillfället, ska tillbaka den 11.6, efter mitt möte på socialen ungefär sa jag att jag skulle komma. Försökte sova men det gick inte och nu hör jag viskningar, betyder att jag antagligen borde få min injektionsmedicin snart, eller så beror det bara på att jag stressade upp mig över att vara i stora butiker med massor med folk och att jag vaknade halv nio i morse och inte har kunnat somna? Stress och sömnlöshet är typiska utlösande faktorer för "psykoser", men jag vet ju att viskningarna inte är riktiga, när jag hör dem klart och tydligt har jag svårare att tro på mig själv, och alla andra, när de säger att det bara är hallucinationer.

Nu är jag VÄLDIGT trött, ska försöka ge sovandet en chans till, ska ändå till apoteket imorgon och sedan lämna medicinerna på verksamhetscentralen och få delat i dosett åt mig, LITE litar de nu på mig i och med att jag faktiskt fick recepten med mig idag när jag for och ska hämta dem imorgon till verksamhetscentralen, innan har jag alltid hamnat springa fram och tillbaka... Bra för stegmätaren men dåligt för mina skor, de slits sönder :( Cyklar inte och får inte ta körkort (inte för jag skulle ha råd med en bil även om jag hade det!) så det blir apostlahästarna. Undrar vad som skulle hända om jag försökte cykla? Jag menar, jag är konstan yr, och yrsel är inte bra för balansen, och på en cykel måste man balansera. Nä, får nöta skorna istället, kansk tar mina nya och försöker "gå in dem", ännu skavar de lite, men de är mycket bättre ään första gången jag gick med dem!

God natt gott folk :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0