shizofreni och överdoser

Började höra röster men hade slut på mina vid behovs Seroquel så jag tog lite av alltmöjligt jag hade, resultatet blev att jag känner mig helt borta och mår illa, nu har jag tagit mina 900mg Seroquel Prolong och ett par Tenox för jag vill bara sova, det brukar gå över då.

Jag har hemsk längtan efter att skära mig, är över 4 månader sen sist, det längsta jag klarat innan, verkar bli svårare att låta bli efter fyra månader eftersom jag failade då förra gången. Skulle behöva Opamox eller något lugnande innan jag helt går sönder. Det brukar också gå över bara jag lyckas somna. Har så otroligt svårt att somna, och ju mindre jag sover desto starkare blir rösterna. JAG ÄR TRÖTT PÅ DERAS SKITSNACK! De har hakat upp sig på att jag är satans dotter nu igen, kan inte ens gå till krykan när det är så, det förstärker bara ångesten. Dessutom är jag värdelös, ful, fet, misslyckad, lättlurad, naiv och en idiot. De kommer alltid på en massa saker som jag börjar må dåligt av, och naturligtvis vill de att jag ska skära mig och överdosera.

Jag känner mig så extremt ensam, önskar bara jag hade någon att prata med, önskar jag hade benzo att ta vid akut behov, men de vill inte att jag ska bli beroende av flera mediciner, är beroende av Tenox, tar jag dem inte mår jag illa, skakar och får huvudvärk och en sorts sugande kännsla, som om blodet skriker efter det.

Nu ska jag försöka sova, vilket är jobbigt med rösterna som pratar hela tiden, och hånskrattar.

I'm alone in a world full of ghosts. Psykisk sjukdom är ett helvete.

Lite bättre har det dock blivit när jag slutade äta inhemska sädeslag, min mage känns mycket bättre iallafall, verkar ha samma allergi som min mamma.

Ta hand om er! <3

medicinera sönder mig

Jag är trött på slöheten och luddet i huvudet och skakningarna och yrseln och illamåendet jag får av alla mina mediciner. Inte kan jag koncentrera mig heller, lite bättre kan jag koncentrera mig när jag tar Theanine som dessutom verkar förebyggande mot ångest. Enda medicinen jag gillar just nu är GABA, det är ämnet som tillverkas i hjärnan när man tar Theanine, det är lite debatt om vilket av dem är bättre att ta, Theanine sänker blodtrycket och jag har lågt blodtryck, GABA därmot lär ska höja blodtrycket vilket definitivt kan vara bra när jag är yr av mitt låga blodtryck.
GABA är också antagligen den mest effektiva naturmedicin jag tagit mot ångest, vaknade inatt med en jävlig ångest, inte helt ovanligt, tog först en kapsel GABA, en halv timme senare en till, och ungefär en halv timme efter det hade min ångest gått från en åtta ner till en tvåa, vilket är ett mirakel. Man lär ska kunna ta rätt mycekt GABA utan att det får någo bieffekter. Läste någonstans att man ska ta två gram, kapslarna är 750mg styck. Hittade också en artikel att GABA i hjärnan är för lågt hos folk med shizofreni, vilket ju kan förklara varför jag går omkring med mer eller mindre ångest hela tiden, åtta på min skala är ju bara två steg under direkt panikångest, en tvåa är mera eller mindre vad jag är normalt när jag gör saker, däremot är jag trött, det kan man bli av GABA men också av att sova så splittrat som jag gör, vaknar hela tiden, varit vaken sedan 6 i morse nu för jag somnade inte om då.
Enda medicinen jag vet som hjälper bättre mot ångest är naturligtvis benzo, hoppas GABA inte är beroendeframkallande eller att man vänjer sig vid den, skulle inte vara helt fel att hålla min ångest lägre nu när jag försöker sluta skära mig själv, har dock ett irriterande skärsår som jag fick av en sax mitt i pekfingret, irriterande ställe, jag skakar så mycket att jag ofta skär mig på saxar när jag ska klippa något, så jag har skadat mig själv men inte med flit på över 3 månader nu :) Skulle bara behöva få sömnen under kontroll så jag skulle slippa rösterna, sedan något som gör mig skarpare så jag kan koncentrera mig och kanske med bättre sömn skulle jag få bättre ork? Så jag skulle kunna leva ett normalt liv. Det är väl det alla vill kunna?

RSS 2.0