shizofreni och överdoser

Började höra röster men hade slut på mina vid behovs Seroquel så jag tog lite av alltmöjligt jag hade, resultatet blev att jag känner mig helt borta och mår illa, nu har jag tagit mina 900mg Seroquel Prolong och ett par Tenox för jag vill bara sova, det brukar gå över då.

Jag har hemsk längtan efter att skära mig, är över 4 månader sen sist, det längsta jag klarat innan, verkar bli svårare att låta bli efter fyra månader eftersom jag failade då förra gången. Skulle behöva Opamox eller något lugnande innan jag helt går sönder. Det brukar också gå över bara jag lyckas somna. Har så otroligt svårt att somna, och ju mindre jag sover desto starkare blir rösterna. JAG ÄR TRÖTT PÅ DERAS SKITSNACK! De har hakat upp sig på att jag är satans dotter nu igen, kan inte ens gå till krykan när det är så, det förstärker bara ångesten. Dessutom är jag värdelös, ful, fet, misslyckad, lättlurad, naiv och en idiot. De kommer alltid på en massa saker som jag börjar må dåligt av, och naturligtvis vill de att jag ska skära mig och överdosera.

Jag känner mig så extremt ensam, önskar bara jag hade någon att prata med, önskar jag hade benzo att ta vid akut behov, men de vill inte att jag ska bli beroende av flera mediciner, är beroende av Tenox, tar jag dem inte mår jag illa, skakar och får huvudvärk och en sorts sugande kännsla, som om blodet skriker efter det.

Nu ska jag försöka sova, vilket är jobbigt med rösterna som pratar hela tiden, och hånskrattar.

I'm alone in a world full of ghosts. Psykisk sjukdom är ett helvete.

Lite bättre har det dock blivit när jag slutade äta inhemska sädeslag, min mage känns mycket bättre iallafall, verkar ha samma allergi som min mamma.

Ta hand om er! <3

Kommentarer
Postat av: H

Hoppas det ordnar till sej med sömnen. Ta hand om dej! Kramar

2011-04-24 @ 20:28:53
Postat av: Maria

Jag finns alltid här om du behöver skriva av dig. ♥

Ta hand om dig!

2011-04-24 @ 20:52:22
URL: http://tidstjuven.blogg.se/
Postat av: ankie

vill rekomendera en kvinna som heter louise l hay och det finns massor av bra saker och samtal med henne upplagt på youtube.kanske kan det va ett steg för att må bättre?

2011-05-03 @ 10:27:28
Postat av: ankie

glömde skriva...på nätet finns en radiokanal www.hayhouseradio.com tror jag det är, dygnet runt är det samtal och berättelser med stora kända författare och allt handlar om att må bättre. hoppas du finner att detta tips kan va bra!

2011-05-03 @ 10:34:21
Postat av: Elin Julia Malin

Hej! Vi är tre tjejer som skriver ett arbete om schizofreni, och ramlade då in på din blogg. Vi undrade om vi skulle kunna få din mail och skriva lite frågor till dig om schizofreni?

2011-05-09 @ 14:14:35
Postat av: nattbarn - psykosflickan

Min mail är nattbarn@gmail.com.

2011-05-13 @ 15:28:00
URL: http://nattbarn.blogg.se/
Postat av: emma

vad är opamox?

2011-07-29 @ 16:46:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0