massor med 3DS och att inte känna igen sig själv

Jag har haft min 3DS i några veckor nu så tänkte skriva lite  om den, nu blir det nörd-mode så om ni inte vill läsa det är det bara att skippa ;)
Första intrycket: AWSUME!!!!!11!!11oneoneone
Jag beställde från CDON.com för 219 euro + spelen Nintendogs + Cats och Sims 3, finns tyvärr inte mycket att välja på än så länge, men man hoppas spelföretagen börjar lassa ut mängder med bra spel snart haha :P Har även förra veckan beställt Ridger Racer 3D och Ocarina Of Time från play.com varav Ridge Racer 3D kom idag.
Själva spelkonsolen har en massa kul grejer man kan göra med bara den, orkar inte med någon review här, det finns det mycket av bara man söker på google. Har gjort några Miis, en på ett foto man tar med enadera framsidans kamera eller de två 3D kamerona på baksidan av spelkonsolen, så jag är typ apful som Mii också xD Sen har jag laddat ner 3 spel till 3DSen också, Plants vs Zombies (som är askul vad man än spelar det på ;D Dock lättare på 3DS än på Xbox 360 eftersom man gör allt på pekskärmen) och ett Tetris och så något annat jag inte orkat testa ännu, det är lätt att få credits till Nintendo eShop om man har kredit eller debit-kort, men man kan också köpa kort med koder så man får credits utan att ha sådant kort också. Det finns både Virtual Console och DSi Ware + spel specielt för 3DS.
En kul funktion är ju StreetPass, att man ha konsolen i viloläge när man går ut och så hittar 3DSen folk som också har det och man byter Miis och sådant, men eftersom 3DSen är väldigt ny och jag bor i en väldigt liten stad har jag inte hittat en enda ännu xD
Nintendogs + Cats är väldigt bra, hudarna och katterna är gulliga och så. Det är nästan samma som Nintendogs till DS fast med andra spel att tjäna pengar i och så ser det annorlunda ut när man är ute och går och så är de där gullena ju i 3D ;D Ingen tidsbegränsning på hur ofta man kan gå ut och gå med dem vad jag märkt, bara att de inte får vara hungriga eller törstiga för då säger spelet till en att mata dem. Jag har en French Bulldog, en Siberian Husky och en Chihuahua ;) En rolig funktion är att eftersom 3DSen kan räkna steg (man kan se hur långt man gått med sin 3DS på i viloläge i huvudmenyn) så kan man gå ut och gå med sin hund i "Pedometer" viloläget, gå ut och gå med in hund på riktigt alltså ;) Man få en present beroende på hur långt man gått i sträck :)
Sims 3 är rätt segt, det är kul att göra nya simmar men man kan inte ha många i sin familj, till att börja med har man bara en och jag har inte spelat det så mycket att jag bett någon flytta in ännu. Lika som med Mii Maker kan man ta ett foto på sig själv eller någon annan och så gör spelet en ful sim åt dig :P Sims är bättre på PC, men jag gillar ändå att ha allternativet att spela lite Sims när jag får cravings efter det utan att ha min laptop.
Ridge Racer 3D, hm... Jag fick ju spelet idag, har spelat genom första fyra banorna i en tävling, måste bara köra om ett race för jag förlorade (kom 4de). Gillar musiken iallafall, den har häftigt soundtrack :) Jag är lite för ivrig när jag spelar dock, jag svänger på konsolen och tappar fokuset, men jag lär nog lära mig hålla den stilla snart om jag fortsätter spela :P För man måste hålla fokuset rätt om man ska se 3D, annars blir det bara dubbla bilder på varandra. KAn tro man kan få riktigt snygga bilar längre fram i spelet och man kan "customize" rätt mycket redan från början. Vet inte så mycket om hur det är jämfört med andra bilspel för... Jag spelar inte bilspel O_O Inte i vanliga fall iallafall, men nu ville jag ha NÅGOT som man kan spela i korta sträckor, gillade det förvånandsvärt mycket med tanke på att jag annars aldrig varit intresserad av bilspel... för jga kör bara in i väggar och saker xD Men man lär väl bli bättre :P
Hur är då 3D utan glasögon? Väldigt coolt faktiskt, ni som är tillräkligt gammla för att ha haft en Viewmaster vet lite hur det känns. I början, kanske första veckan, blev jag lite yr när jag spelat en längre tid, men det är fövånansvärt bra med tanke på att jag hade både epilepsi och migrän samt lätt får huvudvärk. En del spel, som Nintendogs - Cats och Ridge Racer 3D är ascoola, Sims 3, inte direkt uber, men egentligen behöver man inte äkta 3D till ett Sims-spel. Gillar själv 3Dn i 3DS bättre än 3Dn i en TV man kunde testa i Gigantti, och visserligen kan ju bara en åt gången se 3D i 3DS men liksom, det är en bärbar konsol, den är gjord för att alla ska ha egen o_O 3D i ett bilpel ÄGER, man ser ju hur man kommer närmare och närmare motståndaren, STRÅLANDE! :D
För alla som kämpat med DSen och internetkonektivitet kan jag lugnt meddela att jag fick min 3DS uppkopplad på 5 minuter (istället för de 5 timmar det tar med min DS Lite) och hur snabbt det går att ladda ner spel eller videos beror bara på hur mycket av nätet dina andra grejjer använder ;)
Slutsats: AWSUME... + Cats ;)
----------------------------------------------
Jag har en annan sak att skriva om också, jag har nästan helt tappat förmågan att känna igen mig själv, jag kan inte se mig själv i speglar och se mig själv, där är ju NÅGPN, men det känns inte som mig själv liksom. Det är jobbigt, och det är inteb ara i speglar, det är samma sak med bilder, jag känner igen mig själv objektivt men inte som mig själv. Jag vet inte om det är mina andra personligheter som spökar och ställer till det eller vad det är men man tycker alla mediciner borde göra mig verklighetsförankrad?

RSS 2.0