jag lever, men jag mår inte så bra

Jag har inte varit aktiv på den här bloggen på evigheter, för nyaste uppdateringarna om mig bli vän med mig på facebook (Judit Henriksson) men säg gärna varför du lägger till mig som vän.

Jag har gjort ett video-inlägg som håller på och laddas upp up youtube, kommer lägga in det innan jag postar det här inlägget.

Ja, som sagt, jag har inte mått specielt bra, inte blev det heller bättre att min farfar dog 5.12.2010, orkar inte riktigt känna efter hur jag mår, specielt som jag inte skurit mig på snart tre månader trots ångesten, äter antagligen på tok för mycket valeriana, ska försöka att inte ta extra mediciner idag men det blir antagligen någon vid-behovs-seroquel ändå, skulle behöva lugnande egentligen, Seroquel hjälper inte mycket.

Just nu sysslar jag mest med att se på diverse tv-serier på ruutu.fi för att jag inte orkar göra något, om jag orkar göra något just nu så spelar jag Pokémon Black som jag förhandsbeställde redan i sommras haha, men priset på den hade de sänkt sedan då med nästan 5 euro. Fick spelet i måndags så har inte kommit så långt, mest övertränat mina pokémons :P Sen håller jag på med mina tamagotchin och dockor, virkar lite om jag blir rastlös också, vilket jag blir lätt eftersom Peratsin har det som biverkning och den har jag ju i injektionsform så jag slipper inte undan.

Jag har fortfarande intervallvård på psyket, jag är inlagd 5 dagar numera var 5te vecka, det ökade från att ha varit 4 och från att ha varit 3. Hm... Jag har fortfarande Nancy som kommer och städar hos mig (jag orkar inte alltid hjälpa till, känner mig som om jag bara har bommull istället för hjärna) och går till Aktiva och pratar för mera orkar jag inte göra och hämtar mediciner från Rehabiliteringen och träffar också en ergoterapeut sedan nyligen. Sen försöker jag gå och hälsa på hem till mina föräldrar eller ringa också, sitter på facebook ibland där min mamma och syster också är medlemmar. Inte orkar göra så mycket alls det senaste halvåret eller så men har nu börjat ha bättre dagar så kanske jag börjar orka göra saker igen snart. Problemet är att om jag inte är utslagen av bommullen i hjärnan härjas jag av en hemsk ångest eftersom jag inte skär mig så jag får något utlopp för den.

Nu ska jag laga mat och vänta på att video-inlägget blir uppladdat, skriver igen så snart jag orkar! <3


RSS 2.0