akut inläggning på psyket

Blev till sist akut inlagd på psyket efter att ha sovit dåligt en lång tid, nu sover jag men det kan bero på att mirtazapin är tröttnade och den medicinen lade läkaren till när jag blev inlagd. Jag såg en massa skumma saker och hörde röster så jag vet inte exakt vad jag sysslade med innan jag blev inlagd, på ett ställe har jag skrivit: "Man hör hemma på psyket när man måste koncentrera sig på att man sitter i en soffa och ser på ett glasbord. Som det droppar vatten på så det blir vågor i glaset. Fast jag tror inte vattnet var på riktigt." så jag var ju inte helt borta utan förstod att jag var akut sjuk just då, man blir det när man sover 2-3 timmar om natten och inget mera.

Insomnian är antagligen den jobbigaste delen av att vara sjuk, inga sömntabletter hjälper mig någon längre tid, inte ens det faktum at jag tar enorma mängder Seroquel som jag hört folk säga att de blir totalt utslagna av 50 mg (jag tar 900mg Prolong och upp till 600mg vanliga vid behov) verkar göra något annat än att om jag inte tar det så somnar jag inte alls, samma sak med Tenox, min benzo-sömnmedicin, blir dessutom darrig och illamående följande dag om jag INTE tar Tenox.

Det är trots alla bakslag så att jag inte skurit mig själv på, om två dagar, tio månader. Trodde aldrig jag skulle klara mig utan att skära mig, men på något sätt har jag gjort det ändå, tagit dag för dag, minut för minut av ångest, bara härdat ut. Det är INTE lätt att sluta skära sig, det är som tortyr när man har ångest så man tror man ska dö och bara måste härda ut utan att skära sig.

Nu ska jag se på Uppdrag Gransking på svtplay, brukar se på det på torsdagar (alltså dagen efter att det sänts i sveriges tv) men eftersom jag var inlagd hade jag ju inte internet så det blev inte av. Sen ska jag se vad de har av värde att se på på nelonens hemsida, lite internetberoende är man nog trots allt ;P Ta hand om er! Jag ska försöka uppdatera så ofta jag kommer på något att skriva om <3

Kommentarer
Postat av: Helena

Det är ju stort att du inte skurit på så länge, när du har mått så dåligt. Bra jobbat! =)

Jag hoppas verkligen du och sjukvården kommer på nåt så du får sova ordentligt. Kramar

2011-10-17 @ 16:43:08
Postat av: Maria

Finaste Nattbarn. Jag finns alltid om du behöver någon att skriva av dig med. Tveka inte att maila! <3

2011-10-17 @ 18:51:52
URL: http://tidstjuven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0