social fobi

Man går miste om så mycket när jag inte vågar prata med folk man inte känner. Men jag tog en chans på att en dansk person som studierar någon sorts socionom-utbildning som är här på någon sorts prao skulle gå att prata med, för jag vet att när jag väl kommer över den där stora ångest-tröskeln så är det riktigt trevligt att umgås med folk :)
 
Det var Margita från Aktiva som föreslog det, och, hm... Det gick nog bra, vi körde på engelska, vilket är bra för mig så jag kan öva upp min engelska, eller okej, jag pratar i princip perfekt engelska eftersom jag "alltid kunnat" engelska, alltså jag minns inte när jag började lära mig engelska, Det är alla spel och filmer och tv-showers fel att jag lärt mig engelska haha :P Visserligen läser jag också på engelska men det är svårare än svenska, har man dyslexi så har man och hon som kollade mig sa att jag har mera problem med låneord från bla engelska då.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen annars också, jag ser lite nu och då att någon skrivit elaka kommentarer, geez, skaffa er ett liv, att sparka på någon som redan ligger tyder på att du saknar empati så gå till närmaste psykiatriker och kolla om du är psykopat, sociopat eller narcissist, är väl främst de störningarna som gör att man saknar empati? Eller så har ni helt enkelt underutveckade hjärnor, empati.stället i hjärnan är bland de sista att växa klart.
Ingen tycker om folk som snackar skit om andra eller säger elaka saker. What goes around comes around.

Kommentarer
Postat av: Helena

Hejsan!
Vad roligt att du skriver igen. Men vad ledsen jag blir av att du råkat ut för elaka kommentarer. Du har iaf jättebra svar och inställning. Hoppas du slipper fler av den varianten nu.
Hoppas också det funkar med nya medicinen och att du får må bättre och bättre.
Kramar

2012-09-17 @ 16:27:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0