kyrkfolk, höra röster och klassisk musik

Jag var till kyrkan i söndags med mamma, ungefär halvvägs genom dök S upp och störde min koncentration... Demoner borde inte få vara i kyrkor, men han brydde sig tydligen inte. Annars har jag inte hört röster eller så, bara S, men han försvinner aldrig, hur mycket medicin jag än tar så han är kanske verklig. Jag har sett S sen jag var 12 år, han brukar få mig att inte ta livet av mig, men han gillar när jag skär mig, vilket jag inte heller har gjort på en rätt lång tid. Senast jag gjord det minns jag inte ens att jag gjorde det, vaknade bara på morgonen när vårdarn på psyk sa att jag skurit mig, och tydligen blodat ner halva sängen och Nalle Puh, fick bort det från den dock, hehe, har Nalle Puh, Nasse och Ior som sängkamrater ^^ Och mina Living Dead Dolls. Skulle vilja ha Cuddles (en Living Dead Doll) för jag drömde om henne inatt men jag skulle behöva kreditkort till det -__- Baajs.

Mamma läste något på nätet om att typ skulel vara "bättre" folk bara för att man lyssnar på klassisk musik, vad är det för skitsnack liksom? Jag har gillat klassisk musik så länge jag kan minnas, inte bara, min favoritmusikstil är ju fortfarande synth/EBM, och jag gillar lite rock och metal också, men klassisk musik är lugnande, pappa brände Händel åt mig, "The Messiah", något av mammas favoriter, det är barockstil och väldigt lyssnarvänligt, men min favorit klassiska låt är Aurora och favoritserien Four Seasons, favoriten är Vivldi. Sen har jag en lugn musik som är synthmusik också, köpte skivan på loppis för en euro och den är skön att lyssna på. I Finding Alice (av Melody Carlson) stod det att det inte är bra att ha tyst omkring sig för länge om man hör röster, och det har jag ju själv konstaterat också, går ju omkring med min mediaspelare typ hela tiden. Enda klassiska jag har på den är Vanessa-Mae, hon spelar helt underbart violin, men mest lyssnar jag på skirvor när jag lyssnar på klassiskt, har nästan alla Vanessa-Mae också, många från loppis som mamma köpt åt mig för jag har berättat för henne att jag gillar Vanessa-Mae, min mamma är snäll ^^

Syrrans Xbox 360 Live kompis var ju på sjukhus en tid och mamma sa idag att hon bett för honom, det hade jag inte ens tänkt på att göra -_-; Men jag brukar be för mamma, pappa, syrran och min farfar nu när han fick en stroke och ligger på bäddavdelningen... Borde säkert be för flera, typ min farmor också fast hon sagt att hon inte tror på Gud, för på hennes konfirmationsdag fick hon veta at hennes favoritbror dött i kriget :( Inget som direkt uppmuntrar en till att tro på Gud... Min farfar var också med i kriget, han var bara 17 när han hamnade i kriget, och tyskarna hade gett dem amfetamin O_O

Pappa reser ju så mycket, han har varit nästan hela sommaren i Portugal, så jag ber jämt för att han inte ska råka ut för något, specielt när jag hörde om en flygolycka, det är läskigt att tänka sig att han flyger så mycket och så hör man om en flygolycka... Fast i och för sig är det ändå större risk för bilolyckor... Jag vet inte.

Jag pratar mycket med Gud, eller ber, eller vad man nu ska säga, jag ber just nu att han ska hjälpa mig att må bättre hemma den här gången än förra, jag vill inte egentligen tillbaka till psyket trots att det är meningen att jag ska vara på intervallvård, men om jag klarar mig de här 8 dagarna bra så ska jag fråga om jag får vara hemma helt för då är det lättare att ta det lugnt och saker, man behöver inte ens klä på sig om man inte orkar, och så varmt som här är nu så är det skönt att bara gå omkring i nattlinne hela dagen :)

Det är mycket tack vare Melody Carlsons böcker jag kommit så bra i kontakt med Gud, efter att ha sysslat med Wicca i tonåren, men det gjorde bara att jag hörde mera röster och grejs, att lämna över sig själv till Gud har fått mig att må bättre. Jag vlll tro att det finns rättvisa i världen, att min morfar är i helvetet för det han gjorde med mig, syrran och säkert mina kvinnliga kusiner också när de var små. Pedofiler ska hamna i helvetet för de förstör en så mycket, men Gud renar oss, det är pedofilerna, inte vi, som är smutsiga.

I kyrkan hörde jag rätt intressant om att man ska vara snäll mot invandrare och änkor och faderlösa, invandrare! Det betyder att rasister syndar, för mamma sa att det står på flera ställen i bibeln att man ska vara snäll mot invandrare (och fattiga och änkor och faderlösa). Själv är jag fattig, så var snälla mot mig, haha xD Jag lever typ på nudlar :P Men jag har gått ner från 98 till 87,1 så det är bara bra xD Okej, så jag spyr ibland upp maten, om jag får mycket ångest, men min bulimi ÄR bättre, förrut kräktes jag typ varje dag... Inte bra för tänderna och halsen...

Sedan har jag haft öroninflamation och fick droppar mot det, men det skulle jag sluta med igår men mitt öra gör fortfarande ont ibland så det är nog inte bra ännu :/ Måste kanske fara till hälsovårdscentralen... Itne för att jag VILL äta antibiotika, skulle vara mycket bättre om de här örondropparna hade fungerat -_-


Kommentarer
Postat av: Maria

Vad roligt det är att läsa att du blivit bättre, inte skär dig lika ofta, fått komma hem osv. Jag har tänkt på dig och hoppas att allting ska bli bra.Det där med klassisk musik kan nog delvis stämma. Fast jag tror att det är av den orsaken att de som lyssnar på klassiskt oftast är äldre människor som redan är "bättre".

Men allt fler unga har ju också börjat lyssna på klassiskt och uppskatta musik som inte kräver förstärkare, datorer och sånt. Har själv upptäckt att jag faktiskt gillar en del klassisk musik. För ett par år sedan gillade jag inte alls den musikstilen.

Tur att smaken ändras med åren. :)svar: Jo, Murder she wrote såg jag ofta på förut när serien gick på SVT, men nu har den fallit ur mitt minne. Tack för att du påminde :) Men Miss Marple är ju ändå bäst (och sötast).

Ooh, Arkiv X har jag jättelänge tänkt ladda ner. Brukar du se på Californication? Där har han som spelade Mulder huvudrollen.

2009-08-06 @ 18:54:35
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0