Livin Dead Dolly

Jag har lagat en egen living dead doll :P  http://www.livingdeaddolls.com/En 16 euros docka från Hong Kong med lite akrylfärg, vit, svart och röd. Man ser det inte men hon har röda ögon också ;) Det ser mera ut som en trä än en plastdocka för den är målad med pensel. Den har äntligen slutat stinka xD Vet inte varför men akrylfärg på plast luktar tydligen, oh well, den blev bra, jag tycker den är rätt söt faktiskt. Den är blekare än jag är, för jag har faktiskt fått lite färg nu i sommar, utan att ha brännt mig :O Jag undrar om det beror på att mitt HB (järn i blodet) är bättre än det varit sen jag var 15 och för första gången hade lågt HB, det var för att jag var vegetarian enligt en läkare, han menade att min kropp inte tar upp järn ut växter så till och med mina järntabletter är äkta hemoglobin, eller blod med andra ord. Nu ska jag äta tomat mozarella pasta och se på Mythbusters. (jo, jag föredrar fortfarande vegetariskt, men jag äter ju mina järntabletter varje dag så det skadar inte att jag äter mest vegetariskt :))

Kommentarer
Postat av: Cvad söt du är <3

btw, jag kanske åker till finland om en mån. vill du ses då?2009-08-11 @ 13:59:42
URL: http://cherrycandy.blogg.se/
Postat av: Maria

Fin bild på dig :) Men dockan var allt bra läskig (men det är väl det som är meningen också?).sv: Det är konstigt att det alltid hopar sig en massa grejer, och att allting alltid ligger på fel ställen. Men när det å andra sidan är städat så hittar man ingenting.Nej, det förstås. Men jag förstår inte hur du hinner med att lyssna på alla de där låtarna. Har du inga som du gillar extra mycket då? Favorit-favoriter? ;)Precis. Har de en gång splittrats är det ingen mening med att börja igen. Då blir det bara mycket sämre istället.

Okej, själv kan jag inte säga att jag brukar lyssna på finsk metal så jag har inte mycket att säga till om den saken. Det närmaste jag kommit är väl kanske HIM. Hehe. Jag gillar mjukare, mer lyssnarvänlig musik. Sånt som man kan gå omkring och nynna på.

2009-08-11 @ 17:45:20
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Maria

sv: Åska är mysigt :) (Fast antagligen mindre mysigt om man är kattunge och sitter under bilen :P)Ska kolla upp de du skrev på Spotify, om det är någonting som faller mig i smaken. Intressanta namn har de ju i alla fall. ;D

Min ringsignal just nu är Ayo Technology med Milow.Jag tycker att sådana där porslinsdockor är läskiga nog som de är, skulle inte våga ha någon sån i mitt rum. De påminner om skräckfilmer om dockor som får liv och kommer och mördar folk. Hu...

Sätt ut en bild av den där Bloody Mary.

2009-08-11 @ 20:50:27
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0