and god is on your sideJag har blivit helt kär i den här låten haha. Han har väldigt speciell röst. Bra bra bra synthmusik haha ^^

Så den får bli det nya årets låt, för det är sista december idag, så GOTT NYTT ÅR till er alla!

how long have you been free
in this world of hate and greed
is it black or is it white
let's find another compromise

and our future's standing still
we're dancing in the spotlight
where is the leader who leads me
i'm still waiting ...

leaving home ...
and god is on your side
dividing sparrows from the nightingales
watching all the time
dividing water from the burning fire ... inside

and god is on your side
dividing cruelty from tenderness
watching all the time
dividing fiction from reality

move in circles walk on lines no human being in sight
calm the winds and calm the seas
let's try another kind of peace
who fights this holy civil war
a million men in uniform
wo ist der führer der mich führt?
ich warte immer noch ...!

and god is on your side
dividing presence from our history
watching all the time
dividing deaf men from the listening ones

leave a light on in the night for me, that i can find you
remember when we both where young and reckless and so curious ...

now you're hiding from your child ... a new day's dawning
remember that you felt alive, sometimes ...

and god is on your side
dividing soldiers from the fisherman
watching all the time
dividing warships from the ferryboats


Får se vad jag hittar på att göra idag, går säkert hem till mamma och pappa och syrran idag, bara jag kan slita mig från datorn, måste lyssna på mera Wolfsheim och se om deras andra låtar är lika bra :P Har typ bara hört tre, men de var bra, haha xD Snart har jag hört fyra, lol xD Nu har jag hört fyra och de var alla bra :P
Borde lyssna på Rammsteins nya skiva också, och se på House som äntligen blev nerladdat (9 avsnitt av säsong 6). Men nu ska jag nog klä på mig lite mera (för det är vinter ute liksom) och gå över till mina föräldrar.
Det är roligt att upptäcka nya bra band, även om jag faktiskt lyssnat på två låtar av Wolfsheim väldigt länge så är det först nu jag lagt in hela deras discografi på min mediaspelare.

Men jag är fortfarande bajs-sur över att man nte får tag på X-Fusions nyaste skiva i Finland eller på torrents :[

GoD and DoG

Fick den här videon av min mamma via e-post, den är verkligen jättefin, och stämmer så precis!Här är våra egna (sovande) sötnosar:SnuffeLillen


Bor hemma hos mina föräldrar.

Och här är jag med rött hår :P
Jag hade ett ordentligt bulimianfall idag, tog två timmar allt som allt att käka upp och kräkas upp allt jag köpt + rester från julgodiset, nu är jag helt slut, men ångesten är iallafall borta. Ibland undrar jag om det inte vore värt det att bara börja skära sig igen för att slippa det här äta-kräkas-äta-kräkas-äta-kräkas. Jag kommer liksom inte på några smarta sätt att bli av med ångesten, sure, jag kan ta en seroquel eller två men det hjälper ändå inte, trots att seroquel tydligen ska vara ångestlindrande. Man skulle tro att med en så stor dos som 900mg om dagen av seroquel prolong och två stycken 200mg vanlig seroquel vid behov skulle hålla ånhgesten borta, men nej, det fungerar inte. Bajs.

Var och hämtade mediciner idag och det var HALT SOM FAN, jag gick försiktigt men höll på att halka kull när jag som tur är råkade stå vid en vägskylt som jag tog tag i, mina reflexer är det tydligen inget fel på, däremot har jag balans och kordiantionssvårigheter (och koncentrationssvårigheter och svårt att följa med i samtal och yrselanfall och yada yada). Men balanssvårigheter och HAL IS är verkligen ingen bra kombination, det tog dubbelt så länge att komma till rehabiliteringen efter mediciner som det normalt gör. Samma sak om jag har kraftiga yrselanfall, då är jag nämligen tvungen att bara sätta mig ner och vänta så jag inte svimmar, förrut brukade jag ju svimma när jag var ute och gick ibland men nu kan jag hindra det före det händer, för man kan slå sig rätt illa om man rammlar handlöst som man gör när man svimmar.

Igår när jag var och handlade (xylitoltuggummi, nikotintuggummi, nudlar, barnmatsburkar med frukt) så träffade jag min farbor och vi stod säkert och pratade i en timme, det var då jag märkte att jag igen börjar få svårt att följa med i samtal, tankarna liksom bara halkar iväg någon helt annanstans, samma sak med de jag pratade med på rehabiliteringen idag. Jag fattar inte? Jag har tait mina mediciner som jag ska, och ändå har jag symptom på att jag håller på att hamna i en psykos? Får hoppas medicinerna (som ger mig alla mina andra fel, grr...) inte låter det gå så långt, för jag har ju både min peratsin-injektion och mina 900mg seroquel prolong som är antipsykotiska. Eller så dissocierar jag bara, brukar jag göra när jag blir stressad, fast jag tycker inte jag stressat något? Nåväl, 7.1 ska jag ju in på psyk och ta det lugnt igen.

Imorgon kommer, vad ska man kalla henne? Min personliga hjälpare, hon hjälper andra också förståss, det är hennes jobb. Men iallafall, imorgon kommer hon hem till mig för första gången, jag HAR träffat henne, och hon verkade riktigt trevlig, så jag hoppas det går bra. Men hur jag ska orka städa vet jag inte, jag har nog antagligen stressat upp mig över något för jag är helt slut. Men vi behöver nog inte städa ALLT (skulle säkert ta en vecka minst xD) utan kanske bara lite? Hon fattar väl nog om folk inte orkar med tanke på att hon jobbar ett sådant jobb hon gör.

Kanske vore bäst att lägg sig på spikmattan (bara jag redan har sjukt, i typ matstrupen och magen och i halsen från allt spyende) och försöka slappna av. Sätta på någon bra skriva kanske. I morgon eller övermorgon måste jag antagligen fara och köpa mera Coca Cola Zero så det räcker över nyår :P Drack inte så myket på julen för jag var hemma hos mina föräldrar, och drack inte alls när jag hade magsjuka, jag HATAR att spy läsk, det känns riktigt som om det fräter, och jag hade kräk-magsjuka, spydde mest vatten och galla eftersom vatten var det enda jag fick i mig. Usch, hatar att vara sjuk, och blir det så lätt dessutom, men någon svininfluensa har jag nog inte ännu haft, antar man märker att man har det om man får det. Nej, jag är inte vaccinerad och tänker inte frivilligt gå och be att få något som gör vissa (känsliga) människor sjuka, jag är nämligen känslig för sådant, hela armen min var stel efter stelkrampsvaccinet och då är det ett gammalt beprövat vaccin och inte något nytt hopkok som inte testats ordentligt som svininflenssavaccinet.

Media hypar alltid upp allting, min farbror räknade upp vissa saker som på sina tider oroade hela folket och sen visade sig vara tja, helt osanna, och det kryper ju hela tiden fram nya saker om att global uppvärmning också är en sådan grej. Nåväl, om tio år vet vi :)

lite mera heavy tysk julmusik

När vi nu en gång hade Rammstein måste vi väl ha lite julmusik också, O Tannenbaum av Unheilig med en mysig brasa. Unhelig är också ett av mina favoritband (har säkert 100 favoritband) som jag har svårt att få tag på skivor med, men jag har lyckats ladda ner musik av dem, bland annat deras julmusikalbum Frohes Fest, som är på min mediaspelare oavsett årstid, så ja, det kan bli julmusik mitt i sommaren, det är helt slumpmässigt :POch blir det inga flera inlägg från mig före jul och nyår så får jag väl önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

RammsteinJa, de ÄR verkligen jättebra live. Seriöst coolt, en av mina favoritlåtar till och med ;)Och svar till var i Finland jag bor, jag bor i Väståboland heter det nuförtiden ;)

julgröt och skitsnack

Det var julgröt på rehabiliteringen på psyk idag, jag var trött, deprimerad och mådde illa, borde stannat hemma istället, kände mig bara malplacerad. Innan jag var dit var jag till socialen men de behöver bankutdrag för november månad och bankerna har ju strejkat, om jag förstått det rätt ska de inte strejka imorgon? Så ska efter det då isåfall, men det är ju julfesten för Duetto imorgon också så var nyss och duchade, det är en bra sak att göra när man har ångest, hoppa i en het duch, men effekten är borta av det nu så ursäkta om det blir mera stavfel än vanligt för mina händer skakar.
Åt inte så mycket på julgröten så det gör nog inget att jag inte rusade hem och kräktes (skulle varit lätt med tanke på hur illa jag mår, jag undrar om jag har magsjuka eller något? För jag mår verkligen skitilla.)

Så ja, jag vet inte vad jag ska skriva, skirver bara för jag inte skrivit på länge så ingen tror jag dött eller nåt.
Hm... Ja, jag har börjat se på, och snart sett hela säsongen av, Diagnos: Okänd, fortfarande på Sveriges Tv 3 på Internet. "En verklighetens Dr. House". På tal om House så har ju säsong 6 av det börjat för en tid sedan, men inte sett det än iallafall.

Snart firar jag 11 år som pokémonspelare, för det var när jag var 12 efter julen som jag köpte ett GameBoy Color och Pokémon Red. Nu ska ju nyversionerna av Gold och Silver komma nästa år, det är min hittils favoritserie av Pokémon så det ser jag fram emot, och att jag överhuvudtaget SER frammåt, även om det är något så litet som ett nytt spel, är väl bra antar jag, för jag har varit seriöst deprimerad, vet inte om jag klarar julen utan psykbesök men ska försöka iallafall, ska ju in 7.1 iallafall.

Har fått beslut att jag ska få en personlig hälpare som ska hjälpa mig med typ saker? Städning var väl mest akut... Seriöst, min wcbytta har mögglat igen, säkert för jag kräkts och inte torkat efter mig (vilket jag gör på psyk för annars blir städerskorna sura för de får extra mycket jobb och jag vill inte vara jobbig)... Borde typ börja skölja byttan med duchen efter att jag haft mina anfall av hetsätning och kräkts mera än vanligt (vanligt är att jag kräks upp det jag ätit normalt, men rätt ofta hetsäter jag ju också).
Hetsätning räknas om man äter mera än en normal person skulle göra under en kort tid, till exempel brukar inte normala människor slänga i sig två liter glass bara liksom sleva i sig på typ en halv timme? Jag får iofs "bara" i mig en och en halv liter innan jag MÅSTE kräkas för det är så jävla spännt i magen. Min fetish för tillfället är Eldorados Lakritsglass, 1.71 euro per paket, och glass är lätt att spy upp, inte som bröd som jag käkar på psyket eller choklad, seriöst, det är svårt att spy upp choklad, det är klibbigt liksom? Och bröd klibbar ihop sig och kommer upp i klumpar. haha, ingen är väl intresserad av hur det är att spy upp olika saker, varför började jag skriva om det? xD Kanske för det är det som tar störst del av mitt liv just nu?

Jag har inte läst så mycket som jag brukar, typ bara läst sista boken av Harry Potter-serien, mest sett på saker, som Murder, She Wrote, ÄLSKAR den serien, hon som spelar huvudrollen är en söt gammal tant och det är roligt att försöka klura ut mysterierna innan hon gör det, som att läsa Agatha Christie-böcker, inte så mycket blod och skit utan mera mysterier om hur folk tänker och hur saker och ting gått till, och så lurar ju hon i Murder, She Wrote ofta mördarna och sedan just när hon ska bli mördad visar det sig att polisen lyssnat hela tiden xD Trevlig gammal serie det :) Tror de visat det på SVT för jag vet att jag sett det på TV när jag bodde hemma. Sen ser jag på CSI Miami också, mord är min grej liksom xD Vad annat borde man se? Kanske True Blood eftersom vampyrer är min grej också, knappnytt gjrode ju narr av Twilight och True Blood me nja ghar inte sett någondera än iallafall o_o

Sen så ska jag bara meddela världen att för 3 dagar sedan hörde jag Lady Gaga för första gången, och Bad Romance tyckte jag inte var en så dålig låt som jag trott att hon skulle vara, då det som är populärt oftast är skit, men Gaga var en possitiv överraskning då med andra ord :P Påminde mig om Leila K vars Greatest Hits-skiva jag har, den är bra "dö-lyssning", när man inte orkar tänka så mycket är det skönt att lägga på den skivan. Fast Leila K rappade typ, medan Gaga faktiskt sjunger. Så för två dagar sedan drack jag en halv flaska vodka med en liter äppeljuice och lyssnade på Lady Gaga o_O Jepp, jag ville bara dö, men istället gjorde jag något totalt idiotiskt som supa och lyssna på POPULÄR musik, woo hoo xD Jag som typ lyssnar på band vars downloads och skrivor man typ aldrig får tag på :/ Jag fick inte X-Fusions nyaste skiva från platta.net så nu ska jag kolla om man kan beställa från utlandet och be pappa vara md på me sitt kreditkort :P För man måste alltid ha kreditkort för att beställa från utlandet, OCH, jag VILL ABSOLUT HA DEN SKIVAN! Har hört låtar från den på youtube och de är BRA, X-Fusion är typ mitt favoritband o_o Sen har ju Blutengel och Terminal Choice gjort nytt material, hört det på youtube också, vill ha det också xD Men man får ta det SLOW för jag har ju inte hur mycket pengar som helst liksom :/ Men om jag försöker sluta värka i mig onödiga saker jag bara spyr upp och jag SKA inte köpa mera vodka, hade bara kvar den eftersom jag drack för att kunna sova innan jag bytte från Stilnoct till Tenox igen och fick melatonin utskrivet igen (det vet psyket om, jag berättade det för Miranda tror jag det var? Mitt minne är dåligt...).
Jag menar, nog kan pappa väl köpa en skiva till mig då han köper spel till syrran? (vi betalar själva förståss, syrran köper typ inget annat än spel, så hon har många till sin Xbox 360. Jag laddar ner spel till min DS för jag har inte råd att köpa spel, de är liksom 50 euro styckena o_O)

Har spelat Animal Crossing Wild World nästan varje dag nu, det spelet har jag faktiskt men jag spelar en nerladdad kopia för jag orkar inte byta spel i DSen, har en R4, så har fuskkoder till det xD Har bästa huset på bara en månad O_O Tog ju ffs EVIGHETER utan koder o_O Sen har jag spelat Pokémon Mystery Dungeon Explorers Of Sky, fuskat i det också för det är samma som jag tidigare spelat xD Så blev Lv Upp massor och ljudet när jag blev det gillade inte syrran när jag spelade bakom henne när jag var hemma hos mina föräldrar xD
Det suger att man inte egentligen har RÅD med typ något, så man är olaglig istället bara för annars skulle ju hobbyn bara dö ut :/ Och jag behöver mitt roliga för jag är så deprimerad annars :/ Har ingen antidepressiv just nu, okej, så lite bättre har det blivit i och med att jag fick reda på att min sköldkörtel är i underproduktion och fick medicin mot det, eftersom depression är ett av symptomen, trötthet också, men jag sover ytligt och vaknar mycket så trött är jag ändå :/ Knappnytt är ju iallafall bra gratis roligt xD Prenumererar på deras nyhetsbrev så varannan fredag får jag mejl att det kommit ett nytt knappnytt :D Det där de gjorde narr av Twilight var ett av de roligaste på länge :D För jag är ingen idiot som blir sur bara för att något sådant som knappnytt gör narr av något jag gillar (alltså vampyrer) utan jag tycker istället det är roligt :P
Syrran undrade varför jag gillar vampyrer, jag vet inte, jag bara gillar dem (kanske jag är nekrofil haha xD), och har gjort det länge, jag har ju läst en massa Anne Rice böcker och till och med Bram Strokers Dracula ;) En nyöversättning, den boken är så gammal att jag inte vågade mig på att läsa den på engelska xD Samma läste jag Harry Potter på svenska bara för mamma köpte första boken på svenska, så läser inte alltid på originalspråket även om det skulle råka vara engelska, som jag faktiskt är bra på :P Inte som finska, vilket jag suger på xD Okej, så jag brukar fatta vad folk pratar om även om de pratar på finska, men delta i ett samtal på finska klarar jag INTE av O_O Så tänkt att om jag ska tatuera mig får jag väl göra det i Sverige för att få förklarat vad jag vill ha :P Vilket är en ängel på höger överarm :] Men jag har bestämt mig för att inte tatuera mig förrän jag är minst 25 för att vara riktigt säker på att jag VILL det, det är fucking permanent o_O Gillar sådana gamla målningar av änglar, och samlar på glansbilder med änglar :] Har ett kort med en jättefin ängelmålning som jag nog sett innan jag fick kortet också, fick det av diakonissan Brita när hon såg min "innerdörr" till ytterdörren som jag har klistrat upp mina glansbilder på :) så jag har lite konstiga hobbys <_< Samlar ju på dockor också, vilket kanske inte är så många 23åringar som gör xD Men Living Dead Dolls är ju prefekt för alla mina hobbys xD Synd att de är så dyra bara, men de är ju samlarobjekt :/

Något jag blivit inne på igen är Neopets :D De har rätt kul spel och man vinner ju neopoints man kan samla eller köpa saker för :] Och det kostar INGET :D Och nu i december har de ju adventskalendern så man har fått mycket gratissaker och neopoints varje dag :) Och man MÅSTE inte mata sin neopet xD Min är typ dying eller nåt sånt men de dör inte :P Neopets var det första jag gjorde på Internet, seriöst, det första som fick mig vilja ha Internet då för många år sedan xD Nu har man ju bredband och så med då hade man modem som förde oljud när man skulle in på nätet och blockade telefonlinjen och sådant xD Det här med datorer har gått MYCKET frammåt o_O För det var inte många år sedan o_O Och TV på Internet, bäst ever om man inte orkar med något xD

Men nu har jag skrivit ett sjukt lång inlägg igen trots att jag inte har något att skriva om, hm... Men det är bra att snacka skit när man har ångest, för nu har den dämpats, jag mår fortfarande illa men min ångest har minskat iallafall. Ska ta och se på något, typ Diagnos: Okänd, och vänta på att det blir natt så man får sova. För Tenox tar bort ångest då den ju är benzo, så längtar alltid efter min sömnmedicin o_o

RSS 2.0