GoD and DoG

Fick den här videon av min mamma via e-post, den är verkligen jättefin, och stämmer så precis!Här är våra egna (sovande) sötnosar:SnuffeLillen


Bor hemma hos mina föräldrar.

Och här är jag med rött hår :P
Jag hade ett ordentligt bulimianfall idag, tog två timmar allt som allt att käka upp och kräkas upp allt jag köpt + rester från julgodiset, nu är jag helt slut, men ångesten är iallafall borta. Ibland undrar jag om det inte vore värt det att bara börja skära sig igen för att slippa det här äta-kräkas-äta-kräkas-äta-kräkas. Jag kommer liksom inte på några smarta sätt att bli av med ångesten, sure, jag kan ta en seroquel eller två men det hjälper ändå inte, trots att seroquel tydligen ska vara ångestlindrande. Man skulle tro att med en så stor dos som 900mg om dagen av seroquel prolong och två stycken 200mg vanlig seroquel vid behov skulle hålla ånhgesten borta, men nej, det fungerar inte. Bajs.

Var och hämtade mediciner idag och det var HALT SOM FAN, jag gick försiktigt men höll på att halka kull när jag som tur är råkade stå vid en vägskylt som jag tog tag i, mina reflexer är det tydligen inget fel på, däremot har jag balans och kordiantionssvårigheter (och koncentrationssvårigheter och svårt att följa med i samtal och yrselanfall och yada yada). Men balanssvårigheter och HAL IS är verkligen ingen bra kombination, det tog dubbelt så länge att komma till rehabiliteringen efter mediciner som det normalt gör. Samma sak om jag har kraftiga yrselanfall, då är jag nämligen tvungen att bara sätta mig ner och vänta så jag inte svimmar, förrut brukade jag ju svimma när jag var ute och gick ibland men nu kan jag hindra det före det händer, för man kan slå sig rätt illa om man rammlar handlöst som man gör när man svimmar.

Igår när jag var och handlade (xylitoltuggummi, nikotintuggummi, nudlar, barnmatsburkar med frukt) så träffade jag min farbor och vi stod säkert och pratade i en timme, det var då jag märkte att jag igen börjar få svårt att följa med i samtal, tankarna liksom bara halkar iväg någon helt annanstans, samma sak med de jag pratade med på rehabiliteringen idag. Jag fattar inte? Jag har tait mina mediciner som jag ska, och ändå har jag symptom på att jag håller på att hamna i en psykos? Får hoppas medicinerna (som ger mig alla mina andra fel, grr...) inte låter det gå så långt, för jag har ju både min peratsin-injektion och mina 900mg seroquel prolong som är antipsykotiska. Eller så dissocierar jag bara, brukar jag göra när jag blir stressad, fast jag tycker inte jag stressat något? Nåväl, 7.1 ska jag ju in på psyk och ta det lugnt igen.

Imorgon kommer, vad ska man kalla henne? Min personliga hjälpare, hon hjälper andra också förståss, det är hennes jobb. Men iallafall, imorgon kommer hon hem till mig för första gången, jag HAR träffat henne, och hon verkade riktigt trevlig, så jag hoppas det går bra. Men hur jag ska orka städa vet jag inte, jag har nog antagligen stressat upp mig över något för jag är helt slut. Men vi behöver nog inte städa ALLT (skulle säkert ta en vecka minst xD) utan kanske bara lite? Hon fattar väl nog om folk inte orkar med tanke på att hon jobbar ett sådant jobb hon gör.

Kanske vore bäst att lägg sig på spikmattan (bara jag redan har sjukt, i typ matstrupen och magen och i halsen från allt spyende) och försöka slappna av. Sätta på någon bra skriva kanske. I morgon eller övermorgon måste jag antagligen fara och köpa mera Coca Cola Zero så det räcker över nyår :P Drack inte så myket på julen för jag var hemma hos mina föräldrar, och drack inte alls när jag hade magsjuka, jag HATAR att spy läsk, det känns riktigt som om det fräter, och jag hade kräk-magsjuka, spydde mest vatten och galla eftersom vatten var det enda jag fick i mig. Usch, hatar att vara sjuk, och blir det så lätt dessutom, men någon svininfluensa har jag nog inte ännu haft, antar man märker att man har det om man får det. Nej, jag är inte vaccinerad och tänker inte frivilligt gå och be att få något som gör vissa (känsliga) människor sjuka, jag är nämligen känslig för sådant, hela armen min var stel efter stelkrampsvaccinet och då är det ett gammalt beprövat vaccin och inte något nytt hopkok som inte testats ordentligt som svininflenssavaccinet.

Media hypar alltid upp allting, min farbror räknade upp vissa saker som på sina tider oroade hela folket och sen visade sig vara tja, helt osanna, och det kryper ju hela tiden fram nya saker om att global uppvärmning också är en sådan grej. Nåväl, om tio år vet vi :)

Kommentarer
Postat av: Helena

Åh, vilken fin video. Vad glad jag blev av den...sådär gråtmilt glad...har ju hund själv och vet hur mkt kärlek det är. :)

2009-12-29 @ 00:12:17
Postat av: Maria

Du måste kämpa emot bulimin. Du måste tänka att du klarar att leva utan att spy upp mat, skära dig och ha ångest. Jag vet att du klarar det.sv: Om det där med migränen.. Hur ofta brukar du ha migrän?

Jag har inte haft migrän nu på flera månader, så det kom lite som en överraskning nu. För några år sedan så hade jag migrän minst en gång i månaden, och då var det alltid riktigt jobbigt så att jag började spy av det.

Har läst nånstans att migräniker normalt sett har ett migränanfall i månaden ungefär, i genomsnitt då.Jag kan inte svälja piller så jag har aldrig (!) tagit en enda värktablett i hela mitt liv. Aldrig. :P Det är nog bara nånting psykiskt det där med att jag inte får svalt dem, men jag klarar mig bra utan. Jag brukar alltid gå och lägga mig i ett mörkt och tyst rum istället när jag får migrän.

Fast mamma sa att det finns nån sorts brustablett eller nåt liknande mot migrän nu också. Den tål säkert att testas.Avatar var otroligt megabra. Du måste verkligen se den. Jag blev sjukt imponerad. :D

2009-12-30 @ 21:00:18
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0