RammsteinJa, de ÄR verkligen jättebra live. Seriöst coolt, en av mina favoritlåtar till och med ;)Och svar till var i Finland jag bor, jag bor i Väståboland heter det nuförtiden ;)

Kommentarer
Postat av: Maria

Rammstein är bra. Fast den där nya låten, Pussy, är verkligen dålig. :P Den drar ner helhetsintrycket man fått av dem.sv: Jag tycker också att låten är så otroligt fin! :D

Och tack! Vad roligt att du tyckte om bilden, det var faktiskt från dig jag fick inspiration när du skrev om änglar förut. Då kom jag på att jag kunde sätta änglavingar på bilden. :)Låter trevligt att få besök så där ibland. Säkert roligt med sånt så att inte vardagen blir för enformig. Jag har en faster som är diakonissa, och hon gör också många hembesök.

Man behöver ju inte tolka Bibeln så bokstavligt, så jag tycker absolut inte att det är någon synd att pierca eller tatuera sig. Jag hittade en religiös tatueringssida som stöder taturingar: http://www.religioustattoos.net/Bible_Support/index.php

Jag skulle själv också vilja ha någon fin liten diskret tatuering. Inte någon stor drake över hela armarna eller nåt sånt, utan bara nån liten blomma någonstans. Änglar är jättefina som tatueringar också.Vad tråkigt att julmiddagar ska vara jobbiga på det viset. Men kan du inte tänka som så att alla människor frossar i mat under julhelgen, så då kan ju du också göra det utan att ha dåligt samvete över det efteråt?Huj. Det gäller att försöka fötränga det faktum att man ligger i tandläkarstolen och låta tankarna sväva iväg till andra håll. Fast det är oftast svårt, så jag brukar räkna flygplanen eller kaninerna på planschen i taket ovanför stolen istället. :PJag har både en stationär och en sån där mini-laptop. Den lilla använder jag dock mest till att se på filmer med. Den är så praktisk att ta med sig överallt. Dessutom kan man lätt ta med den i skolväskan också utan att folk märker att man har en dator där (har man en som syns kanske folk får för sig att stjäla. inte för att sånt är så vanligt i just min skola, men man kan ju å andra sidan aldrig vara säker). Fast jag rekommenderar inte en sån liten om man ska använda den hela tiden, för man tröttnar nog på den lilla skärmen också. Men praktisk är den som sagt.Du har nog rätt i att jag inte fattade så mycket, men det lät faktiskt riktigt intressant det där. Nästan så jag blev sugen på att börja spela själv också.

Kan förstå att du är bra på det när du kan så där mycket om alla olika pokémons och deras förmågor. Om man kunde tävla i sånt där (kan man?) så hade du ju vunnit.

De där bilderna på pokémons var ju skitsöta dessutom. Jag gillar såna där söta grejer.

Du borde börja med IRL-rollspel. Sånt verkar häftigt. Finns det nån rollsspelsklubb i närheten av där du bor?

2009-12-21 @ 15:49:22
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: dudda

ja jobbigt om vågarna inte funkar perfekt, då blir man ju helt paranoid!<3

2009-12-22 @ 08:26:42
URL: http://bulimicriot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0