now I'm the focus of my dream

Jag har brännt mig fem gånger allt som allt, sen petar jag upp såren igen, kommer bli fula ärr av det... Men jag får skylla mig själv. Jag är välidigt sugen på att skära mig själv hela tiden, men försöker låta bli, det är illa nog at jag rispat mig och brännt mig... På måndag ska det vara vårdplansmöte och mamma skulle komma med, mina föräldrar anser att jag inte får rätttillräkligt med hjälp.

Jag läser en Ut Ur Mörkret som är en verkligetsbaserad historia, den verkar väldigt spännande, vill bara tillbaka till psyk och läsa mera xD Kunde inte läsa i morse för jag var så trött att jag såg dubbelt :/ Därför somnade jag om efter lunchen och sov till halv tre. Den handlar om en kvinna som har ett "perfect" liv men ändå blir så deprimerad att hon försöker ta livet av sig och om hur psykiatrikern som hon pratar med upplever det, den är skriven av båda två. Mycket spännande :] Inte världens kortaste bok heller... När jag är klar med den ska jag ge Twilight en andra chans, blir tyvärr så oconcentrerad och rastlös av min ena medicin att jag inte lyckades läsa mera än kanske ett kapitel, om ens det.

Jag vaknade av en av mina otäcka minnesmardrömmar igen, tror jag, jag minns den inte längre, men jag har för mig att jag var och hämtade min vid behovs medicin någon gång på natten...

"Det bästa sättet att hämnas på de som gjort en illa är att leva ett gott liv." min mamma.

Kommentarer
Postat av: Evelina

Det var en himla bra citat!

2009-02-03 @ 13:05:40
Postat av: nattbarn

Jag vet :) Min mamma är smart :)

2009-02-04 @ 10:48:53
URL: http://nattbarn.blogg.se/
Postat av: Maria

Smart mor du har :)Twilight!!! :D Jag har snart läst ut "Om jag kunde drömma" för andra gången på en vecka. xD Sen får jag väl läsa "När jag hör din röst" ett varv till också om inte trean och fyran har kommit till posten tills det. :P

2009-02-04 @ 16:14:35
Postat av: C

Kan tyvärr inte hålla med om att din mor är speciellt smart, skulle någon göra mig så illa så att jag blev psykiskt störd skulle den personen vara död på en minut, mina föräldrar skulle aldrig tillåta det, vem det än var.

2009-03-18 @ 14:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0