epilepsi och mediciner

Jag hade ett epileptisk anfall förra måndagen, så hela förr veckan gick liksom i en sorts dimma, blir alltid sådan efter att jag fått ett anfall. Läkaren höjde min dos epilepsimedecin så får hoppas det räcker nu, har fullt med blåmärken överallt eftersom ja grammlade från stolen när jag fick anfallet ;/ Pappa lär ska ha rusat upp och hållit i mig så jag inte slog mig ännu mera, själv minns jag som vanligt ingenting av anfallet och en stund före och efter. Det var min lillasysters födelsedag så min bror var också där, han lär ska ha blivit förskräckt för han visste inte att jag har epilepsi, har väl bara haft det i lite på något år eller så, åtminstone de stora anfallen. Typiskt nog ökar Seroquel vad jag hört risken för att man får anfall men det är annars en bra medicin så ja gvet inte :/ Tror inte jag skulle kunna sova utan den... Har rätt hög dos också, 900 mg per dag + vid  behov.

Idag fick jag min Peratsin-injektion så jag har ont i högra skinkan :(

Kommentarer
Postat av: Maria

Oj, vad tråkigt att du har epilepsi också. :( Som om det inte skulle vara nog med allt annat.Hoppas att du blir bättre snart! Tänker på dig.

2009-07-22 @ 16:25:52
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: nattbarn

De trodde ju det var något psykiskt med mina minnesluckor men tydligen beror de på epilepsi, visste inte att jag hade det innan diakonissan råkade vara hemma hos mig och såg när jag fick ett anfall, hon vet hur sådant ser ut.

2009-07-24 @ 11:41:15
URL: http://nattbarn.blogg.se/
Postat av: Maria

Det var ju bra att du fick en förklaring till minnesluckorna då i alla fall, och kunde börja få medicin för det också.

Konstigt att ingen kommit att tänka på det tidigare. Jag menar, du kunde ju ha skadat dig under dina anfall också.svar: Är det faktiskt så? Vad knäppt att de ska bli tvungna att ha sånt i toaletterna i butiker och bibliotek. :S

Jag menar, jag tror knappast att knarkarna betalar 50cent för att gå på toa i Anttila och ta sina sprutor. Fast det kan ju förstås hända att de hittat sprutor eller något där och därför satt in lamporna.

2009-07-24 @ 13:13:04
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: nattbarn

Jag har nästan alltid fått åtminstone blåmärken över halva kroppen när jag haft minnesluckorna/anfallen så man borde ju ha tänkt på det tidigare ;/svar till svar: Enligt min mamma så är det därför de har blåa lampor, för de hittat sprutor och sedan vill de ju inte ha sådant "på sitt samvete".

2009-07-25 @ 16:10:38
URL: http://nattbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0