tillbaka till psyket...

Jag gick och tog en överdos antidepressiva, jag vet inte varför, det var bara en impuls, så nu är jag tillbaka på psyket tills vidare.
Tror att det att min farfar ligger sjuk efter en massiv stroke har att göra med lite hur jag mår, för jag älskar honom jättemycket och vill inte mista  honom. Psyket ligger typ 100 meter från bäddavdelningen där han ligger så jag går och hälsar på lite nu och då. Har inget annat att göra än spela sims 3 och lyssna på musik/se på tv-serier/film ammars också så.
För det mesta klarar jag nu att styra mina impulser, det är bara ibland jag fuckar up det, som super mig full och skär up armen som jag gjorde på en permis, nu nu har jag inte ens varit till Alko för att lämna tillbaka flaskorna, så jag hoppas jag inte får någon idé om att börja dricka igen.

Det som suger mest med psyket är att man måste stiga upp klockan 8 på morgonen, snark liksom, ofta har jag precis just fått sömn några få timmar innan det. Så buu. Jag har ett shema på vad jag ska göra och idag skulle jag hem. Hämtar lite kläder för eh... sjukhusets kläder är kanske inte riktigt världens snyggaste xD

ute från psyketBlev utskriven på fredag men är trött så inte orkat skriva något. Ser på Braniac nu, sett Project Runway, väntar på att få Sims 3 på posten. Överdoserade lite tabletter idag och drack en stor kopp sötad kakao, Options, det är 40kcal i en kopp, för att försöka lugna ner magen, men det fungerade inte så jag ska föröka med té, har ett lugnande te och ett grönt te med vaniljsmak, vet inte vad som fungerar bäst, kanske gröna teet för det lugnande innehåller inte de typiska tegrejerna då det är koffeinfritt.. Jag vet inte VARFÖR jag skulle överdosera idag, det är dumt och inget annat, men det är för sent att spy upp det iallafall. Lär nog överleva, det var bara antidepressiva, vet inte varför jag hade nio stycken hemma, det är mycket jag inte vet, min koncentration, mitt minne och min kordinationsförmåga är alla dåliga, jag vet inte om det beror på medicinerna eller min sjukdom, vad det nu sen är, har fått höra både borderline och shizofreni. Kordinationsförmångan tror jag dock beror på medicinerna, för jag har annars inte så dålig kordination, bara uselt bollsinne xD Men nu har jag svårt att spela på min DS :/ Så jag hoppas verkligen jag får mitt sims 3 snart, för det är lättare att spela på datorn, dessutom är nya spela alltid spännande medan jag spelar Pokémon Platinum och Harvest Moon DS (och Cute) annars. Här är en cool bild på mig, lol xD Med två söta katter, kolla, jag är på TV XD


RSS 2.0