tillbaka till psyket...

Jag gick och tog en överdos antidepressiva, jag vet inte varför, det var bara en impuls, så nu är jag tillbaka på psyket tills vidare.
Tror att det att min farfar ligger sjuk efter en massiv stroke har att göra med lite hur jag mår, för jag älskar honom jättemycket och vill inte mista  honom. Psyket ligger typ 100 meter från bäddavdelningen där han ligger så jag går och hälsar på lite nu och då. Har inget annat att göra än spela sims 3 och lyssna på musik/se på tv-serier/film ammars också så.
För det mesta klarar jag nu att styra mina impulser, det är bara ibland jag fuckar up det, som super mig full och skär up armen som jag gjorde på en permis, nu nu har jag inte ens varit till Alko för att lämna tillbaka flaskorna, så jag hoppas jag inte får någon idé om att börja dricka igen.

Det som suger mest med psyket är att man måste stiga upp klockan 8 på morgonen, snark liksom, ofta har jag precis just fått sömn några få timmar innan det. Så buu. Jag har ett shema på vad jag ska göra och idag skulle jag hem. Hämtar lite kläder för eh... sjukhusets kläder är kanske inte riktigt världens snyggaste xD

Kommentarer
Postat av: MArieusch, beklagar angående det där med din farfar. om du vill prata så finns jag här <3 är inne på msn ofta och kollar om du är inne, men förstår att du inte kan va inne där så ofta nu när du är inlagd...drygt att gå upp så tidigt, skulle aldrig palla det. :/ och sjukhus kläder är inte snygga, agree. men dom är sköna! :Dkram <32009-06-23 @ 05:14:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0