I have lived the best I can

Jag är full, så ursäkta mitt svammel. Druckit två glas hallon-vodka och inte ätit så jag är tillräkligt påverkad för att inte hålla fast vid den här världen. Eller okej, lite havrekex har jag ätit eftersom jag hatar smaken av alkohol.
Jag söker rus, att slippa bort från den plågsamma vardagen med flytande minnesbilder och konstant ångest, men samtidigt vet jag att det är sumt och inte fungerar för om åtta timmar kommer jag bara ha en huvudvärk som påminner mig om vad jag gjorde. Det jag oftast söker rus från är nikotintuggummi, 6 stycken 4 mg tuggummi får mig att bli skönt yr, men inte nu längre, jag har missbrukat dem för länge, men det kommer bli en paus nu för jag har inga pengar och nästan inga nikotintuggummin kvar, så då återkommer effekten, det vet jag av erfarenhet.
Psyket oroade sig för min konsumption av nikotintuggumi men även utan ruset gör de mig lugnare, därför tar jag dem, och de är dyra, tyvärr, jag blir utan pengar jämt för jag käkar så många om dagen, ska minska.
Jag lyssnar på KoRn, inte direkt min musiksmak men de är bra, ska kanske lyssna på Cradle Of Filth efter, inte heller min musiksmak men jag tycker de är bra. Tar med några skivor till psyket också, eftersom min pappa lånade mig en bärbar dator från sitt jobb så kan jag lyssna på musik högt där också, det är bättre för öronen än hörlurar även om jag har bra hörlurar. Och så får jag försöka skriva klart min novell om en tjej som träffar en vampyr i en värld där folk känner ill att det finns varmpyrer och varulvar :] Skriva är kärlek <3
 Nu ska jag ta det lugnt tills jag ska till Aktiva och träffa Jenni (flickan i min novell heter Jenny btw xD) Nu kan ni titta på en bild av mig och min Brats Superhero docka :P

dödstankar

"If you're frightened of dying and you're holding on you will see devils tearing you're life away, if you've made you're peace then the devils are really angels freeing you from the earth"

Jag har täkt mycket på döden, naturligtvis, jag är fortfarande självmordsbenägen. Men jag tänkte, om någon sa att "du dör imorgon" så skulle jag inte ha något emot det, inte för att jag vill dö, men för att jag har levt ett bra liv, jag är nöjd med det jag fått uppleva. Vad som händer efter att man dör spelar inte så stor roll för mig, vare sig man bara försvinner eller om man hamnar till himmlen eller om man blir återfödd, jag är nöjd, jag har gjort bra saker, mera bra än dåliga tror jag, i mitt liv.

Jag har fortfarande minnesbilder och drömmar om min barndom som medför en massa ångest, men jag har inte skurit mig på en tid nu igen, jag har bankat huvud, handleder, knän och fötter i diverse hårda ytor dock.

Jag såg på Dr. Phil, Saving Grace, om en flicka som blev sexuellt utnyttjad av sin farfar, och när den första paniken lade sig insåg jag att det är inte MIG jag borde skada utan HONOM, min morfar, som förgrep sig på mig. Det var första gången mitt hjärta var överens med min hjärna, för i min hjärna vet jag ju att det inte var mitt fel, men ändå känns det som om det var mitt fel, men det att jag insåg det här är ett STORT steg för mig. TACK Dr. Phil! Vi var bara småflickor, vad kunde och visste vi egentligen att göra för att skydda oss från de vi borde kunna lita på men visar sig vara monster?

I veckoslutet ska jag på skrivarkurs ute i Houtskär, okej, så i princip är det smama kommun nu efter kommunsammaslagningen som jag bor i, men jag bor i Pargas, det är flera timmars bussresa till Houtskär o_O Jag hoppas det ska bli kul, jag är lite nervös, mina mediciner dämpar min kreativitet, vilket suger, men man kan inte göra mera än sitt bästa :)

you mean absolutley nothing to me

Jag skar mig igen på måndagen, ett sår blev så djupt att de undrade om det behövde sys så jag hamnade in på akuten men de bara limmade det och lade fjärilstejp över och sedan lindade de armen. Jag ska verkligen försöka att inte ta med rakblad till psyket...

Jag är lite lugnare än vanligt just nu, har druckit lite vodka blandat med hallonläsk, det smakar inte alltför illa, gillar inte smaken av alkohol, men vem gör nu det? Det smakar ju bara beskt och äckligt. Men jag villa flyga lite idag så jag drack fast man inte får när man är inskriven på psyk men det är länge tills jag ska tillbaka, ska träffa präsen Sara igen, går kanske på kvällsmässan innan, har inte så mycket annat för mig.

Fick min skiva med London After Midnight idag, Voilent Acts Of Beauty, så jag lyssnar på den, den är bra <3

Jag har gett bort min katt till en familj för jag kan inte sköta den när jag är inlagd hela tide :/ Det är sorgligt att ha misslyckats som kattmamma men å andra sidan verkar familjen som fick den vara en trevlig familj så jag hoppas Moses får det bra i sitt nya hem...

RSS 2.0