dödstankar

"If you're frightened of dying and you're holding on you will see devils tearing you're life away, if you've made you're peace then the devils are really angels freeing you from the earth"

Jag har täkt mycket på döden, naturligtvis, jag är fortfarande självmordsbenägen. Men jag tänkte, om någon sa att "du dör imorgon" så skulle jag inte ha något emot det, inte för att jag vill dö, men för att jag har levt ett bra liv, jag är nöjd med det jag fått uppleva. Vad som händer efter att man dör spelar inte så stor roll för mig, vare sig man bara försvinner eller om man hamnar till himmlen eller om man blir återfödd, jag är nöjd, jag har gjort bra saker, mera bra än dåliga tror jag, i mitt liv.

Jag har fortfarande minnesbilder och drömmar om min barndom som medför en massa ångest, men jag har inte skurit mig på en tid nu igen, jag har bankat huvud, handleder, knän och fötter i diverse hårda ytor dock.

Jag såg på Dr. Phil, Saving Grace, om en flicka som blev sexuellt utnyttjad av sin farfar, och när den första paniken lade sig insåg jag att det är inte MIG jag borde skada utan HONOM, min morfar, som förgrep sig på mig. Det var första gången mitt hjärta var överens med min hjärna, för i min hjärna vet jag ju att det inte var mitt fel, men ändå känns det som om det var mitt fel, men det att jag insåg det här är ett STORT steg för mig. TACK Dr. Phil! Vi var bara småflickor, vad kunde och visste vi egentligen att göra för att skydda oss från de vi borde kunna lita på men visar sig vara monster?

I veckoslutet ska jag på skrivarkurs ute i Houtskär, okej, så i princip är det smama kommun nu efter kommunsammaslagningen som jag bor i, men jag bor i Pargas, det är flera timmars bussresa till Houtskär o_O Jag hoppas det ska bli kul, jag är lite nervös, mina mediciner dämpar min kreativitet, vilket suger, men man kan inte göra mera än sitt bästa :)

Kommentarer
Postat av: Maria

Insikter kan komma från de mest oväntade hållen... Dr. Phil verkar vara en smart man.Hur gick det på skrivkursen? Hoppas att du får tillbaka kreativiteten och börjar skriva igen, för du är verkligen bra på det!

2009-03-24 @ 20:38:48
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Mimi

Heej har du msn?

2009-03-24 @ 21:16:21
Postat av: nattbarn

Dr. Phil sa att han skulle ha slagit ihjäl den där farfarn, pappa tycker samma sak om min morfar, så jag antar att jag relaterade väldigt mycket.Jag håller på med en novell om en tjej som träffar en vampyr :] Den kommer jag troligtvis att lägga ut på Din Oas (Peris forum) när jag är klar med den :PMin MSN är fulaflickan@msn.com men jag är inte inne så mycket eftersom jag är inlagd på psyk.

2009-03-27 @ 10:30:04
URL: http://nattbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0