I have lived the best I can

Jag är full, så ursäkta mitt svammel. Druckit två glas hallon-vodka och inte ätit så jag är tillräkligt påverkad för att inte hålla fast vid den här världen. Eller okej, lite havrekex har jag ätit eftersom jag hatar smaken av alkohol.
Jag söker rus, att slippa bort från den plågsamma vardagen med flytande minnesbilder och konstant ångest, men samtidigt vet jag att det är sumt och inte fungerar för om åtta timmar kommer jag bara ha en huvudvärk som påminner mig om vad jag gjorde. Det jag oftast söker rus från är nikotintuggummi, 6 stycken 4 mg tuggummi får mig att bli skönt yr, men inte nu längre, jag har missbrukat dem för länge, men det kommer bli en paus nu för jag har inga pengar och nästan inga nikotintuggummin kvar, så då återkommer effekten, det vet jag av erfarenhet.
Psyket oroade sig för min konsumption av nikotintuggumi men även utan ruset gör de mig lugnare, därför tar jag dem, och de är dyra, tyvärr, jag blir utan pengar jämt för jag käkar så många om dagen, ska minska.
Jag lyssnar på KoRn, inte direkt min musiksmak men de är bra, ska kanske lyssna på Cradle Of Filth efter, inte heller min musiksmak men jag tycker de är bra. Tar med några skivor till psyket också, eftersom min pappa lånade mig en bärbar dator från sitt jobb så kan jag lyssna på musik högt där också, det är bättre för öronen än hörlurar även om jag har bra hörlurar. Och så får jag försöka skriva klart min novell om en tjej som träffar en vampyr i en värld där folk känner ill att det finns varmpyrer och varulvar :] Skriva är kärlek <3
 Nu ska jag ta det lugnt tills jag ska till Aktiva och träffa Jenni (flickan i min novell heter Jenny btw xD) Nu kan ni titta på en bild av mig och min Brats Superhero docka :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0