jag kan inte stava

Vissa verkar ha svårt att fatta det här, JAG KAN INTE STAVA, jag har dyslexi, vilket inte upptäcktes förrän jag gått ut högstadiet, då en modersmålslärarinna sa till mig attt det syns tydligt, så hur i helvete jag lyckades gå ut grundskolan utan att någon fattade det är ett mysterium. Jävla klåpare.


Jag har fått en spikmatta av mamma, den har ungefär samma effekt som att skära eller bränna sig, och den fungerar faktiskt avslappnande, om man inte slappnar av däremot gör den bara ont, så jag fick för mig att bränna mig igen, vilket gör rätt ont antar jag, första gjorde mera ont än andra men då hade väl endorfinerna eller whatever satt igång redan.

Drop Your Education!

Jag var hemma hos syrran och såg på när syrran, Anne och brorsans flickvän spelade Rockband 2. Först spelade jag lite också, sjöng, men jag orkar inte med så mycket, det är det  när man är psykiskt sjuk, det är inte bara det tråkiga man inte orkar med, man orkar inte med det roliga heller. Klockan är redan över ett på natten, jikes. Men jag måste ändå vänta med sömnmedicinen tills melatoninet har börjat verka, annars somnar jag inte. Tänk att kunna sova, helt utan mediciner, det är ett mirakel som de flesta inte ens tänker på, men själv kan jag gå en vecka utan att lyckas sova om jag inte får mina mediciner. Beroende? Haha, no shit, det är benzo, även om jag i och för sig inte sov innan jag fick det heller. Nåväl.

Anyway this cake is great, it's so delicious and moist.

Rotersand och Still Alive står på kvällens playlist, och Zwitter av Rammstein. Musik är beroendeframkallande, men på ett bra sätt <3 Inte som rökning, börjat röka igen, jepp, det är det jag bränner mig med också. Nio oläkta brännsår har jag på armen, men jag har inte skurit mig på länge, hur länge? Who cares? Jag orkar inte hålla räkning på det, tar en dag i taget.

Det står en demon bakom mig men jag försöker ignorera honom, fast jag känner liksom när de är i närheten. Vem vet om det är för att jag är stressad (av något helt meningslöst som vanligt) och inte tog min kvällsmedicin förrän för en halv timme sedan, den ska tas nio på kvällen, inte ett på natten xD Eller om det inte har något med det att göra alls utan han bara råkar stå där och kolla på mig ibland, hm... Det är pinsamt att sitta här i bara underkläder x_X Jag tror jag ska ta och ge spikmattan en chans till och lägga täcket över mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0