min födelsedag :)

Ska bara ha ett kort inlägg här om att idag har jag blivit 24 år gammal :D

Min farmor och min ena farbror kom på besök igår, för jag ska in på avdelningen idag så därför kom de igår, och jag fick en spegel och pengar av dem :D  Det är en riktigt snygg spegel faktiskt, men jag vet inte var jag ska ha den ännu för jag ska typ ha en till bokhylla också så det blir att möblera om...

Idag var jag och mamma på Café Hallonblad, nyaste cafét "i stan" och det är världigt trevligt ställe, typ antikvitetsaffär och café. Åt en fastlagsbulle och drack två koppar kaffe, mamma drack bara kaffe, fast hon dricker inte så mycket kaffe nu mera för hon får ont i magen av det typ :/ Hon gav mig ett presentkort till Seppälä och en litne sådan handduk man sätter i vatten så växer den, vi vet säkert xD Sen ska jag få lite mera pengar när jag behöver.

Ja, och så ska jag då alltså in på psykets avdelning idag också, men först ska jag till Aktiva och sen ska jag packa och först sedan ska jag iväg till psyket.

Igår var ockå diakonissan på besök hos mig, jag skäms inte lika mycket över att ha besök nu som jag gjrode förrut, innan jag fick Nancy som kommer och hjälper mig städa. Hon var här i tisdags, vi var till KELA också och tydligen ska jag behöva ett B-intyg Precis Just Nu för att få rehabiliteringsstödet fortsatt, och DET HAR JAG INTE FÅTT NÅGOT MEDDELANDE OM, det är ju för i helvete min största inkomst, har inte råd att betala hyran utan det ens, för bostadsbidraget gäller ju inte hela hyran. Orsaken till att vi var till KELA var att jag i måndags fick brev om att in hyra ska höjas till 340 euro och då måste man ju uppdatera det med bostadsbidraget och grejs. Hinner inte träffa läkaren idag om intygen jag behöver för han slutar redan 15, men imorgon ska jag hopperligen få träffa honom, behöver b-intyg för rehabiliteringsstödet och c-intyg för vårdbidraget, bostadsbidraget behöver man som tur är inte intyg för, bara kopia på brevet om höjningen av hyran, och en kopia hoppas jag Jenni på Aktiva kan ta åt mig, de har typ kopieringsapartasprintergrej. Anyway.

Nu måste jag gå, blir nästan inget om pokémon idag för jag har inte splat sen sist, inte orkat. Däremot frå ni en bild på mig i min "nya hårfärg" det är egentligen bara mitt röda hår färgat med ne färg som bara hette "Brown" och är samma färg som min hårfärg. Haha, bra att veta vad ens hårfärg heter, helt enkelt "brun" xD Men det är lite rött i fortfarande då jag hade rött hår innan :)


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Grattis i efterskott :)

2010-02-27 @ 23:54:16
URL: http://lizzlie.blogg.se/
Postat av: Maria

Nu känner jag mig lite dum som glömde att skicka ett grattis åt dig, även fast du skrivit om det tidigare att du hade födelsedag på torsdagen.

GRATTIS! :D

Hoppas att du hade en riktigt bra födelsedag!sv: Jag tycker att vaselin fungerar riktigt bra. :) Har testat alla möjliga olika läppomadan (labello, mirame m.fl.) men ingen har funkat lika bra som gammalt hederligt vaselin :) Särskilt giftigt kan det inte vara med tanke på att det står på Apotekets hemsida att man ska använda det på läpparna (http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx?Varuid=117438)

Fast det är nog olika från person till person vad som funkar bäst.

2010-03-02 @ 16:19:03
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: H

Grattis i efterskott! :)

2010-03-03 @ 23:22:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0