tankestörningar och pokémon obsession

http://sv.wikipedia.org/wiki/Tankest%C3%B6rning

Ganska intressant, man kan se i mina blogginlägg att jag har tankestörningar, jag hoppar från ett ämne till ett annat och tillbaka och fram och tillbka och hit och dit. Säkert väldigt jobbigt att läsa. Det märkt inte lika mycket när jag pratar, inte märks det heller när jag är i övervarv eller vad man nu ska säga, jag blir liksom hyper, skriver jättesnabbt så det blir en massa fel som jag sedan får rätta, men det märkte Jenni inte av när jag pratade med henne och var i övervarv, ungefär 20 minuter senare bytte det till att jag blev tankspridd, haha, jag minns inte alls vad vi pratade om då men tror inte hon märkte det heller, blev liksom sjukt trött och tankspridd.

Vet inte alls vad jag ska svara på om jag hör röster eller inte, jag menar, när jag pratar med dem hör jag dem ju men annars ser jag ju bara dem? Eller, ibland ropar de på mig om de är bakom mig typ, så då vet man inte om det är någon människa eller någon av dem för jag har ju hörlurar med musik på och deras röster hörs alltid svagt som om man försöker lyssna på någon annan människa med hörlurar på. Blir mycket att kolla bakom mig om där var någon människa eller om det var någon av dem. Suck. Alltid hamnar man att kolla hur man ska göra för att betee sig normalt -_-

Min minneslucka var dock troligtvis epilepsin, eftersom jag inte fått i mig alla epilepsimediciner den veckan då psyket glömt kvällsepilepsimedicinen den veckan, och min läkare menar att epilepsimedicinen gör att jag inte har så mycket humörsvängningar och jag hade ju humörsvängningar, alltså troligtvis inte lika mycket av medicinen i blodet som jag borde ha. Specielt om man spyr upp något av medicinen också när man nu har den här bulimin. Och när jag hade kräksjuka spydde jag upp morgonmedicinerna vilket är min högre dos av epilepsimedicinen.

Jag sökte runt lite om pokémon på piratebay och hittade Heart Gold och Soul Silver, japanska versionen, men ändrad av någon så det är lite engelska i den, typ ungefär så mycket att man kan följa med handlingen misstänker jag, men ALLT är inte översatt, haha, så de pratar japanska xD Man kan inte ens GISSA vad de säger xD Typ tyska kan man gissa vad de säger/sjunger har jag märkt, för det liknar lite svenska och engelska, men japanska förstår man ju inte ens tecknen xD Vare sig jag bestämmer mig för att spela genom den japanska versionen med engelska eller inte så ser jag fram emot att det kommer ut på engelska, går nämligen vanligtvis alltid runt och pratar med alla typer jag ser :P Och det är lite svårt att förstå dem om de pratar japanska xD I Heart Gold (som jag testat) följer ens börjanpokémon efter en som Pikachu gjorde i Yellow! Men jag vet inte om jag vill starta om med Chikorita istället för Cyndaquil, kan inte bestämma mig mellan de två, Totodile gillar jag inte, gillar inte krokodiler xP Håller på med Pokemon Platinum just nu för min save försvann :[ Så jag fuskar (Action Replay coder) för jag orkar inte träna igen xP Sen är jag kär i en helt crap pokémon också, Igglybuff, men den är såå sööt, (kommer inte ha en sådan i mitt team om jag inte använder pokésav och gör en überpokemonIgglybuff förståss, det kan man alltid göra ^^ Fast inte om man vill spela online förståss, uhm... Kommer antagligen inte göra det eftersom jag fuskar och det är ju liksom... fusk? Fast man kunde ju alltid spela mot någon som också använt AR koder, men inte pokésav för den kan man göra überpokémons med som är typ omöjliga att besegra...) blev kär i Igglybuff i Pokémon Mystery Dungeon Explorers of Sky i specialepisoden Igglybuff the Prodigy, den var liten, den var rosa, den var söt och den studdsade upp och ner, aawwww!

Vist är den söt? ;P I och för sig tycker jag nästan alla pokémons är söta. Kanske inte typ Dusknoir och sådana.
Jag har varit på GameFAQs hemsida på messageborden och läst lite, hittade några dåliga (men rätt roliga) pokémonvitsar där. Typ
Why shouldn't you take a Pokemon into the bathroom with you? Cause he'll Pikachu! (Peek-At-You för alla som inte fattade xD)
och
Why should you never eat your ice cream around an Onyx? Because they Steelix! (Steal-It, Steelix är en evolverad Onyx)
Sedan fanns där ett topic som handlade om The Top Strangest Pokémon som jag säger alla som bara evolverar när man byter dem med en annan tränare, hur i helvete evolverar de ute i det vilda? För det FINNS vilda Gengar! (man ser dem iallafall i tv-serien) Och så håller jag med de flesta andra, typ, vad finns inne i en Shellos eller Tangela? Man ser bara svart! Och Diglett, man har aldrig sett hur nedre delen av dem ser ut! Och förstås en kvinnlig Mr. Mime och en manlig Jynx är konstigt... Över huvud taget verkar det inte finnas många pokémons som fungerar hur man skulle se som logiskt xD Ditto är också konstig, den kan bli till vilken annan pokémon som helst o_O Det var den första konstiga i tråden också xD

Jag har blivit sjukt mycket pokémonfreak igen xD Ser på pokémon, spelar pokémon, skriver om pokémon... Jag ritar inte pokémon just nu iallafall, när jag var yngre blev jag rätt bra på att rita pokémon, men jag tappade intresset sen när det blv så många pokémon att hålla reda på... I tv-serien kommer "Who's That Pokémon" med en "skugga" av en pokémon och så ska man gissa, jag har rätt typ 99% av tiden, TROTS at det numera finns över 400 olika pokémons, de flesta kan jag namn och typ av, för det ger en ett övertag om man har en pokémon med ett element som är supereffektivt mot motståndarens. Fast jag är inte så långt i tv-serien att DÄR ännu skulle finnas över 400. Däremot lär jag mig hur man ska uttala namnen på alla pokémons, har svårt att veta sådant, hur något jag bara läst ska uttalas, och fonetisk skrift är en pain-in-the-ass.

Nu ska jag tillbaka till mina pokémon... Eller ska jag göra en superIgglybuff? Bara på skoj? XD Det tar tid för pokésav är jag inte van vid och det är mycket info som behövs för att det ska bli rätt... Har bara kollat på pokésav och sett att det ser krångligt ut (men inte omöjligt)... Oh, well, det skulle väl vara ett litet tidsfördriv xD

kiss from a chainsaw

Jag har ett enormt sug av att skada mig själv, det har hållit på sen igår, trodde det skulle försvinna över natten men nejdå, inte den här gången. Men det kanske försvinner snart. Får hoppas det gör det för det är så svårt att stå emot.

Ska få besök av min personliga hjälpare idag, halv fyra, vet inte vad jag ska göra tills dess, förmodligen samma sak jag gjort de senaste timmarna, legat i sängen och lyssna på musik, jag är sjukt trött, orkar inte städa idag. Specielt inte som jag hittade en tenox och tog halva för att få bort ångesten, jag vaknade med ångest idag, vet inte när jag bara tagit en tenox? Tydligen lyckats somna ändå, jag lägger dem alltid på stolen jag har brevid sängen innan jag tar dem, måste råkat ta bara en kanske igår? För jag skulle ha sett den tidigare annars. Nu kanske jag somnar om jag ligger i sängen och lyssnar på musik, jag menar, jag är psykiskt trött men man blir ju fysiskt trött av tenox och det är det man somnar av. Psykisk trötthet är bara jobbig. Nu har jag ju tagit seroquel som är min vid behovs och en halv tenox och båda gör en fysiskt trötta så det rinns en risk att jag somnar, jag säger risk därför att jag får säkert svårt att somna ikväll om jag sover nu på dagen.

I torsdag ska jag ju in på intervallvård på psyket igen, då brukar jag kunna avstressa mig själv, vilket definitivt behövs just nu, jag känner mig jättespänd och spikmattan hjälper inte så det är nog mest psykisk stress, jag menar, jag har inte gjort något som skulle göra mig fysikt stressad. Förutom typ bykt grejs, jag hade ätit choklad i sängen och naturligtvis lyckats kladda ner allt, så blev att byka en massa igår.

Hade glömt bort helt vad jag gjort på söndagen men vissa saker har kommit tillbaka, vet inte varför jag glömt bort söndagen, gjorde det bara. Det hade antingen att göra med att jag hörde röster på måndag förmiddag tills injektionen tog bort dem eller så hade jag ett epileptiskt anfall i söndags men jag hade inte ont i musklerna som jag brukar efter något sådant så jag vet inte. Spelar inte så stor roll egentligen, kan ha varit ett epileptiskt anfall om koncentrationen av medicinen i mitt blod var lägre för att jag inte märkte att de glömt att dela kvällsdosen av epilepsimedicinen förrän mot typ mitten/slutet av veckan, var med pappa och hämtade sådan medicin då från psyket så jag hade tagit medicinen som jag skulle i slutet av veckan iallafall. Men man vet aldrig.

Skulle vilja läsa något men orkar inte börja med någon ny bok, kanske tar någon jag läst tidigare, eller både en jag börjat med och läst tidigare, nämligne Vingklippt Ängel, bara det att jag hittar inte Känn Pulsen Slå för det är så stökigt häromkring. Den är säkert under sängen. Alla mian böcker verkar hamna antingen under sängen eller under soffan, flyttar säkert på dem med fötterna om de är i vägen när jag ska gå och det är därför de hamnar under saker. Ska försöka kolla under sängen och sedan lägga mig i den och lyssna på musik, just nu är det Within Temptation som spelar. När jag började skriva det här inlägget var det låten som jag har ovanför allt det här.

Tenoxen jag tog har verkat för jag har inte ångest längre, skulle vara skönt med benzo som vid behovsmedicin för det hjälper ändå oftast, seroquel hjälper bara ibland. Men tyvärr får jag inte benzo vid behovs längre, de vill inte jag ska bli beroende, men jag är redan beroende av tenox? Whatever...

RSS 2.0