kiss from a chainsaw

Jag har ett enormt sug av att skada mig själv, det har hållit på sen igår, trodde det skulle försvinna över natten men nejdå, inte den här gången. Men det kanske försvinner snart. Får hoppas det gör det för det är så svårt att stå emot.

Ska få besök av min personliga hjälpare idag, halv fyra, vet inte vad jag ska göra tills dess, förmodligen samma sak jag gjort de senaste timmarna, legat i sängen och lyssna på musik, jag är sjukt trött, orkar inte städa idag. Specielt inte som jag hittade en tenox och tog halva för att få bort ångesten, jag vaknade med ångest idag, vet inte när jag bara tagit en tenox? Tydligen lyckats somna ändå, jag lägger dem alltid på stolen jag har brevid sängen innan jag tar dem, måste råkat ta bara en kanske igår? För jag skulle ha sett den tidigare annars. Nu kanske jag somnar om jag ligger i sängen och lyssnar på musik, jag menar, jag är psykiskt trött men man blir ju fysiskt trött av tenox och det är det man somnar av. Psykisk trötthet är bara jobbig. Nu har jag ju tagit seroquel som är min vid behovs och en halv tenox och båda gör en fysiskt trötta så det rinns en risk att jag somnar, jag säger risk därför att jag får säkert svårt att somna ikväll om jag sover nu på dagen.

I torsdag ska jag ju in på intervallvård på psyket igen, då brukar jag kunna avstressa mig själv, vilket definitivt behövs just nu, jag känner mig jättespänd och spikmattan hjälper inte så det är nog mest psykisk stress, jag menar, jag har inte gjort något som skulle göra mig fysikt stressad. Förutom typ bykt grejs, jag hade ätit choklad i sängen och naturligtvis lyckats kladda ner allt, så blev att byka en massa igår.

Hade glömt bort helt vad jag gjort på söndagen men vissa saker har kommit tillbaka, vet inte varför jag glömt bort söndagen, gjorde det bara. Det hade antingen att göra med att jag hörde röster på måndag förmiddag tills injektionen tog bort dem eller så hade jag ett epileptiskt anfall i söndags men jag hade inte ont i musklerna som jag brukar efter något sådant så jag vet inte. Spelar inte så stor roll egentligen, kan ha varit ett epileptiskt anfall om koncentrationen av medicinen i mitt blod var lägre för att jag inte märkte att de glömt att dela kvällsdosen av epilepsimedicinen förrän mot typ mitten/slutet av veckan, var med pappa och hämtade sådan medicin då från psyket så jag hade tagit medicinen som jag skulle i slutet av veckan iallafall. Men man vet aldrig.

Skulle vilja läsa något men orkar inte börja med någon ny bok, kanske tar någon jag läst tidigare, eller både en jag börjat med och läst tidigare, nämligne Vingklippt Ängel, bara det att jag hittar inte Känn Pulsen Slå för det är så stökigt häromkring. Den är säkert under sängen. Alla mian böcker verkar hamna antingen under sängen eller under soffan, flyttar säkert på dem med fötterna om de är i vägen när jag ska gå och det är därför de hamnar under saker. Ska försöka kolla under sängen och sedan lägga mig i den och lyssna på musik, just nu är det Within Temptation som spelar. När jag började skriva det här inlägget var det låten som jag har ovanför allt det här.

Tenoxen jag tog har verkat för jag har inte ångest längre, skulle vara skönt med benzo som vid behovsmedicin för det hjälper ändå oftast, seroquel hjälper bara ibland. Men tyvärr får jag inte benzo vid behovs längre, de vill inte jag ska bli beroende, men jag är redan beroende av tenox? Whatever...

Kommentarer
Postat av: Maria

Låter hemskt det där att glömma bort vad man gjorde under en hel dag.

Nog för att jag själv har ett guldfiskminne som gör att jag ofta glömmer bort saker, men bara man tänker efter så brukar man ju nog komma ihåg i alla fall. Men under jullovet har dagarna flutit ihop för mig, så det är lite luddigt. Tur att man har bloggen då så man bara kan ta en titt bakåt i arkivet.Hoppas att det där suget att skada dig själv går om. Det är ju bra att din personliga hjälpare kommer idag i alla fall.sv: De var ju riktigt poppis ett tag de där Furbiesarna. Fast jag tröttnade på min och stängde in den i ett skåp i bokhyllan. Men den borde fungera ännu.Ja, självstudiekurser är nog ingenting att rekommendera. Min självdisciplin är verkligen värdelös. :P Som tur är så ska jag inte tenta den förrän i mars, men jag kollade idag att jag ska tenta den dagen innan studentskrivningen i hälsokunskap är (usch, studentskrivningar ser jag inte fram emot, som tur är så är det bara hälsokunskap som jag skriver i år, resten skriver jag till hösten och nästa vår). Jag ser verkligen inte fram emot den veckan i mars. :s

Hur länge ska du stanna på psyket om du ska in på torsdag? Är du där någon vecka, eller hur funkar det?Kan tänka mig att du också får in läsare av den typen. Du borde sätta in en sån där kod som registrerar varifrån besökarna kommer, de finns på alla möjliga sidor. Jag använder mig av susnet.se/tjanster. Det är riktigt intressant faktiskt! :) Fast de flesta av mina läsare verkar vara såna som har mig på bloglovin och såna som svarar på kommentarer.Ojdå, hoppas att du hann i tid till mötet. Det var nog jag som dröjde dig. :P

2010-01-05 @ 15:07:00
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Maria

sv: Usch, det låter jättejobbigt. Jag har inte haft någon magsjuka så att jag spytt på flera år nu. Och jag har inte spytt sådär annars heller på ett par år, sedan jag hade migrän en gång.Jag visste inte att man får minnesluckor efter epilepsianfall. Nästan så man borde sätta en dold kamera på sig själv så man vet vad man håller på med. :P Fast det skulle vara lite obehagligt att vara filmad hela tiden också.Coca-cola är beroendeframkallande. :P Fast det är ju inte så konstigt egentligen med tanke på hur mycket koffein det innehåller.Hoppas att du har det bra! :)

(får du vara på datorn på psyk också?)

2010-01-09 @ 19:30:03
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Eriiza

Tänkte att tipsa om ett forum:

http://gethelp.findtalk.net/Ett forum för människor med olika sorters psykisk problematik.Är för övrigt administratör för forumet,

så undrar du över något, fråga. =)

2010-01-10 @ 22:35:40
URL: http://eriiza.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0