efter sömn och injektion...

Efter att ha fått min injektionsmedicin och sovit över ett dygn mådde jag rätt bra igen, igår var jag dock ännu trött, specielt efter att jag städat med min personlige hjälpare. Idag har jag varit till Aktiva igen och sedan var mamma och jag till FPA och till banken för att föra över pengar från mammas konto till mitt så min hyra blir betald, som tur är fick jag veta på FPA att jag får rehabiliteringsstödet den 14de, så då ska jag föra över pengar från mitt konto till mammas ;)

Med mamma gick vi även runt och köpte saker xD Och så fick jag lunch, efter lunchtiden! På Café Hallonblad, bästa cafét i stan ;) Nyaste också tror jag, för det öppnade för inte så länge sedan. Det var bara mamma som köpte saker trots det fick jag saker xD Mamma var på köphumör.

Nu ska jag byta örhängen till mina nya och se hur det ser ut, kanske tar en bild, isåfall hamnar den på bilddagboken så småningom :P http://nattbarn.bilddagboken.se

Jag har även STORA sår efter blåsor under fötterna, det är dumt, jag får jättelätt blåsor och skavsår på fötterna :S


Också ett tack till er som svarade på mitt förra inlägg, det är länge sedan jag mådde sådär dåligt :/

självmordstankar

Har varit vaken så gott som hela natten igen, kan inte sova, självmordstankarna lämnar mig inte ifred, och när jag går ut kan folk höra mina tankar, jag vågar inte tänka hemma hos mina föräldrar, men jag måste gå dit, måste kämpa emot dem, de får inte vinna, HÖR NI DET! NI VINNER INTE!

Jag försöker läsa, har läst en bok ,den var hemsk, den hette Vår Lilla Hemlighet och handlade om en flicka som blev våldtagen upprepade gånger, många många gånger, av sin pappa med början då hon var 6 år gammal, och sedan när det kom fram vände sig alla emot henne, som om det var hennes fel, helt knäppt, men så går det till i livet.

Livet, varför vill jag tillhöra livet fortfarande? Vill inte göra mina föräldrar ledsna, men självmordstankarna formar planer, gaddar ihop sig, vill se mig död. Jag är rädd. För DEM. Fröståss, det är jag alltid, även när de itne är där. Det är DE som planterar självmordstankarna i mitt huvud, men de ska inte få vinna, jag vill vara min egen, utan dem, men de kommer alltid tillbaka, jag får ångra de stunder jag sluppit dem för de slår tillbaka med stor kraft när de kommer, håll dem borta från mig!

Jag är rädd, och jag är självmordsbenägen, jag borde låsas in, men jag får inte berätta, DE säger att jag inte får berätta, jag kan inte, det tar bara stop. Borde läsa något mera uppmuntrande.

Elite Four Emerald Finished! / Psykinläggning och Show MMX

Ja! Jag sa till Jenni att jag skulle klara Elite Four innan jag kom ut från psyket, och det gjorde jag :D På första försöket till och med, redan på lördag. Ska nu lägga upp hur mitt team ser ut efter det ;)

Aqua/AZUMARILL Lv 46
Static/MANECTRIC Lv 48
Darksol/ABSOL Lv 48
Ember/BLAZIKEN Lv 48
Anais/FLYGON Lv 50
Emerald/RAYQUAZA Lv 70

Den mest använda blev nog Ember, den som räddade mig i de två sista striderna var Emerald, att ta sig upp till Sky Pillar andra gången var en riktig pain in the ass och 20 Ultra Balls fångade inte en låg hp paralyserad RAYQUAZA och jag orkade inte försöka komma tillbaka efter att mina pokémons blivit bättre Lv så jag använde min Master Ball.

Det måste varit min lättaste Elite Four någonsin, seriöst, mitt team kom verkligen genom det för mig.

Nu började jag på Pokémon FireRed (som jag köpte via Hutto.Net) istället för LeafGreen, var envis nog att fånga en Pikachu i Viridan Forest riktigt i början, och en Mankey som tog hand om Brocks gym, Pikachu måste dock tränas lite till för att klara Mistys gym, började med Charmander förståss, det var ju FireRed ;) Den är nu en Charmeleon. Vet inte vilka andra jag vill ha förutom kanske en Poliwag och en Jynx, en Poliwhirl måste jag dock ha för att få en Jynx för man kan bara få den genom att byta med en figur i spelet, vet inte om jag ska ha Mankey kvar då Poliwrath är Water/Fighting och Mankey är en Fighting, eller om jag ska träna upp en Magikarp till Gyarados istället. Enligt bulbapedia ska Charizard kunna lära sig Fly så någon flying-type behöver jag troligtvis inte då.

--------

Jag var ju in på psyk då över veckoslutet, såg på Murder, She Wrote och Pokémon Advanced Battle och läste Shut The Door (väldigt bra bok för att vara skriven av en tjej mellan åldern 14-16 och utgiven då hon var 17) och spelade Pokémon Emerald och Pokémon FireRed.

Pratade med min psykiatriker men han ville inte höja dosen av melatonin, så jag har fortfarande väldigt svårt att sova, han menade att jag redan har mycket melatonin men om jag bara ens vid behov skulle kunna få ta en till skulle jag sova mycket bättre. Nåväl, så länge jag inte blir sjuk av att ja gsover så lite ibland så gör det inget.

Min mobil har sina problem igen, Monika hade ringt mig två gånger utan att min mobil gjorde något och meddelanden skickade på lördag dök upp först på söndag kväll, helt löjligt. Vet inte exakt vad problemet är, men det började när jag bytte anslutning, fast 3 månader innan det hade jag bytt mobil. Så ingen vet vad problemet är, men det är irriterande för ett av meddelandena var från min personliga hjälpare om hon kunde komma på måndag kl 13, vilket ju inte gick då jag frotfarande var inlagd då, hade sysselsättning med en grupp då, vi gjorde påskgrejs, jag gjorde en spiralkyckling av piprensare och en påskhare i rosa filttyg. Idag fick jag faktiskt ett sms från prästen Sara om hon kunde komma imorgon klockan 11 och det borde fungera för mig, måste börja stiga upp lite tidigare så jag ine vänder på dygnet bara för att jag har svårt att somna. Men det meddelandet varkade ha kommit fram i tid, så suck, vet inte alls vad som pågår med min mobil -_-

På torsdag kväll var jag på ungdomsshowen Show MMX med psykosociala föreningen Duetto, för Sonja från rehabiliteringen kom upp och sa att ordföranden ringt om att det fanns en biljett över och jag hade först inte tänkt fara, men sen visade det sig att båda mina föräldrar skulle dit så jag fick åka dit med Sonja och tillbaka till avdelningen med mamma och pappa. Det gick bättre än jag trodde att det skulle gå, brukar börja må dåligt av att vara runt massor med folk, men det gick bra och showen var verkligen värd att se! Det var sketcher och största delen var musik och dansnummer med olika kända låtar från 2010 till 1950, bakåtresa i tiden. Väldigt kul upplägg och de kunde sjunga bra och dansarna var också bra, och skådespelarna förståss. De var för unga för att jag skulle känna igen någon dock, man är ju gammal nu, 24 år, haha.

Nu ska jag försöka bestämma mig för om jag ska spela Pokémon FireRed eller läsa klart Shut The Door för surfat runt har jag nog gjort tillräkligt för just nu, får komma online igen senare och se vad som händer på viska.se, väldigt bra forum för psykiskt sjuka, specielt för shizofrena men jag har ju någon sorts psykoser jag också, även om jag inte vet vad jag har för diagnos förrutom att det är "icke organisk psykos". Man skulle kunna tro jag har något fel på hjärnan så mycket huvudvärk som jag har men varken EEG eller magnetröntgen har visat på något sådant, enda man kan se är att jag har epilepsi, fick det antagligen samma år jag fick migrän, när jag var 15 alltså, för någon epilepsi syntes inte på EEGt jag var på när jag var 13, fast i och för sig kollade de inte efter något sådant då heller, vet inte VAD de kollade efter men antagligen om det skulle vara organisk psykos, dvs typ hjärntumör, man kan typ få psykoser av det också. Men migrän och spilepsi kan vara sammankopplat, så det är bara att ha solglasögon på sig så fort solen kikar fram, migrän har jag haft men inte något epileptisk anfall på jättelänge, om inte det att jag såg inseketer, bruna skalbaggar, krypa över hela golvet, var pga epilepsin och inte psykos. Min psykiatriker menade nämligen att det kunde ha berott på epilepsin. Förrut skyllde de allt på psykisk sjukdom, nu på epilepsin, jaja, det är väl bara typsikt...

videoinlägg - icke organisk psykos

Videoinlägg!


bulimi och självskadande och LeafGreen

Idag var jag uppe tidigt, redan 8, så jag har hunnit med mycket idag, bland annat gått väldigt mycket ute och haft en riktig bulimi-fest, har mått så dåligt på sista tiden att det bara blev så.

Var till rehabiliteringen och hämtade recept, gick till apoteket, tillbaka till rehabiliteringen och fick mina mediciner delade. Jag har tyroxin 0,1mg som jag har en halv om dagen (på morgonen, man får inte äta innan man tar den) och det är 100 stycken i burken (som är en sådan där gammaldags glasburk, de är coola) så det räcker med andra ord 200 dagar! All annan medicin får man bara max 3 månader i gången. Hämtade också ut två burkar Tenox som jag har två stycken till natten (det är sömnmedicin av benzotyp, mycket beroendeframkallande, och gissa vem som är beroende? precis. jag har ätit den i flera år). Köpte också Sedonium tror jag de heter, de har dem bakom disken så jag frågade om det samtidigt som jag tog ut mina medicner och då sa hon "ska du verkligen ha dom här när du har Tenox?" och jag svarade att dem tar jag på dagen, för att jag inte får lugnande utskrivet, och det är okej, man kan ta dem till det också. Det är valeriana i dem, en lugnande ört, samma ört finns i mitt natt-té så jag får i mig det till natten också, tillsammans med andra lugnande örter. Ändå har jag ibland så himmla svårt att somna :/

Jag har två olika naturligt lugnande medel som jag tar för att försöka minska min ångest, tyvärr hjälper det inte, jag har hållit på och skurit mig själv i en månad nu igen, och överdoserat ibuprofen, men gud, det var hemskt, gjorde det igår och blev så illamående att det var helt otroligt, kräktes galla och fragment av pillrena jag haft i mig, usch, äckligt, ändå har jag kräkts typ... 5-6 gånger redan idag? Helt av fri vilja, det är konstigt, jag verkligen avskyr att kräkas, men ändå gör jag det frivilligt? Om ni undrar vad galla är så är det det där gula väldigt beska man har i magen som kommer upp när man inte längre har något annat i magen.

Jag hade tappat bort mitt Pokémon LeafGreen så jag köpte ett nytt på huuto.net, det gick smidigt, belatade honom på måndag och fick spelet igår, han hade inte tagit bort sitt eget spel så jag kollade lite vad han hade för pokémons och så, han hade fångat alla legendariska fårglarna och Mewto, jag kommer ihåg mitt första möte med den filuren, den wiped-out hela mitt team xD Andra gången dödade jag Mewtwo så fick starta om spelet igen då för jag ville ju fånga den... Ska bli spännande att spela re-maken av det första pokémonspelet, alltså då LeafGreen, så mycket gammla goda minnen ^^

Var faktiskt och handlade till Reimari idag, brukar inte vara dit för där är trångt och mycket folk, lite mindre på dagen förståss, men skulle lämna tillbaka Alko-flaskor, ehum, 4 stycken vodkaflaskor... Och jag har inte druckit någon alkohol det här året alls, det var typ nyårslöfte, eftersom jag alltid gör idiotiska saker när jag är full, jag kan tänka mig dricka en cider nu och då eller kanske lite vin, men mamma vill inte riktigt bjuda för honn vill ju inte jag ska bli alkoholist till på köpet... Jag menar, räcker med att man är psykotisk, bulimiker med kroniskt självskadebeteende? Det är ångesten som gör att jag skadar mig själv, och jag kan inte alls kontrollera den, har flera månader försökt att bara stå ut med den men till sist började jag ju skära mig igen, orkade helt enkelt inte längre...

Iallafall, när jag var till Reimari och skulle panta flaskor så var ena upptagen och andra ur funktion... Gubben som var där och pantade hade en hel kärra full med typ ölburkar och sådant, så jag tänkte bara, jaha, lång väntan då... MEN! Så frågade han mig om jag hade mycket jag skulle panta och jag sa nej, hade ju bara 6 flaskor, så han avbröt sitt och lät mig panta, han var en snällis <3 Jag tackade honom förståss. Men man blir så glad när någon är snäll mot en ^^


När jag är klar med Emerald blir det detta spelet som gäller, iallafall till slutet av mars-början april, beror på när mitt spel kommer, för då ska jag spela remaken av det andra pokémonspelet som kom ut, Soul Silver ;) Har med pappas hjälp förhandsbeställt det från play.comUndrar bara vem jag ska börja spelet med... Första gången jag spelade det valde jag Charmander, men de är alla bra, funderar på att ta Bulbasaur eftersom det ju är LeafGreen jag ska spela ;) Har alltid haft en förkärlek för grass och poison typerna, men de kan vara riktigt dåliga :S Ice gillar jag också, en sådan måste jag ha i mitt team (man får ju bara ha 6 stycken) för en av Elite Four har Dragon typen och de är starka (och svårtränade, de verkar kräva mera exp för att bli lv upp) men Ice är bra mot Dragon, helst av allt vill jag ha en Jynx, den är Ice Psychic och väldigt bra, i min mening då, och om jag minns rätt kan en del av Lances Dragontyper Electric moves och då är Articuno död, den är Ice Flying och en ev de legendariska fåglarna, min favorit av dem även om Zapdos antagligen är den bästa av dem, den tredje är Moltres, och den tredje börjanpokémonen är Squirtle förståss. Här är börjantrion ^^Bulbasaur

Charmander


Squirtle


Väldigt söta till att börja med och väldigt starka när de väl får några lv på sig ;)
Enklaste börjanpokémonen är Bulbasaur eftersom de första gymmen är Rock och Water vilket den är bra mot, sedan kommer Squirtle som är bra mot Rock och svårast är Charmader som är dålig mot de två första gymmen.

Nog pratat om mina problem och pokémon nu, och kom ihåg, en god gärning skänker glädje ^^

RSS 2.0