självmordstankar

Har varit vaken så gott som hela natten igen, kan inte sova, självmordstankarna lämnar mig inte ifred, och när jag går ut kan folk höra mina tankar, jag vågar inte tänka hemma hos mina föräldrar, men jag måste gå dit, måste kämpa emot dem, de får inte vinna, HÖR NI DET! NI VINNER INTE!

Jag försöker läsa, har läst en bok ,den var hemsk, den hette Vår Lilla Hemlighet och handlade om en flicka som blev våldtagen upprepade gånger, många många gånger, av sin pappa med början då hon var 6 år gammal, och sedan när det kom fram vände sig alla emot henne, som om det var hennes fel, helt knäppt, men så går det till i livet.

Livet, varför vill jag tillhöra livet fortfarande? Vill inte göra mina föräldrar ledsna, men självmordstankarna formar planer, gaddar ihop sig, vill se mig död. Jag är rädd. För DEM. Fröståss, det är jag alltid, även när de itne är där. Det är DE som planterar självmordstankarna i mitt huvud, men de ska inte få vinna, jag vill vara min egen, utan dem, men de kommer alltid tillbaka, jag får ångra de stunder jag sluppit dem för de slår tillbaka med stor kraft när de kommer, håll dem borta från mig!

Jag är rädd, och jag är självmordsbenägen, jag borde låsas in, men jag får inte berätta, DE säger att jag inte får berätta, jag kan inte, det tar bara stop. Borde läsa något mera uppmuntrande.

Kommentarer
Postat av: H

Lyssna inte på dom, det är Du som bestämmer, inte några röster som inte ens är verkliga, det är bara din hjärna som spelar dej spratt. Prata med någon när det är jobbigt. Världen skulle sakna dej, du behövs även om du inte tror det. Och läs nån rolig och uppmuntrande bok. Ta hand om dej. Kram

2010-03-28 @ 12:42:13
Postat av: Maria

Du är stark, du klarar detta! Det är DU som har kontrollen över din kropp, det är DU som bestämmer.

Kämpa på tjejen.

Kramar!

2010-03-28 @ 12:56:12
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0