GABA mot ångest och psykoser av energidryck

Jag började för någon månad sedan ta GABA 500mg när jag får ångest, efter allt mellan 30 min (om jag inte ätit något stax innan) till 2 h (om jag ätit precis innan) så brukar min ångest ha lättats märkbart. Enligt någon artikel jag läste när jag skulle kolla om GABA går ihop med mina mediciner har folk med shizofreni ofta GABA-brist i hjärnan och det gör att man får ångest eftersom GABA är ett ämne som finns i hjärnan och är ångestdämpande. Helt klart har det lättat min tillvaro, dock har det INGEN effekt mot panikångest, det är bara att uthärda.

Läste (först nu) att stora mängder koffein, som i energidrycker, kan utlösa psykoser. Så då blir det inget mera av det då. Sen fick jag också via ett program (Law and Order Criminal Intent) veta att att man ser bilder, lite svårt att förklara kanske men det är som att jag ser korta videoklipp en massa olika efter varandra, oftast rörliga bilder nämligen, det beror på EPILEPSI, inte psykos, vilket förklarar varför jag brukar få det när jag tar högre doser av mina vid-behovs Seroquel, de är ju antipsykotiska och har som biverkan att man kan få epileptiska anfall, säkert specielt om man HAR epilepsi som jag har, men det har snart gått två år sedan mitt senaste stora epilepsianfall så medicineringen fungerar rätt bra. Bara små anfall som minnesluckor och just det jag skrev om att se bilder som tydligen också är epielpsitksa anfall.

Att man mår bra av musik man gillar är väl ändå ingen nyhet för alla? ;) Vissa kan kanske tycka att en del jag lyssnar på är "derpimerande" men om man GILLAR det så mår man ändå bättre, det kan ju till och med kännas tröstande att man inte är den enda som känner just så. Fast just nu lyssnar jag på en av de få pop-artister som har något vettigt att säga, nämligen P!NK! Dumt bara att de alltid ska redigera brot "fula" ord, vissa låtar är mera extrema än denna även redigerade!

RSS 2.0